Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

1)αν δεν κλειδωνε σωστα,θα ειχε προβλημα και η εικονα.
2)δεν πρεπει να ειναι θεμα ποιοτητας αρχειου,αλλα μεγεθους,οσο πιο μεγαλο,τοσο πιο συχνο το προβλημα.

Είναι συχνό φαινόμενο αυτά τα σπασίματα με το conflict σχέσης ήχου εικόνας.
Εάν θέλεις πες μου ποιο είναι το set up σου και πως είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.....

Έχω ένα θέμα με τη νέα σειρά True Detective που πρόσθεσα πρόσφατα (3 επεισόδια έχουν κυκλοφορήσει μέσα στο Γενάρη).
Έχω ήδη τη σειρά NCIS στο TV Series και άνοιξα νέο folder TV Series True Detective και μέσα σ' αυτό Series 01.
Έριξα τα τρία επεισόδια και τους αντίστοιχους υπότιτλους με format
True.Detective.S01E02.Seeing Things.mp4
σύμφωνα με τις οδηγίες του forum αλλά και το format του NCIS στο οποίο λειτούργησε το scrape παλαιότερα και κατέβασε όλες τις πληροφορίες.

Κάθε φορά που προσπαθώ scrape και σάρωση για να κατεβάσει πληροφορίες για τη νέα σειρά, δείχνει ότι κάνει scan αλλά μου εμφανίζει υλικό από μια άσχετη σειρά ή ταινία. Όσες προσπάθειες έχω κάνει είτε με τελεία ανάμεσα στις 2 λέξεις του τίτλου (True Detective) είτε χωρίς, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκει το πραγματικό υλικό επειδή είναι σειρά του 2014;
Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής;
Η επιλογή Edit εμφανίζεται στο μενού μόνον όταν επιλέξω το δίσκο.
Όταν επιλέγω είτε TV Series είτε TV Series True Detective είτε Series 01 δεν εμφανίζεται

Θυμάμαι ότι, με τη βοήθειά σου, είχα χρησιμοποιήσει το edit παλαιότερα, όταν είχα άλλο πρόβλημα, αλλά τώρα δεν βγάζει αποτέλεσμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Είναι συχνό φαινόμενο αυτά τα σπασίματα με το conflict σχέσης ήχου εικόνας.
Εάν θέλεις πες μου ποιο είναι το set up σου και πως είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.....

αρχιζω και υποπτευομαι το μακρυ καλωδιο(15μ) HDMI.
Ειχα πολλα προβληματα χθες στο κλειδωμα,πρεπει να φταιει και το γεγονος,οτι δεν ειναι τεντωμενο και καρφωμενο το καλωδιο μονιμα στον προβολεα,γιατι μετα απο προβολη το κουλουριαζω και το μαζευω.
Θα παρω ενα 5μετρο να δοκιμασω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής;
Η επιλογή Edit εμφανίζεται στο μενού μόνον όταν επιλέξω το δίσκο.
Όταν επιλέγω είτε TV Series είτε TV Series True Detective είτε Series 01 δεν εμφανίζεται

Θυμάμαι ότι, με τη βοήθειά σου, είχα χρησιμοποιήσει το edit παλαιότερα, όταν είχα άλλο πρόβλημα, αλλά τώρα δεν βγάζει αποτέλεσμα.
πας πάνω στη σειρά που έχει το θέμα, πατάς το μενού και είναι η 3η επιλογή από πάνω που λέει επεξεργασία.

φτιάχνω αρχείο txt με κατάληξη .iptv με διευθύνσεις iptv καναλιών και δεν το βλέπει το αρχείο στο media library,τι μπορει να συμβαίνει;

πας πάνω στη σειρά που έχει το θέμα, πατάς το μενού και είναι η 3η επιλογή από πάνω που λέει επεξεργασία.

Όπως είπα παραπάνω, η "Επεξεργασία" εμφανίζεται στο μενού μόνον όταν επιλέξω το δίσκο.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις επιλογής (TV Series, TV Series True Dedective, Season 01) Δεν υπάρχει η "Επεξεργασία".

Όπως είπα παραπάνω, η "Επεξεργασία" εμφανίζεται στο μενού μόνον όταν επιλέξω το δίσκο.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις επιλογής (TV Series, TV Series True Dedective, Season 01) Δεν υπάρχει η "Επεξεργασία".
παράξενο, επειδή το δοκίμασα πριν σου απαντήσω, σε εμένα δουλεύει κανονικά. Η επεξεργασία υπάρχει επιλογή και μπορώ να την επιλέξω είτε μέσω από τα αγαπημένα είτε μέσω από το media library.

