Καπου ειχε αναφερει και ενας φιλος κατι παρομοιο αν θυμαμαι καλα ,αλλα το τοπικ ειναι αχανες.Βαζω Pacific rim το γυρναω 3d απο το med και στα 2 λεπτα πρασινη οθονη και 0 αποκριση.Βεβαια αν το αφησω να παιζει και γυρισω σε 3d απο την tv ολα καλα ,αλλα γιατι να τρωει κολημα?
1η φορα το κανει και το εχω δουλεψει πολυ.Θα δοκιμασω μετονομασια και θα σας πω.αυτό είναι μία καλή ερώτηση, λογικά φταίει το firm
σε άλλη ταινία στο κάνει;
αν ονομάσεις την ταινία pacific.rim.3DSBS.mkv στο κάνει;
Μάλλον εμένα εννοείς όπου μου κολλούσε μόλις επέλεγα τους ενσωματωμένους υπότιτλους στο avatar .
Βέβαια δεν ανταποκρινόταν σε καμία ενέργειά μου παρά μόνο εάν το έβγαζα από την πρίζα .
Δεν δοκίμασα με άλλη ταινία αλλά θα το κάνω μια από αυτές τις μέρες .
Μόνο με yadisΛοιπον το μηχανακι ειναι φοβερο και δε κολλαει πουθενα. Μερα με την νυχτα σε σχεση με το wd tv που ειχα... Εχει παιξει τα παντα δικτυακα, ΑΠΟ 2D εννοω, μιας και 3D δε βλεπω. Ακομα και ο scraper που εχει ειναι μια χαρα απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει ρυθμιση για να βαζει στο about της ταινιας και πληροφοριες σχετικα με αναλυση, ηχο, κωδικοποιηση ή αυτο γινεται μονο οταν το κανεις μεσω yadis;
Μάλλον εμένα εννοείς όπου μου κολλούσε μόλις επέλεγα τους ενσωματωμένους υπότιτλους στο avatar .
Βέβαια δεν ανταποκρινόταν σε καμία ενέργειά μου παρά μόνο εάν το έβγαζα από την πρίζα .
Δεν δοκίμασα με άλλη ταινία αλλά θα το κάνω μια από αυτές τις μέρες .
Και ναι ειχα το 1ο θεμα μετα απο 1 μηνα χρησης.Καπου ειχε αναφερει και ενας φιλος κατι παρομοιο αν θυμαμαι καλα ,αλλα το τοπικ ειναι αχανες.Βαζω Pacific rim το γυρναω 3d απο το med και στα 2 λεπτα πρασινη οθονη και 0 αποκριση.Βεβαια αν το αφησω να παιζει και γυρισω σε 3d απο την tv ολα καλα ,αλλα γιατι να τρωει κολημα?
Μόνο με yadis
Παιδια θυμηστε μου λιγο σε 3d bluray iso αρχεια δειχνει κανονικα το μενου του bluray ή μια lite εκδοχη του μενου?
Επισης σας εχει τυχει ποτε να παιζει με δυσκολια(παυσεις, κολληματα κ.τ.λ.) σε καποιο αρχειο?
Παιδια καλησπερα,εβαλα το pacific rim σε 3D OU αλλα με το που ξεκινησε να παιζει εγινε η οθονη πρασινη και κολλησε..Το εβγαλα απτην μπριζα το ξαναεβαλα και ξανα τα ιδια..Εχετε καμια ιδεα γιατι συνεβη?
Πήγα πριν λίγο να περάσω μια νέα ταινία με το Yadis και το Yadis2mede8er. Έκανα τη συνήθη διαδικασία και όταν πήγα να κάνω scan το folder στο med για να τραβήξει τη νέα ταινία, μου έβγαλε το μήνυμα για να κάνω accept τα terms and conditions για το API του mede8er για τα εξώφυλλα. Έχω κολλήσει. Τι κάνω εδώ; Έχει YES και NO. Αν πατήσω NO φαντάζομαι συνεχίζει με το yadis; Θέλω να συνεχίσω με το yadis καθώς το θεωρώ πιο πλήρες. Αν πατήσω YES, θα έχω την επιλογή για Yadis;
όταν προσθέτεις ταινίες τότε πρέπει πρώτα να κάνεις scan το φάκελο.Καλα το φανταστηκα... Και μια ερωτηση τωρα για το yadis. Την πρωτη φορα που σκαναρα ολες τις ταινιες μου και τις επεξεργαστηκα μετα με το yadis, (χωρις χρηση yadis2med), πατωντας info πανω στην πρωτη ταινια, πηγαινα μετα με το πανω κατω στην επομενη ή προηγουμενη για να βλεπω την περιληψη της καθε μιας. Μεχρι εκει ολα καλα, to navigation γινοταν ακριβως με την αλφαβιτικη σειρα των ταινιων. Οταν προσθεσα αλλες 3 ταινιες με τον ιδιο τροπο, to navigation τις προσπερναει σαν να μην υπαρχουν, εκτος και αν ειμαι στο 3 row jukebox που βλεπεις ποια ταινια θες πατας πανω της info και βλεπεις την περιληψη οπου εκει την βλεπω κανονικα. φταει οτι δε χρησιμοποιως yadis2med ή κατι αλλο;
Κατι ακομα. Μου χει τυχει κατα τη διαρκεια μιας ταινιας να χανει τον ηχο σαν να πατησα mute και να πρεπει να πατησω pause και μετα παλι play για τα τον ξαναβρει. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο; Σε 2D παντα με συνδεδεμενο το med σε ενισχυτη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.