kosmous
Supreme Member
- 17 June 2006
- 4,470
Θεωρω οτιδεν υπαρχει κανενα προβλημα. Το εχω δοκιμασει και δει με τα ματια μου σε πανω απο ενα συστηματα.
Ελεγξτε και φτιαξτε τα δικτυα σωστα.
Μόνο το V1.05 - 14 Dec 2012 έχει , δεν πειράζει θα περιμένω .
θα παρεις το rar αρχειο θα το ριξεις μεσα σε ενα usb θα το κανεις αποσυμπιεση,ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ,
το αρχειο θα εχει καταληξη IMAGE
βγαζεις το καλωδιο του ρευματος απο το med ,κουμπωνεις το usb ,βαζεις το καλωδιο του ρευματος και αμεσως πατας το on/of στην συσκευη και τα κρατας πατημενω μεχρι να δεις στην οθονη σου τη μπαρα προοδου εγκαταστασης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝ/OFF
η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη και πολυ γρηγορη,κανει περιπου 1,5 λεπτο για την εγκατασταση
Μήπως γνωρίζει κανείς (Λεωνίδα μήπως εσύαν υπάρχει συνέχεια σε αυτό που είχαν ανακοινώσει ότι θα υπάρχει επικοινωνία με ipad στον κατάλογο ταινιών όπως κάνει και το popcorn a-400 ;;
καλο ειναι κατα τη γνωμη μου μαζι με τα οποια προβληματα να αναφερετε και ποια εκδοση fw χρησιμοποιητε,το αναφερω γιατι βγαζουν νεα συμπληρωματικα fw συνεχεια και λογικο ειναι τα οποια προβληματα παρουσιαζονται να διορθωνονται
Καλησπέρα κι από μένα! Έχω στα χέρια μου εδώ και περίπου ένα μήνα τον mede8er του νήματος, για την επιλογή του οποίου δέχτηκα αμέριστη βοήθεια από τους ειδήμονες του φόρουμ (κυρίως τον OnlineN) τους οποίους ευχαριστώ και πάλι! Τεχνική αξιολόγηση μην περιμένετε από μένα(!), καθώς δεν κατέχω την σχεδόν τολκινική γλώσσα που χρησιμοποιούν οι πιο έμπειροι εδώ! Αυτό που μπορώ με σιγουριά είναι ότι το μενού πλοήγησης είναι πολύ ευπαρουσίαστο (σίγουρα πολύ πιο ωραίο από αντίστοιχο του παλιού Xtreamer που είχα) ενώ εξίσου ανώτερη νομίζω ότι είναι και η ηχητική απόδοση των κομματιών MP3 & FLAC που δοκίμασα.
Παρενθετικά να αναφέρω ότι έχω συνδέσει τον mp με την 3d τηλεόρασή μου (LG32Lw4500) μέσω του εσωκλειόμενου στη συσκευασία HDMI καλωδίου ενώ ο ήχος μεταφέρεται μέσω οπτικής ίνας σε εξακάναλο ενισχυτή (Yamaha RX-V365).
Χτες απέκτησα από το kat (όχι των Αθηνών αλλά των Φιλιππινών) τις εξής ταινίες, προκειμένου να δοκιμάσω αυτά τα αρχεία που δε μπορούσα με τον προηγούμενο player:
1) Silent Hill: Revelation (2012) 2D+3D 1080p Blu-Ray.iso [3DBD25]
2) Silent Hill Revelation 2012 1080p BluRay AVC DTS-HD MA 5 1-PublicHD
3) Life Of Pi 2012 3D FULL-Over Under 1080p Bluray DTS x264-Phoenix
Tις ταινίες τις πέρασα σε σκληρό δίσκο (WD 2TB), καθώς αυτός είναι για την ώρα ο τρόπος με τον οποίο αναπαράγω όλες τις ταινίες μου. Πριν δοκιμάσω τους παραπάνω τίτλους, εγκατέστησα το fw upgrade του Ιανουαρίου (όχι ακόμα το beta του Μάρτη). Την πρώτη φορά όλες οι ταινίες που δοκίμασα (όχι μόνο αυτές οι τρεις) έπαιζαν πάρα πολύ σκοτεινές (ενώ οτιδήποτε άλλο τόσο στον mp όσο και στα κανάλια της tv φαινόταν κανονικά) και όσο τις προχωρούσα γίνονταν pitch black, που λένε και στα βόρεια χωριά της κέρκυρας! Επίσης, δε μου ξεκινούσε το youtubeXL. Του κάνω επανεκκίνηση, βγάζοντάς το πάλι από την πρίζα. Το πρόβλημα στις ταινίες αποκαταστάθηκε, το youtube ξεκίναγε αλλά χωρίς ήχο. Βγήκα, δοκίμασα το webradio, είχε ήχο, ξαναμπήκα στο yt, τώρα είχε κι αυτό ήχο!
