Chris85
AVClub Addicted Member
- 26 February 2009
- 2,609
Δεν είμαι οπαδός του Σύριζα, δεν είμαι οπαδός κανενός, κάτι που με βοηθάει να βλέπω πέρα απ'τη μύτη μου και να μην κολλάω σαν πρόβατο στις δηλώσεις του "αρχηγού" μου... είμαι ομοϊδεάτης του Συνασπισμού, και των αρχών που αυτός πρέσβευε πριν το άνοιγμά του. Από τη στιγμή που άλλαξε ηγεσία και "κοινό", χάθηκε η κοινή λογική μέσα σ'αυτήν την παράταξη.
Για την πορεία της Αριστεράς στην Ελλάδα είμαι ο πρώτος που ανησυχώ, βλέποντάς την να υποστηρίζει πρακτικές φασιστικότερες και απ'αυτές του τωρινού "τύποις" φασίστα Λάος...
Υ.Γ: Δεν είμαι "δεξιός"![]()
Αν οπου γραφεις ''ΣΥΡΙΖΑ'' βαλεις τη λεξη ΛΑΟΣ, then it makes sence to me..
Τελος παντων, εκει που διαφωνουμε ειναι οτι δε μπορει μια εκαστοτε εξουσια να εκβιαζει τους εργαζομενους, αποτρεποντας τους απ το να κανουν απεργια, με το φοβο του οτι θα υπαρξουν αθωα θυματα.
Για παραδειγμα, οταν η κυβερνηση κανει ανυποφορο τον επαγγελματικο βιο των ιατρων, των τραυματιοφορεων η των δασκαλων π.χ. βασιζεται στο οτι θα χαθουν ανθρωπινες ζωες, θα υπολειτουργουν τα νοσοκομεια, θα χαθουν μαθηματα.. Το ξερουν αυτο και το χρησιμοποιουν προς οφελος τους. Οποτε αντι να ζηταμε ευθυνες απο τους επαγγελματιες του χωρου που απεργει, ας εστιασουμε στον εμμεσο εκβιασμο των κυβερνουντων, και ας ζητησουμε ευθυνες απο κει.
Last edited: