Mede8er MED600X3D

Larry, κοίτα μπας κι έχει ξεμείνει καμμιά τελεία ή κανένα διάστημα στην ονομασία ενός εκ των 2 files. (mkv ή srt) Εν ανάγκη κάνε copy την ονομασία του ενός και κάν'τη paste στο άλλο. ( το διάστημα δε φαίνεται γι αυτό το λέω....)
Ολοι μου οι υποτιτλοι ειναι παντα στο ιδιο folder με την ταινια και επισης με rename - copy , rename paste δινω ακριβως το ιδιο ονομα και στα δυο
Οπως εγραψα στο λαπ τοπ ολα παιζουν νερο ενω στο med παιζουν οι αγγλικοι που ειναι γραμμενοι πανω στην ταινια
Οπως εγραψε και ο Νικος με το κουμπι στο τηλεκοντρολ που ειναι κατω αριστερα του βελους που δειχνει προς τα κατω κια σε οδηγει στο μενου των υποτιτλων ενω δειχνει οσους υποτιτλους ειναι γραμμενοι πανω στην ταινια πχ Αγγλικα Γαλλικα κλπ δεν υπαρχουν πουθενα ως επιλογη οι εξωτερικοι Ελληνικοι υποτιλοι
Αυτο δεν συμβαινει φυσικα σε ολες τις ταινιες αλλα σε μερικες αν σας βοηθαει αυτο....

Παίξε λίγο με το encoding... Κάνε κάποιες αλλαγές μεταξύ greek και UTF8 και θα παίξει. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί.

Παιδιά οι υπότιτλοι είναι encoded σε greek windows και το med έχει default utf8 για κάποιο λογο. Πχ ειδες αλλη ταινία με αγγλικούς ή κάτι τέτοιο. Πήγαινε στο encoding των υποτίτλων και βρες το σωστό. Μπορεί να είναι utf και το med να είναι σε greek. Πάντως απο την εκδοση 3 και μετά όταν έχει λάθος encoding δεν εμφανίζει παντα ιερογλυφικά άλλα απλά τίποτα!
Σε ευχαριστω για την απαντηση θα το κοιταξω αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο διοτι οτα ξεκινα η ταινια παιζουν οι Αγγλικοι υποτιτλοι κατ ευθειαν ........τους εξωτερικους Ελληνικους οπως γραφω κ στο προηγουμενο ποστ δεν τους βλεπει πουθενα τωρα αν καταλαβα καλα την ωρα που παιζει τους αγγλικους να παω στο μενου υποτιτλων (φανταζομαι να εννοεις στα δεξια που εχει και τις ενδειξεις english korean utf κλπ κλπ) και να βαλω Greek?διοτι πρεπει να το εκανα χτες και να εγιναν οι Αγγλικοι ....Αλαμπουυρνεζικοι
Θα το δω αλλιως ο dalanick πριν τα τσιπουρα το Σαββατο θα ερθει για ταχυρυθμα....
Και παλι συγνωμη για την αναστατωση

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Παίξε λίγο με το encoding... Κάνε κάποιες αλλαγές μεταξύ greek και UTF8 και θα παίξει. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί.
Θα το κανω Μπαμπη μου αποψε...

Καλημέρα,

ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή για android για το χειρισμό του med600x3d?

Στο site βλέπω μόνο για apple.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή για android για το χειρισμό του med600x3d?

Στο site βλέπω μόνο για apple.

Ευχαριστώ.
Βλέπεις μόνο εφαρμογή για apple γιατί μόνο για apple υπάρχει δυστυχώς...
Το μόνο σε android που έχω βρει είναι εφαρμογή remore control (πρέπει να έχεις τη ρύθμιση "Web remote" σε ενεργό και να γράψεις την IP) ΕΔΩ.

Ελπίδες για android app υπάρχουν αλλά μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει (δυστυχώς) καμία εταιρία με "γνώση" του αντικειμένου, παρά μόνο κάποιοι χρήστες (με μάλλον λίγες γνώσεις για να φτιάξουν κάτι καλό).

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Σε ευχαριστω για την απαντηση θα το κοιταξω αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο διοτι οτα ξεκινα η ταινια παιζουν οι Αγγλικοι υποτιτλοι κατ ευθειαν ........τους εξωτερικους Ελληνικους οπως γραφω κ στο προηγουμενο ποστ δεν τους βλεπει πουθενα τωρα αν καταλαβα καλα την ωρα που παιζει τους αγγλικους να παω στο μενου υποτιτλων (φανταζομαι να εννοεις στα δεξια που εχει και τις ενδειξεις english korean utf κλπ κλπ) και να βαλω Greek?διοτι πρεπει να το εκανα χτες και να εγιναν οι Αγγλικοι ....Αλαμπουυρνεζικοι
Θα το δω αλλιως ο dalanick πριν τα τσιπουρα το Σαββατο θα ερθει για ταχυρυθμα....
Και παλι συγνωμη για την αναστατωση
Ξερεις στις ταινιες που στο κανει αν εχουν ενσωματομενο τον ξενο υποτιτλο και γι' αυτο παιζει αυτος σαν πρωτος και απλα πρεπει να διαλεξεις τον ελληνικο για να παιξει με τον ελληνικο?

