Mede8er MED600X3D

Παίζοντας και δοκιμάζοντας κι εγώ (είναι ο πρώτος μου δικτυακός player μετά τον wd tv gen1).
Η βασική χρήση του δικτύου για μένα προς το παρόν είναι αντιγραφή αρχείων από το PC μου προς τους εξωτερικούς δίσκους του player. Είναι συνδεδεμένα και τα δύο πάνω στο router ο οποίος δεν είναι gibabit.
Οι ταχύτητες αντιγραφής που έχω είναι περίπου 6.5MB/sec από τον win explorer και 8.5MB/sec με χρήση του TeraCopy. Είναι φυσιολογικές; Με ένα gigabit switch πόσο θα βελτιωθεί η κατάσταση;

Last edited:
ενω το βλεπω κανονικα στο δικτυο οταν παταω στην μπαρα την ip μου βγαζει αυτο......A simple html+cgi example

καμια ιδεα? ολα ειναι κανονικα ενεργοποιημενα,οι δισκοι και οι φακελοι που θελω τους εχω κανει ξανα share αλλα αυτο δεν λεει να μπει,ουτε και το web remote και επισις δεν ενεργοποιει το transmission

hdmi =auto
spdif output=downmix (2ch)
surround sound -dont care

και παλι δικτυακα δεν παιζει,χανει τον ηχο

οτι συνδιασμο κι αν εκανα δεν παιζει, τρανσφορμερς 2 και 3 m2ts και iso

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

ενω το βλεπω κανονικα στο δικτυο οταν παταω στην μπαρα την ip μου βγαζει αυτο......A simple html+cgi example

και μενα αυτη τη βλακεια μου εβγαζε οταν εγραφα τη διευθυνση στον μπραουζερ.

Παίζοντας και δοκιμάζοντας κι εγώ (είναι ο πρώτος μου δικτυακός player μετά τον wd tv gen1).
Η βασική χρήση του δικτύου για μένα προς το παρόν είναι αντιγραφή αρχείων από το PC μου προς τους εξωτερικούς δίσκους του player. Είναι συνδεδεμένα και τα δύο πάνω στο router ο οποίος δεν είναι gibabit.
Οι ταχύτητες αντιγραφής που έχω είναι περίπου 6.5MB/sec από τον win explorer και 8.5MB/sec με χρήση του TeraCopy. Είναι φυσιολογικές; Με ένα gigabit switch πόσο θα βελτιωθεί η κατάσταση;

Θα βελτιωθεί αρκετά . 15-20 mb/s

Απο pc σε pc/nas με gigabit switch μπορεις να φτασεις 100mb/s μπορεί κ περισσότερο.. Ανάλογα το set up.
Στα mp το gigabit ειναι experimental και δεν φτανουν αυτες τις ταχυτητες..

Θα βελτιωθεί αρκετά . 15-20 mb/s
Κάτι είναι και αυτό, σημαντική διαφορά. Θα πάρω ένα να δοκιμάσω
Απο pc σε pc/nas με gigabit switch μπορεις να φτασεις 100mb/s μπορεί κ περισσότερο.. Ανάλογα το set up.
Στα mp το gigabit ειναι experimental και δεν φτανουν αυτες τις ταχυτητες..
Καλά ναι δεν περιμενω και 100mb/s...απλά να γίνεται η δουλειά πιο γρήγορα...

thanks...

επίσης,
α) μπορείτε να ενεργοποιήσετε το widget από τα setting ώστε να δείχνει τη θερμοκρασία της πόλης στην πρώτη οθόνη. Για την πόλη θα πάτε στο internet, στο accuweather (αν θυμάμαι καλά) και εκεί θα ορίσετε τη δική σας πόλη
b) από τα settings, στην επιλογή δικτύου νομίζω ή στην τελευταία δεξιά, μπορείς να ενεργοποιήσεις το web interface ώστε κάποιος να μπορεί να χειριστεί το med ασύρματα, σαν remote control

Είχα ρωτήσει και στο pb και το ρωτάω και εδώ.
Μπορεί να γυρίσει το format της ημερομηνίας σε ευρωπαικό;

