papdoux
Supreme Member
- 14 December 2007
- 3,423
Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D
1) το med έχει το τελευταίο sdk που φτιάχνει το ζήτημα με τo 23,976. Υποθέτω ότι το himedia δεν το έχει αφού το έχει παρατήσει όπως λες.
2) για το sort, δε νομίζω ότι έχει επιλογές, μία κατά όνομα έχει από όσο γνωρίζω, για resume μια χαρά είναι, δουλεύει σωστά
3) η βιβλιοθήκη, οι πληροφορίες, οι εικόνες σώζονται εκεί που είναι και οι ταινίες. Για να τα σώσει πρέπει να μπορεί να γράψει. Είναι θέμα δικαιωμάτων στο sharing. Δε μπορείς να αλλάξεις την πηγή. Αυτή είναι μία. Αν θέλεις από άλλη πηγή τότε πας σε PC και χρησιμοποιείς προγράμματα που το κάνουν.
Καλησπέρα σε όλους.. έχω το himedia hd900a (καθώς και ένα hd600c) και αν και είναι ένας πολύ καλός media player (ίδια χαρακτηριστικά άλλωστε με το med σε hardware) και γενικά δεν έχω παράπονα σε αυτό τον τομέα (mkv, 3d κτλ) ενώ παίζω αποκλειστικά απο NAS (το οποίο βρίσκεται στο ίδιο 1000ρι switch με το himedia) και samba, στο μόνο που έχω απογοητευτεί είναι η έλλειψη υποστήριξης απ την himedia που το χει παρατήσει απ την αρχή.
Στο μυαλό μου λοιπόν τριγυρνάει η ιδέα μήπως και το αλλάξω με το med600 (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι η αλλαγή αξίζει αν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στην αναπαραγωγή λόγω ίδιου hardware). Κάποια πράγματα που δελεάζουν σίγουρα είναι το jukebox στο med και η συνεχής υποστήριξη.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω (και ακόμα καλύτερα κάποιον που έχει τύχει να δει και himedia 900 πριν... και συγνώμη αν έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις αλλά σε 268 σελίδες δεν είναι εύκολο να τα βρω όλα):
1) Σε σχέση με το himedia 900 γνωρίζει κάποιος αν έχει βελτιωθεί κάτι (πχ κανένα καινούριο sdk απ την realtek ίσως ή πείραγμα της ίδιας της med) ειδικά στο θέμα του playback βαριών αρχείων (πχ BR 3d rip) μέσω NAS ?
2) χαζομάρες όπως το να μην μπορείς να σορτάρεις τα αρχεία κατά ημερομηνία αλλά μόνο αλφαβητικά ή να μην δουλεύει καλά το resume στις ταινίες (μια να δουλεύει μια όχι), υπάρχουν και στο med?
3) Το jukebox σε αρχεία σε NAS παίζει καλά "out of the box" ή θέλει κόλπα (εκτός απ τα γνωστά με τα δικαιώματα στους φακέλους που ήδη έχω διαβάσει)? είναι εύκολο να αλλάξεις την πηγή πχ της βαθμολογίας ή της περιγραφής από διαφορετικό provider?
1) το med έχει το τελευταίο sdk που φτιάχνει το ζήτημα με τo 23,976. Υποθέτω ότι το himedia δεν το έχει αφού το έχει παρατήσει όπως λες.
2) για το sort, δε νομίζω ότι έχει επιλογές, μία κατά όνομα έχει από όσο γνωρίζω, για resume μια χαρά είναι, δουλεύει σωστά
3) η βιβλιοθήκη, οι πληροφορίες, οι εικόνες σώζονται εκεί που είναι και οι ταινίες. Για να τα σώσει πρέπει να μπορεί να γράψει. Είναι θέμα δικαιωμάτων στο sharing. Δε μπορείς να αλλάξεις την πηγή. Αυτή είναι μία. Αν θέλεις από άλλη πηγή τότε πας σε PC και χρησιμοποιείς προγράμματα που το κάνουν.