Mecool KI PRO TV Box - Υβριδικό TV Box DDR4 Ψηφιακός+ Δορυφορικός δέκτης DVB-S2

Υπάρχει καινούργιο firmware; στο οποίο παίζει το Netflix;
Το ψάχνω, αλλά λέω μήπως το ψάξε κάποιος πριν από μένα.

Re: Απάντηση: Mecool KI PRO TV Box - Υβριδικό TV Box DDR4 Ψηφιακός+ Δορυφορικός δέκτη

Υπάρχει στο XDA, αλλά εγώ δεν έχω καταφέρει να το φλασάρω (και αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τόσο για να παιδευτώ περισσότερο). Από όσο καταλαβαίνω υπάρχουν δύο ελαφρώς διαφορετικές εκδόσεις του μηχανήματος και πρέπει να βρεις τι ταιριάζει σε ποιο.
https://forum.xda-developers.com/an.../mecool-ki-pro-hybrid-android-tv-box-t3611718

Με χαρά μπορώ να πω, ότι μετά τις τελευταίες ενημερώσεις παίζει το Netflix!
Δεν έχω χρόνο να τα γράψω αναλυτικά, όμως πολύ συνοπτικά έκανα τα εξής :
Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του malaysk, την 6.4.
Έκανα extract από τη stock update ROM του Δεκεμβρίου 2018, το apk του Netflix και το εγκατέστησα.
Και,... παίζει!
Κάποια στιγμή θα τα γράψω πιο αναλυτικά.

Re: Απάντηση: Mecool KI PRO TV Box - Υβριδικό TV Box DDR4 Ψηφιακός+ Δορυφορικός δέκτη

ότι πιο άχρηστο έχω δοκιμάσει

Τι πρόβλημα έχετε ρε παιδιά;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κολλήματα συνεχόμενα, εκει που βρίσκει το δίκτυο το χάνεις, kodi και από την δικιά του εφαρμογή και playstore crashαρει συνέχεια, στα τηλεοπτικά κολλήματα χάσιμο ήχου επανακινήσεις αυτα θυμάμαι προς το παρών

κολλήματα συνεχόμενα, εκει που βρίσκει το δίκτυο το χάνεις, kodi και από την δικιά του εφαρμογή και playstore crashαρει συνέχεια, στα τηλεοπτικά κολλήματα χάσιμο ήχου επανακινήσεις αυτα θυμάμαι προς το παρών

Δεν έχω τέτοια προβλήματα ρε παιδιά. Όταν το πήρα είχε ένα θέμα με τον ήχο στα κανάλια. Δεν ήταν συγχρονισμένος με την εικόνα. Αλλά το πρόβλημα λύθηκε με το πρώτο update που πήρε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν κάποιος θέλει να ξεφορτωθεί κανένα ας μου στείλει μια προσφορά, εγώ το έχω για χρήση player και δορυφορικής και θα ήθελε και ο αδερφός μου ένα.

Δεν έχω τέτοια προβλήματα ρε παιδιά. Όταν το πήρα είχε ένα θέμα με τον ήχο στα κανάλια. Δεν ήταν συγχρονισμένος με την εικόνα. Αλλά το πρόβλημα λύθηκε με το πρώτο update που πήρε.

Sent from my iPad using Tapatalk

κερνάω καφέ, εάν μου κάνεις το update!!!

Αν κάποιος θέλει να ξεφορτωθεί κανένα ας μου στείλει μια προσφορά, εγώ το έχω για χρήση player και δορυφορικής και θα ήθελε και ο αδερφός μου ένα.

δηλώνω ξεφόρτωμα...