Mede8er MED600X3D

1000αρι spliter; μήπως εννοείς 1000άρι switch;

το med είναι 1000άρι
από smb ίσως να σου κολλάει το 3D ISO
από nfs δε θα έχει κολλήματα

αν βλέπεις κολλήματα τότε ίσως να φταίει το switch.

Και ναι ειχα το 1ο θεμα μετα απο 1 μηνα χρησης.Καπου ειχε αναφερει και ενας φιλος κατι παρομοιο αν θυμαμαι καλα ,αλλα το τοπικ ειναι αχανες.Βαζω Pacific rim το γυρναω 3d απο το med και στα 2 λεπτα πρασινη οθονη και 0 αποκριση.Βεβαια αν το αφησω να παιζει και γυρισω σε 3d απο την tv ολα καλα ,αλλα γιατι να τρωει κολημα?

αυτό είναι μία καλή ερώτηση, λογικά φταίει το firm
σε άλλη ταινία στο κάνει;
αν ονομάσεις την ταινία pacific.rim.3DSBS.mkv στο κάνει;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Καπου ειχε αναφερει και ενας φιλος κατι παρομοιο αν θυμαμαι καλα ,αλλα το τοπικ ειναι αχανες.Βαζω Pacific rim το γυρναω 3d απο το med και στα 2 λεπτα πρασινη οθονη και 0 αποκριση.Βεβαια αν το αφησω να παιζει και γυρισω σε 3d απο την tv ολα καλα ,αλλα γιατι να τρωει κολημα?

Μάλλον εμένα εννοείς όπου μου κολλούσε μόλις επέλεγα τους ενσωματωμένους υπότιτλους στο avatar .
Βέβαια δεν ανταποκρινόταν σε καμία ενέργειά μου παρά μόνο εάν το έβγαζα από την πρίζα .
Δεν δοκίμασα με άλλη ταινία αλλά θα το κάνω μια από αυτές τις μέρες .

Λοιπον το μηχανακι ειναι φοβερο και δε κολλαει πουθενα. Μερα με την νυχτα σε σχεση με το wd tv που ειχα... Εχει παιξει τα παντα δικτυακα, ΑΠΟ 2D εννοω, μιας και 3D δε βλεπω. Ακομα και ο scraper που εχει ειναι μια χαρα απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει ρυθμιση για να βαζει στο about της ταινιας και πληροφοριες σχετικα με αναλυση, ηχο, κωδικοποιηση ή αυτο γινεται μονο οταν το κανεις μεσω yadis;

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

αυτό είναι μία καλή ερώτηση, λογικά φταίει το firm
σε άλλη ταινία στο κάνει;
αν ονομάσεις την ταινία pacific.rim.3DSBS.mkv στο κάνει;
1η φορα το κανει και το εχω δουλεψει πολυ.Θα δοκιμασω μετονομασια και θα σας πω.

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Μάλλον εμένα εννοείς όπου μου κολλούσε μόλις επέλεγα τους ενσωματωμένους υπότιτλους στο avatar .
Βέβαια δεν ανταποκρινόταν σε καμία ενέργειά μου παρά μόνο εάν το έβγαζα από την πρίζα .

Παντως δε χρειαζεται να το βγαλεις απο την πριζα,ειναι λιγο βιαιο!!!!Αν κρατησεις πατημενο τον on/off στο med κλεινει!

Λοιπον το μηχανακι ειναι φοβερο και δε κολλαει πουθενα. Μερα με την νυχτα σε σχεση με το wd tv που ειχα... Εχει παιξει τα παντα δικτυακα, ΑΠΟ 2D εννοω, μιας και 3D δε βλεπω. Ακομα και ο scraper που εχει ειναι μια χαρα απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει ρυθμιση για να βαζει στο about της ταινιας και πληροφοριες σχετικα με αναλυση, ηχο, κωδικοποιηση ή αυτο γινεται μονο οταν το κανεις μεσω yadis;
Μόνο με yadis

Πήγα πριν λίγο να περάσω μια νέα ταινία με το Yadis και το Yadis2mede8er. Έκανα τη συνήθη διαδικασία και όταν πήγα να κάνω scan το folder στο med για να τραβήξει τη νέα ταινία, μου έβγαλε το μήνυμα για να κάνω accept τα terms and conditions για το API του mede8er για τα εξώφυλλα. Έχω κολλήσει. Τι κάνω εδώ; Έχει YES και NO. Αν πατήσω NO φαντάζομαι συνεχίζει με το yadis; Θέλω να συνεχίσω με το yadis καθώς το θεωρώ πιο πλήρες. Αν πατήσω YES, θα έχω την επιλογή για Yadis;

Έβαλα άλλη ταινία 3d με ενσωματωμένους υπότιτλους και τους παίζει κανονικά , μάλλον η συγκεκριμένη έκδοση (avatar) είχε πρόβλημα .

