mede8er 600 ή ενσωματομενος player

ARCADIOS

New member
6 April 2010
33
γεια χαρα σε ολους. θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. εχω την lg55lm760 και με ενδιαφερουν πολυ οι 3δ ταινιες. ειμαι προς αγορα του mede8er 600. το ερωτημα μου ειναι, σαν ποιοτητα εικονας στο 3δ θα εχω καμια διαφορα σε σχεση με τον ενσωματομενο της τηλεορασης; δεν εχω κανενα παραπονο αλλα δεν εχω και κανενα αλλο μετρο συγκρισης (μονο απο σινεμα στον οποιο δεν βλεπω καμια διαφορα). Αν δεν εχει διαφορα να μην δωσω τα 160 ευρω τσαμπα... Το μονο προβλημα που εξακολουθω να εχω ειναι στους 3δ υποτιτλους που ακομα δεν εχω καταφερει να δω παντα με τον ενσωματομενο player.

αν δείχνει σωστά την εικόνα δηλαδή διαβάζει π.χ. 23,976 και τη δείχνει 23,976 ο ενσωματωμένος player ξέρεις;

Re: Απάντηση: mede8er 600 ή ενσωματομενος player

αν δείχνει σωστά την εικόνα δηλαδή διαβάζει π.χ. 23,976 και τη δείχνει 23,976 ο ενσωματωμένος player ξέρεις;
πως το βλεπεις αυτο; σαν εικονα ειναι φοβερη αλλα ηθελα να ξερω αν ειναι αυτες οι δυνατοτοτητες της τηλεορασης ή εχει να δωσει και αλλα. με blue ray απο ps3 που δοκιμαζω δεν βλεπω διαφορες. στα δικα μου ματια παντα.

Εχω την ίδια TV . Εάν έχεις διαθέσιμα 160 ευρώ ......θα σου πρότεινα να πάρεις το Med600 . Δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά σου.

Εχω την ίδια TV . Εάν έχεις διαθέσιμα 160 ευρώ ......θα σου πρότεινα να πάρεις το Med600 . Δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά σου.
αν ειναι να δω διαφορα στο 3d να το παρω (παρολο που δεν ειναι ευκολα διαθεσιμα), αλλα αν ειναι μονο για τους υποτιτλους δεν με πειραζει και τοσο.