Mede8er MED600X3D

Φίλε μου , μην ξαναρχίσουμε πάλι τα ίδια. Τα αρχεία που παίζεις στον player σου - εάν δεν είναι απλή αντιγραφη του εμπορικού αρχείου - έχει το καθένα την δική του μέθοδο κωδικοποίησης. Φυσικά αυτοί που φτιάχνουν τα αρχεία και τα μοιράζονται τα κωδικοποιούν έτσι ώστε να είναι συμβατά. Όμως δεν μπορεί αυτό να αποτελεί κριτήριο αγοράς , ούτε αξιολόγησης ενός player. Και ως εκ τούτου, για να έχει κανείς απάντηση σε τέτοιες ερωτήσεις δεν μπορεί να περιορίζεται στο αρχείο μόνο ως container, αλλά ποιος το έκανε , με τι encoders, σε τι format κλπ. Οπότε δεν υπάρχει απάντηση ακριβής σε τέτοιες ερωτήσεις , παρά μόνο σε επίπεδο καθαρής εμπορικής αντιγραφής του αρχείου (για προσωπική χρήση φυσικά)
Δεν το ειπα σαν κριτήριο αγορας απλα κυριως για να ξερω οτι παιζει σχεδον τα παντα χωρις προβλημα.
Οταν λες "επίπεδο καθαρής εμπορικής αντιγραφής του αρχείου" εννοεις καθαρο ριπ του bluray δισκου?

Αλλωστε το εχω ηδη παραγγείλει.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Δεν το ειπα σαν κριτήριο αγορας απλα κυριως για να ξερω οτι παιζει σχεδον τα παντα χωρις προβλημα.
Οταν λες "επίπεδο καθαρής εμπορικής αντιγραφής του αρχείου" εννοεις καθαρο ριπ του bluray δισκου?

Αλλωστε το εχω ηδη παραγγείλει.

Sorry , το έγραψα ανάποδα. Εννούσα καθαρή αντιγραφή του εμπορικού αρχείου. Αυτό ναι, σημαίνει rip.
Να το θέσουμε για μία ακόμα! και τελευταία φορά! "Τα πάντα" θα μπορεί κανείς να σου τα εγγυηθεί όταν κάνει τεστ με rip αρχεία. Ό,τι άλλο, δεν αποτελεί αξιόπιστο κριτήριο._

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Θα μπορουσες να εισαι ποιο ευγενικός.
Δεν σε εβρισα, ουτε σε ειρωνευτικα ποτε μου.

Το εχω παραγγειλει λογικα το σαββατοκυριακο θα το εχω.

Και θα σε θερμοπαρακαλεσω αν ειναι να απαντας στον οποιοδηποτε με το ιδιο υφος καλυτερα να μην του απαντας ποτε.

Ευγενικότατος είμαι και προσπαθώ, εδώ και μέρες που ρωτάς, να σε κατατοπίσω όσο πιο καλά μπορώ.

Ρωτάς όμως σε 2 διαφορετικά thread τα ίδια πράγματα, παίρνεις ομόφωνη απάντηση και συνεχίζεις να κάνεις, με άλλο τρόπο, τις ίδιες ερωτήσεις ή ακόμη και ερωτήσεις που δεν υπάρχει απάντηση απόλυτη "ναι ή όχι".
Εδώ, στο παρελθόν, στο PC έχω τύχει σε αρχείο που δεν παίζει, βασικά πουθενά δεν έπαιζε παρά μόνο στο egreat.
Επίσης κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τι θα γίνει αν πέσει το ρεύμα την ώρα του update ούτε είναι κριτήριο αγοράς media player αυτό. Είναι σαν να πας να πάρεις αυτοκίνητο και να ρωτάς "αλλά ναι αν πέσει κάποιος πάνω μου θα μπορώ σίγουρα να συνεχίσω την πορεία μου;". Είναι να μην σου τύχει και πως θα σου τύχει. Αυτονόητα πράγματα και δεν πρέπει να είσαι guru για να τα καταλάβεις.

Όλοι (including me που το πούλησα για να πάρω NUC) σου είπαν πως το MED 600 είναι η καλύτερη επιλογή σε dedicated media player στα χρήματα που ζητάς.
Απ' ότι είδα επιτέλους το παρήγγειλες.

Μαλλον με εχετε παρεξηγησει και οτιδηποτε ρωταω νομιζεται οτι το ρωταω για το αν θα το αγορασω.

Να ξεκαθαρισω λοιπον λιγο τα πραγματα.

Απο τη στιγμη που το παραγγειλα εδω και 3-4 μερες σημαινει οτι πλεον αποφασισα να το αγορασω και ολες οι υπολοιπες ερωτησεις που κανω τις κανω για να μην κανω καμια πατατα και μεινω χωρις media player και οχι για το αν θα θα το αγορασω.

Πιστευω τωρα να ξεκαθαρισα τη θεση μου.

Να ξερεις οτι το ασυρματο που εχει δεν μπορει να συνδεθει σε κρυφο δικτυο η τουλαχιστον δεν καταφερα να το συνδεσω εγω.
Εγω το ειχα αγορασει με ασυρματο γιατι επαιρνα ιντερνετ απο το κατω σπιτι του πεθερου μου αλλα πλεον το ασυρματο μου ειναι αχρηστο γιατι εβαλα δικο μου ιντερνετ και το ρουτερ ειναι διπλα απο το MED

Έχω το MED800 X3D , ουσιαστικά το ίδιο με αυτό που πήρες όσο αφορά τα αρχεία τα οποία μπορεί να παίξει .
Το έχω μερικούς μήνες , παίζω κυρίως BD-IS0 και μεγάλα αρχεία mkv με διάφορες κωδικοποιήσεις εικόνας και ήχου. Παράλληλα και σειρές σε 1080 ή πιο σπάνια 720 mkv από διάφορους προορισμούς.
Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αρχείο που να με προβληματίσει.
Νομίζω οτι θα είναι πολύ ατυχές και σπάνιo να βρείς αρχεία που δεν θα παίξει . Τώρα τι θα γίνει σε 1-2 χρόνια δεν το ξέρουμε , για αυτή την στιγμή εμένα με έχει καλύψει πλήρως και σου το συστήνω.