Και ναι ειχα το 1ο θεμα μετα απο 1 μηνα χρησης.Καπου ειχε αναφερει και ενας φιλος κατι παρομοιο αν θυμαμαι καλα ,αλλα το τοπικ ειναι αχανες.Βαζω Pacific rim το γυρναω 3d απο το med και στα 2 λεπτα πρασινη οθονη και 0 αποκριση.Βεβαια αν το αφησω να παιζει και γυρισω σε 3d απο την tv ολα καλα ,αλλα γιατι να τρωει κολημα?

Εμένα κάνει το ίδιο με την ταινία iron man 3 (3d OU file, 12gb με DTS ήχο). Στο pacific rim 3d που δοκίμασα (ίδιων specs με το iron man 3) τρέχει κανονικά. Δεν ξέρω αλλά εικάζα οτι μπορεί να ευθύνεται και το HDMI καλώδιο (του έχω βάλει άλλο απο το "δικό" του, το οποίο πήγε στη σύνδεση "ARC" TV με το HT), αν έχεις τα ίδια συμπτώματα (έστω και με άλλο αρχείο) πιθανώς να φταίει κάτι άλλο που πρέπει να βρούμε. Με επανεγκατάσταση του firm να στρώσει άραγε; Θο το δοκιμάσω όταν έχω χρόνο...

Επίσης στο δικό μου med με ενοχλεί το θέμα με τον ήχο μέσω optical cable, συγκεκριμένα όταν έχω πολυκάναλο ήχο (DD 5.1) παίζει κανονικά αλλά αν βάλω μετά αρχείο (βίντεο ή ήχου) με απλό ήχο stereo τότε δεν ακούγεται και πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις να παίξω με τις ρυθμίσεις του ήχου (SPDIF passthrough έχω, να το αλλάξω και να το ξαναβάλω passthrough) ώστε να ακούγεται. Συμβάινει σε άλλον αυτό; Σε SPDIF-2ch παίζει κανονικά σε όλα αλλά χάνω τον πολυκάναλο ήχο.

Μόνο με yadis

Καλα το φανταστηκα... Και μια ερωτηση τωρα για το yadis. Την πρωτη φορα που σκαναρα ολες τις ταινιες μου και τις επεξεργαστηκα μετα με το yadis, (χωρις χρηση yadis2med), πατωντας info πανω στην πρωτη ταινια, πηγαινα μετα με το πανω κατω στην επομενη ή προηγουμενη για να βλεπω την περιληψη της καθε μιας. Μεχρι εκει ολα καλα, to navigation γινοταν ακριβως με την αλφαβιτικη σειρα των ταινιων. Οταν προσθεσα αλλες 3 ταινιες με τον ιδιο τροπο, to navigation τις προσπερναει σαν να μην υπαρχουν, εκτος και αν ειμαι στο 3 row jukebox που βλεπεις ποια ταινια θες πατας πανω της info και βλεπεις την περιληψη οπου εκει την βλεπω κανονικα. φταει οτι δε χρησιμοποιως yadis2med ή κατι αλλο;

Κατι ακομα. Μου χει τυχει κατα τη διαρκεια μιας ταινιας να χανει τον ηχο σαν να πατησα mute και να πρεπει να πατησω pause και μετα παλι play για τα τον ξαναβρει. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο; Σε 2D παντα με συνδεδεμενο το med σε ενισχυτη...

Παιδια καλησπερα,εβαλα το pacific rim σε 3D OU αλλα με το που ξεκινησε να παιζει εγινε η οθονη πρασινη και κολλησε..Το εβγαλα απτην μπριζα το ξαναεβαλα και ξανα τα ιδια..Εχετε καμια ιδεα γιατι συνεβη?

Παιδια θυμηστε μου λιγο σε 3d bluray iso αρχεια δειχνει κανονικα το μενου του bluray ή μια lite εκδοχη του μενου?