ακυρος ο συναγερμος...οι υποτιτλοι ηταν εκει μια χαρα...περιμενα την λεξη Greek αλλα λογικα εκεινοι εχουν το ονομα του αρχειου...συγνωμη Κυριοι....

Τι έτσι? Δηλαδή τσάμπα η Σαββατιάτικη πρόσκληση? :BDGBGDB55:

Ρώτα Λάρρυ, ότι θες εδώ είμαστε. :ernaehrung004:

Τι έτσι? Δηλαδή τσάμπα η Σαββατιάτικη πρόσκληση? :BDGBGDB55:

Ρώτα Λάρρυ, ότι θες εδώ είμαστε. :ernaehrung004:

Εσύ, αντί να τάζεις δεξιά κι αριστερά, μήπως να ξεχρέωνες τους παλιούς σου λογαριασμούς πρώτα; Λέω τώρα εγώ... :ernaehrung004:

καλα...εδω του εδωσα 150 και ταχα μου εψαχνε ρεστα ..δεν εχω κλπ κλπ οποτε του τα αφησα πουρμπουαρ:party:...μπλεξαμε Μπαμπη και σε μενα οτι θες με λεει και μετα το ψαχνουμε:captain:

πάντως για όποιον δεν το ξέρει, μπορούν να υπάρχουν πολλά srt για την ίδια ταινία έχοντας τα ονόματα έτσι:
π.χ. papdoux.mkv
papdoux.greek.mkv
papdoux.english.mkv
papdoux.1.mkv
papdoux.xxx.mkv

από το μενού των υποτίτλων όλοι αυτοί θα εμφανίζονται και μπορούν να επιλεχθούν. Δε θυμάμαι αν θα εμφανίζονται σαν greek ή σαν papdoux.greek
για όσους έχουν το μενού στα ελληνικά, όταν φορτώνει την ταινία τότε θα επιλέξει εξωτ υπότιτλο απευθείας. Σε μια τέτοια περίπτωση δε θυμάμαι ποιο θα επιλέξει πρώτο. Νομίζω ότι είναι πρώτο στην ταξινόμηση

Λαθος ποστ το παραπανω...απο all files το γυρνω σε movies κ καθε φορα που ανοιγοκλεινει παλι ξαναγυρνα στο πρωτο

Εσύ, αντί να τάζεις δεξιά κι αριστερά, μήπως να ξεχρέωνες τους παλιούς σου λογαριασμούς πρώτα; Λέω τώρα εγώ... :ernaehrung004:

Ααα! Τέτοιες προσβολές δεν τις ανέχομαι...
Name the day.

:twoguns: θα μονομαχήσουμε κάτω από το προβόλι :flipout:

καλα...εδω του εδωσα 150 και ταχα μου εψαχνε ρεστα ..δεν εχω κλπ κλπ οποτε του τα αφησα πουρμπουαρ:party:...μπλεξαμε Μπαμπη και σε μενα οτι θες με λεει και μετα το ψαχνουμε:captain:

με το μπαρδόν... δεν το κατάλαβα... Στα 200 δεν συμφωνήσαμε και σου έκοψα το 50άρικο? :Banane0:

:ernaehrung004:

Λαθος ποστ το παραπανω...απο all files το γυρνω σε movies κ καθε φορα που ανοιγοκλεινει παλι ξαναγυρνα στο πρωτο

Αυτό ακριβώς... Κάθε φορά το ίδιο πράγμα. Χρησιμοποιείς το Jukebox;

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αυτό ακριβώς... Κάθε φορά το ίδιο πράγμα. Χρησιμοποιείς το Jukebox;
στις ταινιες ναι-στις σειρες οχι..στις σειρες εχω το προβλημα δηλαδη..μου βγαζει επεισοδιο και διπλα .jpg την προεπισκοπηση του επεισοδιου.Στις ταινιες δουλευουν ολα ρολοι.Απλα αν βαλω και τις σειρες μεσα στο jukebox και τα κανει θαλασσα.Εδω σε αυτο το κομματι εχει μεγαλη διαφορα απο το XBMC ! Αλλα μονο εδω ;)

Εγώ τις σειρές τις έχω ξεχωριστά. Τις φτιάχνω με το mediascout και δουλεύουν τέλεια. Το μειονέκτημα είναι οτι χρειάζεσαι PC.
Με το Jukebox έχω μπλέξει τα μπούτια μου. Χησιμοποιώ το yaDis για τις ταινίες και μετά το yadis2medater για να τις μετατρέψει ώστε να είναι ΟΚ για το MED. Με κάποιο τρόπο είχα καταφέρει και δούλευαν όλα μια χαρά αλλά μετά απο ένα format που έκανα είναι αδύνατον να ξαναθυμηθώ τί ακριβώς είχα κάνει. Κάτι πάει λάθος με το XML και ενώ μου τα δείχνει όλα σωστά μου βγάζει λάθος τη διεύθυνση της ταινίας και δεν μπορεί να τη βρεί όταν πατάω play.