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έχω βάλει ακόμα το τελευταίο fw

Για τη συγκεκριμένη σειρά, επειδή τη βρήκα και εγώ, την έβαλα και μετά το med βρήκε τα εξώφυλλα σωστά.

Επίσης η δομή για τις σειρές είναι:
TV Series
Όνομα σειράς (χωρίς TV Series μπροστά από το όνομα)
-> Season 01
--> επεισόδια
-> Season 02
--> επεισόδια
Όνομα σειράς (άλλη σειρά, χωρίς TV Series μπροστά από το όνομα της)
-> Season 01
--> επεισόδια
-> Season 02
--> επεισόδια
κλπ

Ακολουθώ τις οδηγίες του forum και στο θέμα του τίτλου βάζει "TV Series True Detective", όπως φαίνεται και στο συνημμένο. Άλλωστε, όλο το folder NCIS είναι με την ίδια δομή και έχει κάνει κανονικά το scrape.
Θα δοκιμάσω και τον τρόπο που λες αλλά μετά το ματς.

Πάντως, ξαναλέω ότι δεν έχω την επιλογή "Επεξεργασία" σε όλα τα άλλα εκτός από το δίσκο.
Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό;

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    47.7 KB · Views: 125
Ακολουθώ τις οδηγίες του forum και στο θέμα του τίτλου βάζει "TV Series True Detective", όπως φαίνεται και στο συνημμένο. Άλλωστε, όλο το folder NCIS είναι με την ίδια δομή και έχει κάνει κανονικά το scrape.
Θα δοκιμάσω και τον τρόπο που λες αλλά μετά το ματς.

Πάντως, ξαναλέω ότι δεν έχω την επιλογή "Επεξεργασία" σε όλα τα άλλα εκτός από το δίσκο.
Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό;
Έτσι όπως το λένε κάπως παραπλανει, κάπου είχε παράδειγμα όπου έβαζαν το όνομα σκέτο

Η επεξεργασία που είναι απενεργοποιημενη είναι παράξενο και περίεργο. Κατι παει στραβά αλλά δε μπορώ να σκεφτώ τι.
Σκεφτόμουν ότι μπορεί να υπάρχει θέμα με τα δικαιώματα στο φάκελο με τις σειρές αλλά αφού κατεβάζει εξώφυλλα και πληροφορίες δε στέκει η σκέψη για τα δικαιώματα

Πλέον ενώ βρίσκομαι στα αγαπημένα , κάνω σάρωση φακέλλου αλλά δεν μου κατεβάζει δεδομένα για καμία ταινία , γύρισα και την γλώσσα στα Αγγλικά για δοκιμή , αλλά και πάλι τίποτε .
Scan complete λέει , αλλά πληροφορίες γιοκ .

Έτσι όπως το λένε κάπως παραπλανει, κάπου είχε παράδειγμα όπου έβαζαν το όνομα σκέτο

Η επεξεργασία που είναι απενεργοποιημενη είναι παράξενο και περίεργο. Κατι παει στραβά αλλά δε μπορώ να σκεφτώ τι.
Σκεφτόμουν ότι μπορεί να υπάρχει θέμα με τα δικαιώματα στο φάκελο με τις σειρές αλλά αφού κατεβάζει εξώφυλλα και πληροφορίες δε στέκει η σκέψη για τα δικαιώματα

Δοκίμασα και με το όνομα σκέτο, χωρίς αποτέλεσμα.
Στο folder TV Series έχω 2 subfolders το NCIS και το True Detective και παρατήρησα ότι στο μεν πρώτο εμφανίζεται η "Επεξεργασία" (και φυσικά έχει κατεβάσει εξώφυλλα και πληροφορίες) ενώ στο δεύτερο όχι. Έλεγξα και τα δικαιώματα και ο μεν δίσκος έχει δικαιώματα (είχα πρόβλημα πριν λίγο καιρό και το διόρθωσα με τη βοήθειά σου), ενώ μερικές ενότητες (Historical, SciFi κλπ) δεν έχουν (αν και όλες οι ταινίες που περιλαμβάνονται σ' αυτές έχουν πληροφορίες και εξώφυλλα) και η ενότητα TV Series έχει αφού της έδωσα τις τελευταίες μέρες που το παλεύω.

Έχω κουραστεί μ' αυτή την ιστορία αλλά ψάχνω να βρω την αιτία γιατί είναι τρελό όλες μου οι ταινίες και η μια σειρά από τις TV Series να έχουν πληροφορίες και για την άλλη να μου κατεβάζει άσχετο υλικό. Όπως, επίσης, και το θέμα με το Edit που εμφανίζεται σε όλες τις ταινίες και δεν εμφανίζεται στην προβληματική σειρά.

