Mede8er MED600X3D

Ωπα, ποια ρύθμιση άλλαξες;
Μάλλον αυτή του scrapper. Αν έχω δίκιο τότε δεν είπα αυτή αλλά μια άλλη που λέει για auto detection που είτε είναι ενεργή είτε όχι. Στα ελληνικά δε θυμάμαι πως λέγεται

όχι του scrapper ποιο κάτω έχει μια ρυθμισει για την κωδικοποίηση των υποτίτλων αυτήν άλλαξα λίγο που είδα εχτές ήταν οκ

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

όχι του scrapper ποιο κάτω έχει μια ρυθμισει για την κωδικοποίηση των υποτίτλων αυτήν άλλαξα λίγο που είδα εχτές ήταν οκ

σε έχασα αλλά αν η ρύθμιση που έκανες είναι εντάξει τότε μια χαρά :2thumb22sup:

στις ρυθμίσεις στην τελευταία επιλογή αριστερά όταν μπεις εκεί η προτελευταία επιλογή αφορά την κωδικοποίηση για τους υποτίτλους εκει έβαλα αυτόματη επιλογή

Καλησπέρα παιδία μόλις σήμερα πήρα τον Mede8er MED600X3D αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ρυθμίσεις ??? προς το παρόν θα βλέπω μόνο ταινίες από σκληρό.

Με αφορμή τα μυνήματα του μέλους "papdoux" "tallos99" θα ήταν μία καλή ιδέα να γράψουμε τις ρυθμήσεις που έχει βάλει καθένας από εμάς και να αναφέρουμε σε ποιο λειτουργικό αναφερόμαστε (3.02 306 3.07 κλπ)

Λειτουργικό είναι V3.0.7 Αντικατάστησα τον Western Digital TV HD2 πρώτων για καλύτερη εικόνα και δεύτερον για 3D αλλά και καλύτερη εικόνα δεν έχω και υπότιτλους 3D δεν βλέπω τους βλέπω srt. Μάλλον δεν έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στις ρυθμίσεις της εικόνας και υπότιτλους 3D ????

20140703_182552.jpg20140703_182811.jpg20140703_182841.jpg20140703_183024.jpg20140703_183048.jpg20140703_183141.jpg
Σε ευχαριστώ να σε καλά όλα εντάξει. Από τις παραπάνω ρυθμίσεις ποιες νομίζεις η νομίζετε πρέπει να αλλάξω.

Menu bd lite ανενεργό, σε μένα δημιουργεί πρόβλημα στην αναπαραγωγή iso
Προβολή jukebox ενεργή, αν χρησιμοποιείς jukebox
Home widget ενεργό αν θέλεις να βλέπεις καιρό στην αρχική οθόνη
Πολλαπλή αναπαραγωγή ανενεργή, αν θέλεις να παίζει ένα βίντεο σε φάκελο που έχει πολλά βίντεο

Δοκήμασα μια intel centrino 2230 wifi half mini pci-e αλλά δεν την βλέπει. Μόνο της ετερείας την κάρτα παίρνει? κανένα usb wifi?

Δοκίμασε αυτό:
D-LINK DWA-131 WIRELESS N NANO USB ADAPTER
Σε παλαιότερα post είχαν πει ότι δούλευε μια χαρά με το MED600X3D. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει.

Εγώ προτείνω ένα access point, το βάζεις στην κάρτα δικτύου και δε σε απασχολεί η συμβατότητα

Χαιρετω την παρεα.
Θελω να ρωτησω το εξης...
πως μπορω να μεταφερω μεσω ftp ο'τιδηποτε πχ.μια ταινια,απο τον υπολογιστη,κατευθειαν στον σκληρο,
ο οποιος ειναι συνδεμενος στο player???
υπαρχει αυτη η δυνατοτητα???
ευχαριστω.