Όσον αφορά τις ταινίες, τώρα, η 1) ξεκίνησε απευθείας σε 3d mode ενώ μάλιστα είχε επιλέξιμους και ελληνικούς υπότιτλους! Όλα καλά σε αυτό. Εξίσου καλά πήγαν τα πράγματα και με το 2). Κανένα πρόβλημα αναπαραγωγής εικόνας και ήχου
Το 3), Η Ζωή του Πι, όμως δεν το έπαιζε. Δεν αναγνώριζε τη μορφή του αρχείου. Απ' ο,τι είδα και σε άλλα σχόλια, κι άλλη μια παρόμοια ταινία δεν έπαιζε, οπότε συμπεραίνω ότι δεν πρέπει να ξανακατεβάσω τέτοιας μορφής αρχείο.
Ξεκινάω τις απορίες:
α) Γενικώς full 3D παίζει; Πρέπει να είναι SBS;
β) Γιατί όταν μια ταινία ή κάποιο τρέιλερ, όπως βρήκα μερικά στο bluray του silent hill δεν έχει ήχο DTS 5.1 (αλλά DD 5.1, DD 2.1, DD 2.0 etc.), ξαφνικά ακούγεται ο ήχος και από τα ηχεία της τηλεόρασης. Δοκίμασα να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις ήχου μέσω του μενού του mp αλλά...τίποτα! Όταν, βέβαια, πατούσα mute στην tv, λυνόταν το θέμα αλλά...αυτή είναι η λύση; Όχι ότι είναι κόπος απλά μου φαίνεται παράξενο...Κανονικά και το SPDIF Output και το HDMI Output τα έχω στο passthrough, το Force decode AAc/MP3 στο οφ και το Surround Sound στο AC3/DTS 5.1 Δοκίμασα όλες (νομίζω) τις εναλλακτικές επιλογές σε αυτά αλλά το πρόβλημα διορθωνόταν μόνο με....το mute της tv!
γ) Τι διαφορά έχει να έχω το Auto Frame Rate ον ή οφ;
δ) Στην επιλογή Screen Size δε βλέπω ποτέ κάτι να κινείται όσο κι αν πατάω τα πλήκτρα πλοήγησης! Ούτε είδα ποτέ αυτή το red square που αναφέρει!
ε) Σε όλες τις ταινίες 3D half-SBS, οι ελληνικοί υπότιτλοι πλέον έχουν κομμένο το τελευταίο γράμμα, ανεξαρτήτως του πού τελειώνει η γραμμή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό; Σημειωτέον ότι στο ISO 3D δε συνέβη αυτό. Τους υπότιτλους τους μετατρέπω σε 3D με το 3D subtitler. Με τον xtreamer δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
στ) Παίζει ρόλο αν στις επιλογές τις τηλεόρασης έχω το TruMotion οφ, λόου ή χάι; Τι αλήθεια, επηρεάζει αυτή η επιλογή;
Αυτά τα...ολίγα! Συγγνώμη που δεν δίνω και πολλή...προστιθέμενη αξία στο νήμα αλλά κυρίως ρωτάω!
Απαντάτε σε ο,τι προαιρείσθε!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
γ) auto frame on σημαίνει ότι όποτε βάζεις αρχείο 23,976 το mp θα στο κάνει 1080p και μετά θα το δώσει στην τηλεόραση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.