sakisart Senior Member 17 January 2008 578 Θεσσαλονίκη-Δράμα 16 October 2010 #1 Δοκίμασα το παιχνίδι σε pc.Τα γραφικά καλούτσικα και ο οπλισμός.Το gameplay δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ.Σε σχέση με το COD είναι πίσω.
Δοκίμασα το παιχνίδι σε pc.Τα γραφικά καλούτσικα και ο οπλισμός.Το gameplay δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ.Σε σχέση με το COD είναι πίσω.
Beavis AVClub Addicted Member 25 August 2006 2,256 AΘΗΝΑ 18 October 2010 #2 sakisart said: Δοκίμασα το παιχνίδι σε pc.Τα γραφικά καλούτσικα και ο οπλισμός.Το gameplay δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ.Σε σχέση με το COD είναι πίσω. Click to expand... εχει δοκιμασει κανεις ps3 ? με ενδιαφερει το online μονο
sakisart said: Δοκίμασα το παιχνίδι σε pc.Τα γραφικά καλούτσικα και ο οπλισμός.Το gameplay δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ.Σε σχέση με το COD είναι πίσω. Click to expand... εχει δοκιμασει κανεις ps3 ? με ενδιαφερει το online μονο
sakisart Senior Member 17 January 2008 578 Θεσσαλονίκη-Δράμα 18 October 2010 #3 Περίμενε σε λίγες μέρες βγαίνει και το "Call Of Duty: Black Ops"
Beavis AVClub Addicted Member 25 August 2006 2,256 AΘΗΝΑ 18 October 2010 #4 sakisart said: Περίμενε σε λίγες μέρες βγαίνει και το "Call Of Duty: Black Ops" Click to expand... ειμαι πορωμενος με το online του battlefield bad company και ειχα διαβασει οτι και το online του medal το εχει κανει η DICE γενικα μου αρεσουν οι ανοιχτες πιστες οπως στο bad company το black ops στις 9 δεν κυκλοφορει?
sakisart said: Περίμενε σε λίγες μέρες βγαίνει και το "Call Of Duty: Black Ops" Click to expand... ειμαι πορωμενος με το online του battlefield bad company και ειχα διαβασει οτι και το online του medal το εχει κανει η DICE γενικα μου αρεσουν οι ανοιχτες πιστες οπως στο bad company το black ops στις 9 δεν κυκλοφορει?