Mede8er Med400x Mini Review

Re: MEDE8ER MED400X REVIEW

Στο forum του mede8er είχαν γράψει οτι στο νέο f/w 4.0.4 το αρχείο για έξοδο ήχου απο την οπτική NO_HD_AUDIO από λάθος ήταν το ίδιο με την INC_HD_AUDIO - αλλά τις τελευταίες μέρες το διόρθωσαν.
Για μπές και ξανακατέβασε την έκδοση που θέλεις, μήπως έχεις περασμένη την INC_HD_AUDIO.

Το εκανα Σπυρο αλλα τα ιδια...
Μολις ανακαλυψα πως το ιδιο προβλημα εχω αν πατησω mute.Χανει το dts...

Βρηκα κατι ακομη (πειραζοντας το home cinema) οταν χανει το dts αν στο home cinema φυγω απο την οπτικη και παω αλλου(πχ aux) και ξαναγυρισω στη οπτικη αναβοσβηνουν τα λαμπακια dolby και dts και μετα φτιαχνει.

Αρχιζω να πιστευω πως φταιει το home cinema. :bigcry:

Σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε

Τσέκαρε μήπως συμβαίνει με συγκεκριμένο αρχείο αυτό...

Έχεις πει στο med να κάνει τον ήχο passthrou?

Τσέκαρε μήπως συμβαίνει με συγκεκριμένο αρχείο αυτό...

Έχεις πει στο med να κάνει τον ήχο passthrou?

Passthrough ειναι οι ρυθμισεις.
Δοκιμασα και με αλλα και παντου το ιδιο(οπου εχει dts)

Bρηκα μια σχετικα αποδεκτη λυση

Οταν παταω pause ή mute και πριν πατησω ξεpause ή ξεmute αλλαζω τη πηγη απο οπτικη σε aux και τουμπαλιν και μετα ξεpause ή ξεmute και βρισκει κατευθειαν το dts...!Αβυσσος η ψυχη του home Cinema!!!

Προτιμω να κανω αυτο ωστε να μη χανω καθολου ηχο απο τη ταινια.

Απάντηση: MEDE8ER MED400X REVIEW

Χτές το βράδυ πειραματιζόμουν με το timing των υποτίτλων και διαπίστωσα οτι δε λειτουργεί (σε αρχείο υποτίτλων srt). Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος το ίδιο ή μήπως εγώ δεν κάνω κάτι καλά;

Άλλο remote είχε το παλιό 500άρι, το καινούριο πρέπει να είναι ίδιο με το 400άρι...

Να ρωτήσω κάτι που μάλλον έχει απαντηθεί, αλλά δεν μπορώ να το βρω...
Από πού κατεβάζω skins για το Y2M; Το default του έχει άσχημα folder icons, με σημαίες και το σήμα "hd" με αποτέλεσμα να κρύβεται η ταινία.
Και κάτι άλλο:
Αν έχουμε ένα BR σε folders (BDMV/BACKUP) μπορούμε να προσθέσουμε εξωτερικούς srt υπότιλους.

Last edited:

Για ρίξε μια ματιά και στο forum του mede8er για το Y2M- εναλλακτικά μπορείς να έχεις παρόμοια skins και μέσω του thumbgen όπως περιγράφει εδώ.

Re: Απάντηση: MEDE8ER MED400X REVIEW

Για ρίξε μια ματιά και στο forum του mede8er για το Y2M- εναλλακτικά μπορείς να έχεις παρόμοια skins και μέσω του thumbgen όπως περιγράφει εδώ.
Μπλέξιμο τα βλέπω... Σε ευχαριστώ πάντως.
Κάτι απλό δεν υπάρχει; Να το κατεβάζεις και τέλος; Για το Yamj υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τα NMT, αλλά δεν καταλαβαόνω πώς αυτά εφαρμόζονται στο Mede8er...

