Μέχρι που θα φτάσει η αλητεία των πλοιοκτητών??

african

Established Member
5 December 2007
195
Ηλιούπολη
Μέχρι το περασμένο Σάββατο το εισιτήριο για Σκόπελο από Αγ.Κωσταντίνο με το πλοίο Νταλιάνα (το θυμάμαι τουλάχιστον 20 χρόνια αυτό το αργοκίνητο) κόστιζαν 22 ευρώ το άτομο (για deck). Από την Δευτέρα ο "κύριος" Αγούδημος φρόντισε να το αυξήσει το κόμιστρο κατα 100%!!!!!! δηλαδή κοστίζει 45 ευρώ το άτομο και αν θυμάμαι καλά το αυτοκίνητο το αυξησε κατα 30 ευρώ !!!
Ασε που κάνει 5 ώρες να φτάσει Σκόπελο ενώ το JetFerry με το οπόιο γυρνάω κάνει 3,5 ώρες είναι πολύ πιό σύγχρονο και έχει τα ίδια λεφτά σχεδόν.

Ελέος ρεεεεε.Τι θα γίνει ..θα υπάρξει ποτέ κράτος σ'αυτό το τόπο???

Καλα, ισα που σε μαζευουνε με τετοια γραπτη δηλωση φιλε ΜΗΤΣ !!!!:guitarist:

Μέχρι το περασμένο Σάββατο το εισιτήριο για Σκόπελο από Αγ.Κωσταντίνο με το πλοίο Νταλιάνα (το θυμάμαι τουλάχιστον 20 χρόνια αυτό το αργοκίνητο) κόστιζαν 22 ευρώ το άτομο (για deck).

Ταξιδεύει ακόμη το ''Νταλιάνα'';;;;;
:eek: :eek: :eek:
Ήμουνα νιός και γέρασα και το ''Νταλιάνα'' είναι ακόμη εν υπηρεσία...;;;;;
:bang: :speechless-smiley-0

Αχχχ τι εφιαλτη μου θυμισες τωρα. 14 ώρες καθυστέρηση το Νταλιαννα στην άγονη γραμμή. Εαν αυτό το καράβι είχε λίγη τσίπα πάνω του θα έπρεπε να βουλιά3ει από μόνο του (εννοείται αδειο) να ησυχάσουμε. Αλλά τι λέμε τώρα εδώ ταξιδεύει ακόμη το Παναγία Τήνου το οποίο ήταν ηδη σαπιοκαραβο οταν εγω ήμουν 5 χρονών.

πολλές φορές οι δηλώσεις μας βασίζονται στην αγανάκτιση μας και είναι λόγια τα οποία φυσικά και δεν γίνονται πραγματοποιούνται ! γιαυτό και είναι λόγια φυσικά .

πέρα απο αυτό όμως, αν ήταν έτσι, θα μας μάζευαν όλους στο τέλος !

όλοι σιχτιρίζουμε τα χάλια μας... και καλώς ή κακώς πολλές φορές κάνουμε παρόμοιες δηλώσεις.

Kλασσικος Αγουδημος. Καποτε ειχα κλησει καμπινα για την επιστροφη μου απο Πατμο την οποια δεν μου την εδωσαν ποτε γιατι ειχαν κανει διπλοκρατησεις. Βεβαια δεν μου επεστρεψαν ουτε την διαφορα των χρηματων. Αυτα οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αρκετους αλλους.Καλεσαμε το λιμεναρχειο το οποιο προχωρησε σε μηνυση . Αποτελεσμα χασαμε το χρονο μας στα δικαστηρια με κατηγορουμενο τον καπετανιο. Τυπικα αυτος ηταν υπευθυνος. Απο τοτε ποτε ξανα με πλοια του εν λογω κυριου.:tdown:

Θα θέλατε κατάργηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ του καμποτάζ;;;
(Για όποιον δεν ξέρει "καμποτάζ" είναι ή απαγόρευση σε όποιον θέλει (και ξένους) να βάλει καράβι σε όποια γραμμή θέλει...)
Ιδού η Ρόδος...

Χαχαχα,εδω γελάνε.....Ο κ.Αgoudimos lines με ''ΡΟΜΙΛΝΤΑ'',''ΔΗΜΗΤΡΑ'',''ΝΤΑΛΙΑΝΑ'',εναν υπερσύγχρονον και αξιόπλοον στόλο....:fahne90:

Re: Απάντηση: Μέχρι που θα φτάσει η αλητεία των πλοιοκτητών??

μπαααα δεν νομίζω,άλλωστε ο ΜΗΤΣ για μπόμπες ποτά μίλαγε !
μα καλά που πήγε ο νους σου βρε ? :flipout:

Re: Μέχρι που θα φτάσει η αλητεία των πλοιοκτητών??

Ακριβώς έως εκεί που φτάνει η δική μας ανέχεια!!!!Ούτε cent παραπάνω:afro:

o Αγουδημος εχει το χαρακτηριστικο nickname ο "Πειρατης" επειδη συχνα πυκνα πλοια του αποκλινουν του δρομολογιου τους για να πανε σε αλλο νησι κοντινο να φορτωσουν πραματεια που περιμενει....

o Αγουδημος εχει το χαρακτηριστικο nickname ο "Πειρατης" επειδη συχνα πυκνα πλοια του αποκλινουν του δρομολογιου τους για να πανε σε αλλο νησι κοντινο να φορτωσουν πραματεια που περιμενει....
Ετσι ακριβως μου εχει τυχει ταξιδι διαρκειας 9 ωρων να γινει 13 αφου το καραβι παρεκκλινε του δρομολογιου του για να μαζεψει επιβατες απο αλλα νησια.

Εμαθα επίσης από κάποιο πρακτορείο ότι κάνει την εξης μαϊμουδιά.

Αργεί να δώσει σε διάθεση τα εισητήριά του πχ για Ρόδο που τα BLue stars έχουν το εισητήριο 37 ευρώ μέχρι να γεμίσει το Blue star. Μετά βγάζει σε διάθεση τα εισιτήρια για τους σκυλοπνήκτες του και τα δίνει 45 ευρώ.

το Πασχα που κατέβηκα Σαντορινη με σκυλοπνίχτη του Αγουδημου έδωσα για αριθμημένη θέση ~39 ευρώ ενώ το blue star είχε ~37 η αριθμημένη θέση !

Μόνο στην Ελλάδα κάτι τέτοιοι τύποι θα μπορούν να επιβιώσουν σαν πλοιοκτήτες και επιχειρηματίες..................
Αφού είμαστε μ@λ@κες και τους ανεχόμαστε....

ας ανοίξει η αγορά και να έρθουν και ξένοι πλοιοκτήτες στις γραμμές των νησιών
και θα σου πω εγώ τι θα τα κάνουν τα σαπιοκάραβα τους !

Η νόμιμη ταρίφα που έχει επιβάλλει το Υπ.Οικονομικών είναι μέχρι 5 το μίλι.
Τώρα τί κάνουν οι πλοιοκτήτες.........:chinscratch:

Eίναι μέχρι να ρίξουμε καμιά μπόμπα στη Βουλή...

από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!!

μα εννοείται για ποτά μιλάμε πάντα....................α ρε ξύλο που το θέλουν μερικοί, μιλάμε για πολύ ξύλο.................

Last edited:
Με ξύλο εννοείς το μαόνι στη μπάρα έτσι; Εκεί που θα σερβιριστούν και οι μπόμπες. Για να μην μας παρεξηγήσουν το γράφω.