Mede8er MED600X3D

Δεν εχεις δικιο το φπα πρεπει να το δηλωσεις και να το πληρωσεις .
Δεν το γλυτωνεις επειδη εχεις ΑΦΜ για διακοινοτικες συναλλαγες .
Ψαξτο λιγο και θα δεις

Την δηλώνεις την αγορά αλλα ΦΠΑ δεν πληρώνεις (νομιζω όμως εφόσον έχεις έσοδα).

Καλησπέρα ,απο εχθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός med600x3d ,η αγορά έγινε για να αντικαταστησω ένα Samsung blue ray player που τροφοδοτώ με αρχεια μέσο ενός nas synology.το προβλημα που αντιμετοπησα με το med είναι ότι όταν το δοκίμασα σε αρκετές διαφορετικές ταινίες δεν μου έβγαζε σωστά τους ελληνικού υπό τίτλους,έκανα αλλαγή στην γλώσσα τον υπό τίτλων αλλά μόνο αφού κάνω πολλές εναλλαγές για λίγα δευτερόλεπτα τα βγάζει σωστά , επίσης σε άλλες ταινίες δεν έχει καθόλου υπό τίτλους στο μενού ενώ δοκιμάζοντας τα ιδια αρχεια στο blue ray έπαιζε σωστά τους υπό τίτλους.
Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση η είναι κάτι άλλο;

στο setup έχεις δηλώσει ελληνικούς υπότιτλους;
μετά μπορείς να κάνεις αλλαγή από το τ/χ, το κουμπί δεξιά στην προτελευταία γραμμή, να χρειάζεται να γυρίσει σε utf-8 από ελληνικά.
Σε αυτά τα δύο κάνω εναλλαγή πάντα όταν χρειαστεί και αυτό σπάνια. Δηλαδή να πρέπει να επιλέξω utf-8

πάντως δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με τους υπότιτλους, να υπάρχουν και να μην του εμφανίζει

Έκανα στο set up την ρύθμιση στα ελληνικά ,επίσης απο το κουμπί που μου είπες κάνω και και την εναλλαγή των υπό τίτλων στα ελληνικά αλλα τίποτα.....κάποιες φορές για λίγα δευτερόλεπτα μετα απο πολλές εναλλαγές δείχνει σωστά και μετα πάλι τα ιδια.

οι υπότιτλοι είναι εξωτερικοί;
Το utf-8 είναι μια κωδικοποίηση χαρακτήρων

Μετά από πολλές εναλλαγές; Τι εννοείς;

Έχεις βάλει το τελευταίο firmware;

Οι υπότιτλοι είναι ελληνικοί;

Αν είναι εσωτερικοί τότε ποσταρε τι λέει το media info

Αν δεν έχεις το media info τότε κατέβασε το, είναι δωρεάν, Google it, το βάζεις στο pc

Οι υπό τίτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο,με το πολλές εναλλαγές εννοώ ότι η ταινία ξεκινάει με τους υπό τίτλους πάντα στα αγγλικά και κάθως παίζει κάνω αλλαγές απο διαφορες γλώσσες στα ελληνικά που μου τα δείχνει όπως θέλει κάποιες φορές ξεκολαει και για μισό λεπτό περίπου τα δείχνει σωστα.

Το μηχάνημα το πήρα εχθές απο την αντιπροσωπεία και ήταν καινούργια παραλαβή και με ενημέρωσαν ότι είχε περασμένο το τελευταίο update.

Οι υπό τίτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο,με το πολλές εναλλαγές εννοώ ότι η ταινία ξεκινάει με τους υπό τίτλους πάντα στα αγγλικά και κάθως παίζει κάνω αλλαγές απο διαφορες γλώσσες στα ελληνικά που μου τα δείχνει όπως θέλει κάποιες φορές ξεκολαει και για μισό λεπτό περίπου τα δείχνει σωστα.

Ανέβασε τον υπότιτλο να τον πάρω να τον δοκιμάσω, πάντως παράξενο να έχεις πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Ίσως να έπεσες σε προβληματικό ή να μην πέρασε σωστά το firmware

Η ταινία έχει και εσωτερικούς υπότιτλους;

Το μενού είναι στα ελληνικά;

Εμένα μου το έκανε για λίγο στο firmware 2.0. Στο 3.0 τους ίδιους "προβληματικούς" τους έπαιξε καλά δε τσεκάρεις αν όντως έχεις το τελευταίο firmware?

εχω απο σημερα το 800. Οσοι σκεφτεστε τον ανεμιστηρα απλα ειναι σαν μην υπαρχει.. Εχει δοκιμασει καποιος με torrent? Δεν πιανει με τπτ πανω απο 1mbps συνολικα παρόλο που ειναι ενσυρματα.. και κανονικα κατεβαζω με 5MB. ειναι της πλακας ο βτ η φταιει τπτ αλλο?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Καλημέρα,εχθές το βράδυ μετα απο πολλές αλλαγές στο menu χωρίς αποτέλεσμα αποφάσισα να κάνω reset και τελικα μετα απο αυτο έπεσαν σωστα ,μάλλον κάτι θα είχε κολλήσει.
Το μηχάνηματακι απλά είναι άψογο.

την default εχω αφησει και φαινεται κανονικα open εδω: http://www.canyouseeme.org/. τελικα επιασε μετα απο λιγο 3.5+ αλλα με το που τα επιασε κολλησε το ΒΤ. Δεν εμπαινε καν στο interface.

Last edited:
Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ειπαν αν θα βγαλουν fix για το κατεβασμα ελληνικων υποτιτλων;

το πρόβλημα είναι γραμμένο στο site οποτέ λογικά θα το διορθώσουν. Το πότε δεν ξέρω.

παιδια καλησπερα

εχω το εξης προβλημα δεν λειτουργει το fast backward ενω λειτουργει κανονικα το Fast Forward δειχνει στην ΤV κανονικα τα διαφορα σηματα πχ <<1 <<16 <<32 αλλα δεν παει πισω μενει η εικονα σταθερη το εχει κανενας αλλος αυτο???