Mede8er MED600X3D

Αν καταφερω μετα απο πολλες προσπαθειες να το βαλω απο το μενου να παιξει 2D αντι για 3D τοτε δουλευει μια χαρα αλλα σαν 3D ουτε το στοπ δεν μπορω να πατησω πρεπει να το πατησω 10 φορες για να δουλεψει.

Firmware μου εβαλε ο Αποστολης το τελευταιο.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Γιατι οταν βαζω ενα 3D iso κολλαει; δεν υπακουει στο κοντρολ και αν το βαλω 2D τοτε ειναι μια χαρα;

Το BD Menu το έχεις στο off;

Last edited:
Ναι στο off το εχω.

Οταν απο το γρηγορο μενου καταφερνω μετα απο πολλες προσπαθειες και σπασιμο νευρων να επιλεξω 2D τοτε ολα δουλευουν νερακι. Αν το εχω 3D ουτε το στοπ δεν μπορω να πατησω λες και ειναι χαλασμενο το κοντρολ (που δεν ειναι)

Κατι αλλο. Οταν βαζω μια ταινια 3D αυτοματα η τηλεοραση (50GT30) γυρναει σε 3D αλλα γιατι και το μενου του 600 το βλεπω 3D με ειδωλο τα γραμματα;

Last edited:

Αυτο το μενου στην δευτερη φωτο πρεπει να πατησω 10-15 φορες το κουμπι στο κοντρολ για να βγει και αλλες 10-15 τα τοξακια πανω κατω για να παω σε μια επιλογη.

Να ξαναπερασω το firmware μηπως δεν εκατσε καλα;

από δίκτυο παίζεις ή εξ δίσκο;

να κολλάει τόσο δεν το έχω πετύχει ποτέ.
κάνε ένα reset ή πέρνα ξανά το fw μπας και.

Του περασα παλι το firmware και reset του εκανα παλι τιποτα! Απο εξωτερικο δισκο usb3 (δυο δισκους εναν 3tb και εναν 2tb)

Εκει που κατεβαζεις το firmware εχει και skins αυτα πως τα βαζεις;

Να βαλω το προηγουμενο 3.0.5 μπας και στρωσει;

Last edited:
Ξανα εβαλα την τελευταια εκδοση και τωρα δουλευει μια χαρα! Θα μας τρελανει;

Αμα φυγει και τρακαρει στον απεναντι τοιχο θα με μαθει μια και καλη και δεν ειναι το πρωτο μηχανημα που εχει φαει τοιχο-τεστ.

Εχω προβλημα με την επεκταση εγγυησης. Ενω εκανα εγραφη μου ηρθε email με το user-pass μου ηρθε και το token εβαλα το token στην σελιδα τους μου ενεργοποιησε τον λογαριασμο αλλα τωρα που παω να βαλω το user-pass να συνδεθω μου γραφει Error!An error occurred while processing request Your account it's not activated.

Παω παλι να βαλω το token και μου λεει Error! An error occurred while processing request This account has been already activated!

Προσπαθω απο κατω στο lost password μπας και κανω κατι αλλα δεν μου διχνει το Captcha Code

http://mede8er.eu/register/login.php

http://mede8er.eu/register/login.php?action=activate

Keep in mind that after you have registered your Mede8er, you will receive an email with a token to activate your email address.
After the activation of your email address, we manually need to check and activate your account.
This is usually done within 24 hours on working days.
(If you try to login before we activated your account you will receive a login error!)

Λες να θελει να περασουν 24 ωρες για να ενεργοποιηθει;

Και σε εμένα κάτι τέτοια έκανε και τα παράτησα . Μετά από κάνα πεντάμηνο που θυμήθηκα να δοκιμάσω (με αγωνία πλέον καθώς ήταν αργά πλέον) ξανά login , δέχθηκε τα στοιχεία και έγγραφε 5 έτη εγγύηση !!!.

Και σε εμένα καθυστέρησε. Η μάλλον, αν θυμάμαι, περίμενα email με επιβεβαίωση της επέκτασης και δεν την πήρα. Μπήκα 2-3 μέρες μετά κι έλεγε 5 χρόνια.

Παλι τα ιδια μου κανει κολλαει το menu οταν εχω 3D ταινια. Αυτο που προσεξα τωρα ειναι πως αν στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης (Panasonic 50GT30) πατησω το πληκτρο 3D και το βαλω 2D τοτε το menu του MED δουλευει κανονικα!!!

Δοκιμασα με αλλο hdmi σε αλλη θυρα αλλα τιποτα!

Θα τρελαθουμε!!!

Μαλλον θα το δωσω πισω.

Κάτι δεν κάνεις καλά. ΔΕΝ πρέπει να πατήσεις 3D από την TV. Στο κάνει αυτόματα. Αυτό που κάνεις το είχα κάνει κι εγώ στην αρχή. Πάταγα το 3D στη TV. Πλέον αφήνεις το Med να αναλάβει το 2D/3D και η TV στο auto για να 'καταλάβει´ότι λαμβάνει 3D σήμα. Αυτό που κάνεις εσύ (να πατάς το 3D στη TV) το κάνει κάποιος αν δεν έχει 3D smp και η TV του δεν καταλαβαίνει το sbs περιεχόμενο.

Δεν παταω 3D στην τηλεοραση αυτοματα μου γυρναει σε 3D και βαζω 3D iso οχι sbs ou κλπ.

Απλα οταν βαζω την ταινια 3D και η τηλεοραση εχει γυρισει αυτοματα σε 3D το κοντρολ του MED κανει λες και εχει χαλασει! Παταω το στοπ και μου τρεχει την ταινια μπροστα, παταω το μενου και πρεπει να το πατησω 10 φορες για να το δω και για να κανω μια επιλογη πρπει να πατησω αλλες 10 φορες τα βελακια.

Αν ομως εκει που μου εχει γυρισει αυτοματα η τηλεοραση σε 3D εγω την βαλω 2D τοτε το κοντρολ του MED δουλευει αψογα!

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι: Οταν παταμε στο κοντρολ της τηλεορασης απο 3D να μας το κανει 2D δινει εντολη στο MED να αλλαξει σε 2D η απλα την εικονα που περνει 3D την κανει 2D ???

Ειδα τωρα μετα απο πολλες προσπαθειες πως αν μια ταινια 3D απο το γρηγορο μενου του med την βαλω 2D τοτε το κοντρολ δουλευει κανονικα.