για το web είναι ip διεύθυνση:1024
δηλαδή αν η διεύθυνση είναι 192.168.1.10 τότε γράφουμε στον browser 192.168.1.10:1024

για το samba process ίσως να πρέπει να δηλωθεί το workgroup που συνήθως είναι = WORKGROUP.
Αυτό πρέπει να είναι δηλωμένο στα windows στο mycomputer --> Properties --> workgroup.
Ότι λέει στα windows γράφουμε και στο med

Last edited:

καμια ιδεα? ολα ειναι κανονικα ενεργοποιημενα,οι δισκοι και οι φακελοι που θελω τους εχω κανει ξανα share αλλα αυτο δεν λεει να μπει,ουτε και το web remote και επισις δεν ενεργοποιει το transmission

hdmi =auto
spdif output=downmix (2ch)
surround sound -dont care

και παλι δικτυακα δεν παιζει,χανει τον ηχο

οτι συνδιασμο κι αν εκανα δεν παιζει, τρανσφορμερς 2 και 3 m2ts και iso

Πες μας βρε Lord τι εννοείς δικτυακά; Πως είσαι συνδεδεμένος;

Όχι, έχω ρυθμίσει ως πόλη την Αθήνα και δείχνει τις θερμοκρασίες κανονικά αλλά οι ημερομηνίες προβάλλονται στο αγγλικό φορμά, μάλλον (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕ).
Ρωτάω, λοιπόν, εάν μπορεί να γυρίσει το φορμα της ημερομηνίας σε ευρωπαικό (ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ).

την ημερομηνία στην αρχική εικόνα όταν το ανοίγεις;
σε μένα είναι ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ

αν λες για την ημερομηνία μέσα στο app accuweather τότε την εμφανίζει ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ και δε βλέπω να αλλάζει.

Last edited:
σε 1000 switch smc εχω κουμπωμενα to med to pc το hd900 kai to prodigy και κουμπωσα ενα σκληρο με mkv στο med,ετσι τα mkv τα παιζει μια χαρα,τις ταινιες απο το prodigy δεν τις παιζει,χανετε ο ηχος εχει κολληματα,το prodigy ειναι ολα iso kai m2ts μετα του εδωσα χομπιτ απο το pc 1080 mkv h264 1920x800 και εκανε τα ιδια....ολα ειναι στο ιδιο δωματιο και για να επιβεβαιωσω οτι κατι συμβαινει τα εκανα ολα αντιστροφα,εβαλα τα ιδια αρχεια να τα τραβηξουν το prodigy και το himedia και αυτα δεν ειχαν κανενα προβλημα,επαιξαν μια χαρα...δεν ξερω αν ετσι μπορω να βγαλω συμπερασμα αλλα επαιξαν μια χαρα και τα 2

την ημερομηνία στην αρχική εικόνα όταν το ανοίγεις;
σε μένα είναι ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ

αν λες για την ημερομηνία μέσα στο app accuweather τότε την εμφανίζει ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ και δε βλέπω να αλλάζει.

Στο post μου αναφέρομαι στην ημερομηνία του καιρού αλλά φαίνεται ότι δεν αλλάζει αφού και εσύ δεν βρήκες λύση.

Η άλλη είναι σωστή και εμφανίζεται στη σελίδα του συστήματος. Αυτή εννοείς ως "αρχική";

Στο post μου αναφέρομαι στην ημερομηνία του καιρού αλλά φαίνεται ότι δεν αλλάζει αφού και εσύ δεν βρήκες λύση.

Η άλλη είναι σωστή και εμφανίζεται στη σελίδα του συστήματος. Αυτή εννοείς ως "αρχική";

ναι, όταν ανοίγεις το med που εμφανίζει την ημερομηνία πάνω δεξιά.

papdoux και στο pc και στο med γραφει τα ιδια,workgroup αλλα δεν λεει να μπει με τιποτα,αυτα που αναγραφεις τα δοκιμασα απο την αρχη αλλα τζιφος.....3 φορες το εκλεισα το μηχανακι απο το ον-οφ της συσκευης....60 μηχανακια και πηρα το προβληματικο γμ την τρελα μου :)