Να κι ένα αποτέλεσμά του:

2a7sw1u.jpg

Όντως τρομερά παραμετροποιήσιμο και ειδικά στην υπόθεση της ταινίας που ακόμα δεν έχω καταφέρει με το jamj να περάσω Ελληνικά,με το tvix με ένα copy-paste είσαι έτοιμος!
Αυτό που με χαλάει σε σχέση με το Jamj,ότι είναι λίγο φτωχότερο σε look.

Καλησπερα
Νεος κατοχος κι εγω του 500x και αν και δεν εχω παιξει αρκετα μαζι του για να πω πολλα πραγματα σιγουρα ειμαι ικανοποιημενος απο τη αγορα. (αναβαθμιση απο wdtv 1ης γενιας). Ολα τα mkv (που δοκιμασα) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παιζουν απροβληματιστα ακομα και αρχεια rmvb (απο καποια ξεχασμενα anime στον σκληρο). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν χρειαζεται να βγαζω και τροφοδοσια απο εξωτερικους σκληρους αφου σβηνουν, οταν σβηνει και ο Player.

Να επιβεβαιωσω το θεμα με τον ηχο σε mkv με dts οπου πρεπει να αλλαξεις πηγη για να επανελθει ο ηχος (απο Logitech z5500 μεσω οπτικης).Προς το παρων εχω δοκιμασει μονο το firmware inc hd audio θα δοκιμασω και το αλλο για τυχον διαφορες.

Εχω μερικες αποριες και αν μπορειτε να με βοηθησετε.

Εχω καταφερει (για μενα κατορθωμα οντως) να κανω share εναν φακελο μεσω network ωστε να streamαρει αρχεια απο τον pc.
Τι πρεπει να κανω ωστε να μπορω να μεταφερω αρχεια απο και προς το pc? (samba?? )
Ειμαι τρελο neopard σε αυτο το πραγμα και δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω (ρυθμισεις κλπ κλπ.) Αποτυχημενες προσπαθεις μονο, κατι μου εβγαζε συνεχεια για password πραγμα που δεν εχω πουθενα (ακολουθησα εναν οδηγο για τις ρυθμισεις δικτυου απο το forum του mede8er). Εχω windows7-64.

Μια αλλη απορια αφορα το videowall.
Εχω φτιαξει εναν φακελο με ταινιες και movisheets. Οταν μπαινω σε libray mode,επιλεγω με το slow να κανω browsing με τα movisheet πατωντας τα βελακαι πανω κατω. Στο videowall δεν γινεται. Δηλαδη ενω βλεπω κανονικα τα εξωφυλλα,παταω για να μπει στα movisheet αλλα για να δω αλλη ταινια με movisheet πρεπει να κανω Back να επιλεξω αλλη ταινια, να πατησω και να μου βγαλει το νεο movisheet. Εχω κανει κατι λαθος η ετσι ειναι η λειτουργια του videowall??

Επισης υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος να φτιαχτουν φακελοι με τα ονοματα των ταινιων η θα βαρεθω να κανω "create new folder" χειροκινητα?

Οσον αφορα προγραμμα για movisheet νομιζω οτι το καλυτερο (οσον αφορα παραμετροποιησεις) ειναι το thumbgen. Χωρις να'χω ιδεα κατεβασα templates και εβαλα και ελληνικη υποθεση (σε σχεση με το Υ2Μ που δεν μπορεσα).

file:///G:/braveheart/Braveheart.1995.1080p.x264.DD5.1-NiX/about.jpg

Τελος να πω οτι η αγορα εγινε απο twin digital και πραγματικα δεν εχω λογια για το παλικαρι. Κατατοπιστικοτατος,εξυπηρετκοτατος και πραγματικος επαγγελματιας. Totally recommended.

Last edited:
Re: Απάντηση: MEDE8ER MED400X REVIEW

Επισης υπαρχει καποιος γρηγορος τροπος να φτιαχτουν φακελοι με τα ονοματα των ταινιων η θα βαρεθω να κανω "create new folder" χειροκινητα?

Δοκίμασε αυτό.
Δουλεύει μια χαρά!