Ρε παιδιά γιατι χαλασανε το scan μετά τα τελευταια updates; Παλιά έκανες scan ανα φάκελο (movies, tv series, documentaries) και το έκανε κανονικά και μετά έμπαινες μέσα και έβλεπες τους φακέλους με τις πληροφοριες μια χαρά. Τωρα, εχει αφαιρεθει η επιλογη του scan ανα φακελο, και υπαρχει μονο σαν επιλογη στον γενικο φακελο του δισκου, πριν μπεις μεσα. Εκει πατας scan στον φακελο και αρχιζει και βρισκει ολες τις ταινιες, σειρες, ντοκυμαντερ κλπ. Ομως εδω δημιουργειται το προβλημα. Μολις τελειωσει το scan και τα βρει ολα, μετα οταν πας να μπεις στον δισκο, δεν βλεπει τιποτα! Χανονται ολα τα περιεχόμενα! Και πρέπεις να βγάλεις τον δισκο απο το med και να τον ξαναβάλεις για να τον δει! Το κάνει σε όλους αυτό; Απαράδεκτο αν ειναι γενικό το φαινόμενο, και μου συμβαίνει εδώ και μηνες!

Ή ειμαι καντεμης ή καποιος με ματιασα απο εδω.

Παραγγελνω απο you.gr το med600x3d καινουργιο και μου ερχεται με ελλατωματικη τη μια απο τις δυο usb θηρες.

Και τι εννοω.

Εχω περασει την τελευταια εκδοση firmware 4.0.2 beta(Δοκιμασα και τη stable) και οταν ανοιγω το med600x3d δουλευουν μια χαρα και οι δυο usb θηρες οταν ομως ξεσυνδεσω απο αυτη που ειναι ποιο κοντα στη προσοψη τον οποιοδηποτε δισκο οτιδηποτε αλλο δισκο και να συνδεσω δεν τον βλεπει.
Εννοειτε κανω ασφαλη καταργηση του δισκου αλλα τσιφος μετα ο οποιοσδηποτε δισκος βαλω σε αυτη τη usb θηρα.
Στην αλλη ομως usb θηρα οτι και να βαλω ακομα και usb flash disk ή usb hdd disk τους βλεπει αμεσως.

Τι στο καλο...

Ειμαι τελικα τοσο γκαντεμης ή εχει και καποιος απο εσας το ιδιο προβλημα με καποια απο τις 2 θηρες usb ρε παιδια?

Το ίδιο έπαθα και εγω μετα την αναβάθμιση .μαλιστα δεν διαβάζει και intensο δίσκους ...
Τελείως κουφό .
Μάλιστα έγινα και ρόμπα διότι το έδωσα σε ενα παιδι , παρουσίασε το πρόβλημα διότι θεώρησα οτι καλο ηταν να το δωσω με το τελευταίο firmware .
υπαρχει τρόπος να γυρίσει το firmware πίσω ?
δεν εχω ασχοληθεί καθόλου ...

Οταν λες το ιδιο επαθες κι εσυ δηλαδη και εσενα δεν σου δουλευει σωστα μια απο τις δυο usb θηρες?
Και πριν ποια εκδοση firmware ειχες που δουλευαν σωστα και οι δυο usb θηρες?

Αυτο για τους intenso δισκους το διαβασα κι εγω αλλα ευτυχως δεν εχω κανεναν intenso δισκο.

Ναι περνας οποιο firmware θελεις οπως ακριβως περασες και το τελευταιο με το να εχεις μεσα το fat32 φλασακι που εχει το install.img αρχειο της εκδοση firmware που θελεις αι αφου βγαλεις το med600x3d απο το ρευμα το ξαναβαζεις και εχεις πατημενο για 5-10 δευτερολεπτα το κουμπι on/off πανω στο med600x3d μεχρι να δειξει το σημα του mede8er και μετα το αφηνεις και περιμενεις να κανει την αναβαθμηση.

Αυτο με το να κανουν χειροτερα τα firimware ειναι πραγματικα αδιανοητο.

Δεν θυμάμαι πιο διότι πραγματικα δεν ασχολούμαι με το med .
Ποτε ποτε το βάζω στην κρεβατοκάμαρα , μια φορα το 3μηνο και αν , η όταν το πάρω μαζι μου στο νησί .
Μου το κανει η μπροστινή θύρα καμμια φορα κανει και σπασίματα , ενώ η πίσω δεν εχει κανένα πρόβλημα .

Ακριβωε μα ακριβως το ιδιο και σε εμενα με τη μπροστινη usb θηρα.

Και πολλες φορες δεν βλεπει καν τον δικο.

Μα καλα αυτη η mede8er χαλασε τη μια απο τις δυο usb θηρες?

Εσενα με την παλιοτερη εκδοση firmware που ειχες, ειχες και τοτε θεμα με τη θηρα usb?

Σε παρακαλω πολυ αν θυμηθεις ή εντοπισεις με ποια εκδοση firmware δουλευε σωστα το med600x3d και ολες οι θυρες χωρις κανενα προβλημα πες μου.

Εσυ εχεις δοκιμασει την 4.0.2 beta να μας πεις αν σου παρουσιαζεται και εσενα το προβημα με τη θηρα usb?