Επισης σας εχει τυχει ποτε να παιζει με δυσκολια(παυσεις, κολληματα κ.τ.λ.) σε καποιο αρχειο?

Παιδια θυμηστε μου λιγο σε 3d bluray iso αρχεια δειχνει κανονικα το μενου του bluray ή μια lite εκδοχη του μενου?

Επισης σας εχει τυχει ποτε να παιζει με δυσκολια(παυσεις, κολληματα κ.τ.λ.) σε καποιο αρχειο?

Κανένα media player δεν βγαίνει (πλέον) με Full BD menu (λόγω cinavia) οπότε όλα τα καινούργια (όπως και το med) έχουν LITE.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα στη δικιά μου περίπτωση δεν είχα ουδέποτε κολλήματα ή παύσεις και γενικώς σαν media player είναι άψογος.

Παιδια καλησπερα,εβαλα το pacific rim σε 3D OU αλλα με το που ξεκινησε να παιζει εγινε η οθονη πρασινη και κολλησε..Το εβγαλα απτην μπριζα το ξαναεβαλα και ξανα τα ιδια..Εχετε καμια ιδεα γιατι συνεβη?

Βρες άλλη έκδοση της ταινίας ή απενεργοποίησε τους υπότιτλους ώστε να ξεκινήσει κανονικά και μετά επιλέγεις εσύ υπότιτλους από εξωτερικό αρχείο .srt

Πήγα πριν λίγο να περάσω μια νέα ταινία με το Yadis και το Yadis2mede8er. Έκανα τη συνήθη διαδικασία και όταν πήγα να κάνω scan το folder στο med για να τραβήξει τη νέα ταινία, μου έβγαλε το μήνυμα για να κάνω accept τα terms and conditions για το API του mede8er για τα εξώφυλλα. Έχω κολλήσει. Τι κάνω εδώ; Έχει YES και NO. Αν πατήσω NO φαντάζομαι συνεχίζει με το yadis; Θέλω να συνεχίσω με το yadis καθώς το θεωρώ πιο πλήρες. Αν πατήσω YES, θα έχω την επιλογή για Yadis;

δεν έχει διαφορά από όσο ξέρω, είτε πεις yes είτε no.
αυτό που ξέρω είναι ότι αν το folder έχει xml μέσα τότε δεν το κάνει scan οπότε σε περίπτωση yes,όταν κάνεις scan, αν έχεις χρησιμοποιήσει το yadis + y2m τότε θα βλέπεις αυτά του yadis αλλιώς θα κατεβάσει μόνο του τις πληροφορίες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Καλα το φανταστηκα... Και μια ερωτηση τωρα για το yadis. Την πρωτη φορα που σκαναρα ολες τις ταινιες μου και τις επεξεργαστηκα μετα με το yadis, (χωρις χρηση yadis2med), πατωντας info πανω στην πρωτη ταινια, πηγαινα μετα με το πανω κατω στην επομενη ή προηγουμενη για να βλεπω την περιληψη της καθε μιας. Μεχρι εκει ολα καλα, to navigation γινοταν ακριβως με την αλφαβιτικη σειρα των ταινιων. Οταν προσθεσα αλλες 3 ταινιες με τον ιδιο τροπο, to navigation τις προσπερναει σαν να μην υπαρχουν, εκτος και αν ειμαι στο 3 row jukebox που βλεπεις ποια ταινια θες πατας πανω της info και βλεπεις την περιληψη οπου εκει την βλεπω κανονικα. φταει οτι δε χρησιμοποιως yadis2med ή κατι αλλο;

Κατι ακομα. Μου χει τυχει κατα τη διαρκεια μιας ταινιας να χανει τον ηχο σαν να πατησα mute και να πρεπει να πατησω pause και μετα παλι play για τα τον ξαναβρει. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο; Σε 2D παντα με συνδεδεμενο το med σε ενισχυτη...
όταν προσθέτεις ταινίες τότε πρέπει πρώτα να κάνεις scan το φάκελο.

σε εμένα χάνεται ο ήχος κατά τη θέαση όταν δικτυακά το αρχείο είναι πολύ βαρύ για το δίκτυό μου οπότε σε κάποιες στιγμές που η πληροφορία είναι περισσότερη από όση αντέχει το δίκτυο τότε αρχίζει να χάνει τον ήχο. Με ένα pause φτιάχνει μέχρι την επόμενη φορά