Mede8er MED600X3D

imdb rating, σεναριο, πρωταγωνιστες, κλπ οχι;

Οχι. Το σεναριο και το imdb rate τα ξερω πριν το κατεβασω, οπως και τα υπολοιπα. Τη ταινια και τους πρωταγωνιστες μου τα θυμιζουν το εξωφυλλο και το ποστερ.

Από σήμερα και εγώ κάτοχος. Ήρθε με την έκδοση λογισμικού 2.0, με ημερομηνία 13/05/2013.

Καλοδούλευτο και καλές θεάσεις... Προς το παρόν, επειδή η med βγάζει f/w με ρυθμό πολυβόλου, μόνο αν δεις τα release notes και σε ενδιαφέρει κάτι πέρνα το.

Από ότι κατάλαβα, έχει το πιο φρέσκο.

Αν και αρχικά με τρόμαξε ότι η αυτόματη εναλλαγή ρυθμού ανανέωσης δεν λειτουργεί (έπαιξε την εγγραφή του ΕΡΤHD από τον χθεσινό ημιτελικό,
στα 50i, σε ts container, στα 60Hz), αλλά το θέμα λύθηκε με μια επανεκκίνηση.

Το πήρα κι εγώ για τα 3D και είδα χθες το life of Pi.
Μια χαρά πήρε τους εξωτερικούς υπότιτλους στο iso, τους έκανε και μόνο του 3D.
Σε ανοιχτόχρωμο φόντο έχουν ένα θέμα οι υπότιτλοι ως προς την ευκρίνεια τους αλλά δεν βαριέσαι. Μια χαρά.
Μου έκανα και κάτι ψιλοσπασιματάκια στην εμφάνιση των υποτίτλων (λίγο δύσκολο να το περιγράψω) αλλά και πάλι όχι κάτι που να με χαλάει.
Θα δω και δεύτερη ταινία για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι θέμα ταινίας + υποτίτλων.

Κατά τ' άλλα μια χαρά φαίνεται το μηχανάκι. Για την δουλειά που το θέλω (μόνο 3D) πιστεύω θα με βγάλει μέχρι να φτιαχτεί το Dune (αν ποτέ φτιαχτεί).

Επιβεβαιώνω ότι τα έφτιαξαν τα 24hz στο καινούριο firmware.
Το τσέκαρα και με τον Lumagen.

Εγώ πρόβλημα με τόνο στο α δεν βλέπω στους υπότιτλους όπως έγραψε κάποιος παραπάνω.

Εκείνο που θα ήθελα, είναι να μπορώ να μετακινώ τους ενσωματωμένους υπότιτλους πάνω κάτω (είτε σε iso είτε σε mkv) όπως στο Dune και να παίρνει αυτόματα τους εξωτερικούς κι όχι τους ενσωματωμένους (νομίζω το έχετε αναφέρει ήδη πιο πάνω).

στο fw 9/5 οι εξωτ υπότιτλοι φορτώνονται πρώτοι.
νόμιζα ότι ήταν πρώτα εσωτερ ελληνικοί αλλά έκανα λάθος.
Τώρα βλέπω ότι φορτώνει εξωτερ υποτ κατευθείαν.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Επιβεβαιώνω ότι τα έφτιαξαν τα 24hz στο καινούριο firmware.
Το τσέκαρα και με τον Lumagen.

Εγώ πρόβλημα με τόνο στο α δεν βλέπω στους υπότιτλους όπως έγραψε κάποιος παραπάνω.

Εκείνο που θα ήθελα, είναι να μπορώ να μετακινώ τους ενσωματωμένους υπότιτλους πάνω κάτω (είτε σε iso είτε σε mkv) όπως στο Dune και να παίρνει αυτόματα τους εξωτερικούς κι όχι τους ενσωματωμένους (νομίζω το έχετε αναφέρει ήδη πιο πάνω).

Αν αντί για τονισμένο *κεφαλαίο* Α βλέπεις άλλο σύμβολο, αυτό σημαίνει ότι το αρχείο υποτίτλων είναι σε κωδικοποίηση cp1253, και το player περιμένει iso8859-7.
Χρειάζεσαι μια μετατροπή.

στο fw 9/5 οι εξωτ υπότιτλοι φορτώνονται πρώτοι.
νόμιζα ότι ήταν πρώτα εσωτερ ελληνικοί αλλά έκανα λάθος.
Τώρα βλέπω ότι φορτώνει εξωτερ υποτ κατευθείαν.

Επειδή μου πέρασε χθες ο αντιπρόσωπος το τελευταίο firmware δεν έχω ιδέα ποιο έχω. Αυτό που λες ισχύει και για το τελευταίο?
Θα το ξανατσεκάρω κι εγώ και θα ενημερώσω.

για να παίζει κατευθείαν τους εξωτ υπότιτλους, η γλώσσα στο μενού πρέπει να είναι ελληνικά.
ισχύει και για το τελευταίο φιρμ, 15/5, το τσέκαρα πριν λίγο.

Να το γράψω κι εδώ.

Εφτιαξα μια ταινία 3D με το dvdfab (τον δικαστή Dredd), προσθέτοντας ελληνικούς υπότιτλους.
Το ISO που προέκυψε παίζει κανονικά σε 3D στο dune base αλλά στο med όχι. Ξεκινάει σε 2D. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή 3d από το menu δεν μου έδωσε κανονικό 3D (frame packed). Δοκίμασα να κάνω και το αρχείο rename σε .TB.ISO αλλά τίποτα.
Εχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?

Nektar το dvdfab μερικες φορες ενω του λες οτι θελω την ταινια 3D στην σωζει σαν 2D και αν ψαξεις μεσα στους φακελους θα δεις οτι μεσα στο Stream δεν υπαρχει ο φακελος ssif

Φυσικα απο την στιγμη που στο Dune την ειδες 3D εχει μεσα τον φακελο ssif αλλα να το τσεκαρεις αυτο.

Δοκιμασες να το βαλεις σε καποιο προγραμμα αναπαραγωγης 3D στον υπολογιστη να δεις αν εκει παιζει;

Ο φάκελος υπάρχει.

Στο PC δοκίμασα με TMT5 αλλά δεν παίζει. Δοκίμασα όμως και κάποιο άλλο bluray και πάλι δεν παίζει. Ίσως φταίει ότι έχω βγάλει την κάρτα γραφικών και παίζω από την ενσωματωμένη της Intel. Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου για αναπαραγωγή το PC πλέον.

Οταν τα folder που διαβαζει το med ειναι "περασμενα" απο το mediascout, δειχνει κανονικα εξωφυλλα και backround. Το ιδιο και για τις σειρες.
Για μενα αρκει αυτο και δεν χρειαζεται να κανω τη διαδικασια που θελει το jukebox.

imdb rating, σεναριο, πρωταγωνιστες, κλπ οχι;

Χρησιμοποιώ μόνο το yaDIS για να μου φτιάχνει τα about και folder και τα βλέπω μια χαρά στο MED. :aktion033:

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Χρησιμοποιώ μόνο το yaDIS για να μου φτιάχνει τα about και folder και τα βλέπω μια χαρά στο MED. :aktion033:

Τι εννοείς "μόνο το yaDIS;" Μετά το yaDIS δεν χρησιμοποιείς το YADIS2MEDE8ER;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Τι εννοείς "μόνο το yaDIS;" Μετά το yaDIS δεν χρησιμοποιείς το YADIS2MEDE8ER;

Ακομα "τρωγεσαι"? Αφου μια χαρα τα δειχνει μονο με το mediascout.....