ΥΓ1
Χθες εγκατέστησα το V3.0.2 μήπως διορθωνόταν το πρόβλημα

ΥΓ2
Μετά και το πρόβλημα του Κώστα, μήπως πρέπει να κάνουμε κάποιο ... ευχέλαιο ...

εγώ έχω παρατηρήσει το εξής:
- όταν το δίκτυο έχει κίνηση οπότε και αργούν να κατέβουν οι πληροφορίες και οι εικόνες τότε μπορεί σε κάποιες ταινίες να μην κατεβάσει κάτι ή να μην κατεβάσει καθόλου. Όπου υπάρχει πρόβλημα τότε το κάνω με την επεξεργασία οπότε και το πρόβλημα λύνεται
- όταν το δίκτυο δεν έχει κίνηση τότε όλα πάνε γρήγορα και δεν τα φτιάχνει όλα μια χαρά
στο med έχω πάντα σταθερή IP διεύθυνση, στην αρχή χρησιμοποιούσα για DNS το router μου, επειδή όμως είχα κάποιο θέμα με το youtube αν θυμάμαι καλά του έβαλα σαν DNS το 8.8.8.8 (google DNS server) και δεύτερο DNS την IP του router μου και από τότε έχω παρατηρήσει μία σταθερότητα.

Χθες έκανα σάρωση, μια χαρά δουλεύει, κατέβασε σωστά πληροφορίες και εξώφυλλα για ταινίες και για τις σειρές walking dead & true detective
firmware δεν έχω αλλάξει, πρέπει να είναι σε αυτό του Σεπτεμβρίου

χθες πέρασα το τελευταίο fw, καλά παίζει, δουλεύει σωστά για να κατεβάσει εξώφυλλα, πληροφορίες, υπότιτλους.
το προηγούμενο σταμάτησε να τα κάνει εξού και η ανάγκη για αλλαγή.

κάτι που σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν γίνεται, σε ταινία με μαύρες μπάρες, να ανεβάσω την εικόνα προς τα πάνω ώστε οι υπότιτλοι να είναι συνέχεια σε μαύρο φόντο.
Ξέρεις κανείς αν γίνεται μεταφορά εικόνας προς τα πάνω;

δεν ξέρω ποιο εννοείς ως τελευταίο firmware γιατί δεν παρακολουθώ πολύ στενά το τοπικ, πάντως με αυτό που υπήρχε μέχρι πριν μια βδομάδα μπορούσες να ανεβάσεις την εικόνα. Πάντως οπτικά δεν με βόλεψε, προτιμούσα οι υπότιτλοι να είναι μέσα στην εικόνα γιατί αλλιώς έπρεπε να φύγει πολύ η ματιά από την εικόνα για να διαβάσω τους υπότιτλους.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

δεν ξέρω ποιο εννοείς ως τελευταίο firmware γιατί δεν παρακολουθώ πολύ στενά το τοπικ, πάντως με αυτό που υπήρχε μέχρι πριν μια βδομάδα μπορούσες να ανεβάσεις την εικόνα. Πάντως οπτικά δεν με βόλεψε, προτιμούσα οι υπότιτλοι να είναι μέσα στην εικόνα γιατί αλλιώς έπρεπε να φύγει πολύ η ματιά από την εικόνα για να διαβάσω τους υπότιτλους.

αυτό στις 24 Ιανουαρίου αν θυμάμαι καλά
πως όμως; στο κουμπί του ζουμ που έψαξα είδα 3 επιλογές, κατά μήκος, κατά πλάτος και μία με ΧΥ, άλλη επιλογή δεν είδα.

δεν το θυμάμαι και δεν το έχω πια, sorry....τι σημαίνει κατά μήκος και κατά πλάτος, η οθόνη διδιάστατη είναι, μήπως ένα από τα δύο αυτά κάνει τη δουλειά;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

δεν το θυμάμαι και δεν το έχω πια, sorry....τι σημαίνει κατά μήκος και κατά πλάτος, η οθόνη διδιάστατη είναι, μήπως ένα από τα δύο αυτά κάνει τη δουλειά;

ότι σου ανοίγει την εικόνα της ταινίας είτε προς ύψος είτε προς πλάτος και στην 3η το κάνει εσύ όσο θέλεις για ύψος και πλάτος.
μετατόπιση εικόνας προς τα πάνω ή κάτω διατηρώντας τις αρχικές διαστάσεις δεν είδα.