Mecool M8S Pro Review (S912, 4K, HD Audio, Nougat)

Bangood δεν ειδα. Εχει ακομα priority το οποιο εγγυαται οτι δεν κανει 1 χρονο να φτασει?

Καλησπερα και παλι παιδες.
Βρηκα ρευμα για το mecool πηρε μπρος, αναβει το κοκκινο φωτακι που μετα γινεται μπλε αλλα δε δειχνει τπτ οταν συνδεω με hdmi . Τι αλλο μπορω να κανω πριν το στειλω ρε παιδες? εχει κανεις καμια ιδεα?

Δοκίμασα για update με usb tool αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το reset δεν έχει καμία αίσθηση και δεν κάνει klick όταν βάζω την καρφίτσα μέσα...
Καμία σχέση με άλλα tvbox που έχω δοκιμάσει. Κάνω κάτι λάθος;

Καλησπέρα. Πριν μερικές μέρες απέκτησα ένα M8s Pro 3/16gb το οποίο συνδέεται με το wifi αλλά και ενσύρματα με το router του σπιτιού σε πολύ αργές ταχύτητες. Με το Ookla μέρτρησα D/L 0,2Mbps τη στιγμή που άλλες συσκευές στο σπίτι (πχ κινητό) είχαν 12. Όταν το συνέδεσα με το κινητό (wifi hot spot) οι ταχύτητές του ήταν κανονικές. Άρα το πρόβλημα πρέπει να είναι στη σύνδεση με το router μου. Δοκίμασα να του δώσω static ip αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει.

Καλησπέρα. Πριν μερικές μέρες απέκτησα ένα M8s Pro 3/16gb το οποίο συνδέεται με το wifi αλλά και ενσύρματα με το router του σπιτιού σε πολύ αργές ταχύτητες. Με το Ookla μέρτρησα D/L 0,2Mbps τη στιγμή που άλλες συσκευές στο σπίτι (πχ κινητό) είχαν 12. Όταν το συνέδεσα με το κινητό (wifi hot spot) οι ταχύτητές του ήταν κανονικές. Άρα το πρόβλημα πρέπει να είναι στη σύνδεση με το router μου. Δοκίμασα να του δώσω static ip αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.

Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει.
Ξεκινά με ένα factory reset

Sent from my 1+3T

Με την original (no pun intended) rom όχι, αυτή υποτίθεται έχει, αλλά λίγο που την δοκίμασα δεν δουλεύει και τόσο καλά το auto framerate -μεσω Kodi τουλάχιστον.
Με libreelec που κυρίως το χρησιμοποιώ έχει και framerate switch, & fractional framerates (23,976, 29,97), & σωστό deinterlacing (άλλο ένα σημείο που με Android πάσχει), και hdr->sdr convertion.

Fyi, το μηχανάκι μ'αυτή* την Android TV rom που ανέφερα πιο πάνω, παίζει με auto framerate μια χαρά, αλλά με players που υποστηρίζουν Amcodec.
Με spmc πχ που δοκίμασα δουλεύει. Με kodi 17+ όχι, γιατί κατάργησαν τον Amcodec και χρησιμοποιούν αποκλειστικά mediacodec.

*Την συγκεκριμένη του post που παρέθεσα, όχι αυτές του 1ου post.