Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Είχα απαντήσει και την προηγούμενη φορά που έβαλες την ίδια ερώτηση ότι μπορώ να ασχοληθώ με το θέμα, έστω και αν δεν είμαι expert.

ΥΓ Το περίεργο είναι ότι είχα αναρτήσει πριν από 3 ώρες περίπου το ίδιο post αλλά, περίεργα, δεν το βλέπω.
Τι απέγινε, άραγε;

Ναι ε ? Ωραία. Απ'ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται βαθειά γνώση του προγράμματος για να αλλάξει κανείς τα layers. Μπορούμε να δημιουργήσουμε skins εμείς όπως κάνει η Med και να τα διαθέτουμε σε όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν . Να δεχόμαστε προτάσεις και να συνεισφέρουμε στις υλοποιήσεις τους όλοι όσοι ξέρουν να το κάνουν .

Υ.Γ. Μάλλον δεν πάτησες καλά το Submit....:D

Μια ερώτηση. Έχω ένα docking station (USB2.0) της sharkoon (εξωτερική τροφοδοσία, 2.5" & 3.5"). Αν το ρίξω πάνω στο med, φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα, σωστά; Έχω όλα τα παλιά XviD σε εξωτερικούς σκληρούς και θα με βόλευε. Να φανταστώ επίσης ότι και στο Med υπάρχει ασφαλής κατάργηση USB συσκευών;

Θέλω να κάνω τις εξης συνδεσμολογίες:
Mede8er μέσω HDMI, ήχο και εικόνα στην TV...
TV μέσω οπτικής στον ενισχυτή....
Θα ήθελα την γνώμη σας, στις ρυθμίσεις του Mede8er τι πρέπει να βάλω, ώστε ο ήχος από 3D iso, να μεταφέρεται σωστά στον ενισχυτή.

Θέλω να κάνω τις εξης συνδεσμολογίες:
Mede8er μέσω HDMI, ήχο και εικόνα στην TV...
TV μέσω οπτικής στον ενισχυτή....
Θα ήθελα την γνώμη σας, στις ρυθμίσεις του Mede8er τι πρέπει να βάλω, ώστε ο ήχος από 3D iso, να μεταφέρεται σωστά στον ενισχυτή.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς την οπτική του ενισχυτή ώστε να βάλεις το mede8er εκεί ?
Θέλεις να ακούς ειδήσεις μέσω ηχείων ενισχυτή ? :D
Στο λέω γιατί ό ήχος που θα πάρεις θα είναι φτωχός από εκεί όταν θα παίζεις από το Med.

Σε κάποα έργα και εκπομπές από την TV, βγαίνει καλύτερα ο ήχος από ότι από τα ηχεία της τηλεόρασης. Μάλλον τώρα με το Med θα χάνω σε ήχο αν συνεχίσω με την ίδια συνδεσμολογία;

Σε κάποα έργα και εκπομπές από την TV, βγαίνει καλύτερα ο ήχος από ότι από τα ηχεία της τηλεόρασης. Μάλλον τώρα με το Med θα χάνω σε ήχο αν συνεχίσω με την ίδια συνδεσμολογία;

Είναι σίγουρο.

ο ενισχυτής δε δέχεται δύο οπτικές ώστε μία να είναι από την τηλεόραση και μία από το med;

επίσης, αν η τηλεόραση βγάζει DTS & DD τότε ίσως να συνεχίσεις με αυτή την συνδεσμολογία και στο med να αφήσεις το HDMI audio στο auto.
αν η τηλεόραση βγάζει DTS & DD τότε μπορεί να στέλνει τον ήχο όπως τον έλαβε από το med στον ενισχυτή.

Τι γινεται ρε παιδια; Δεν τα προλαβαινουμε ολα τα beta firm που βγαινουν! Τρελη υποστηριξη!!!

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

ο ενισχυτής δε δέχεται δύο οπτικές ώστε μία να είναι από την τηλεόραση και μία από το med;

επίσης, αν η τηλεόραση βγάζει DTS & DD τότε ίσως να συνεχίσεις με αυτή την συνδεσμολογία και στο med να αφήσεις το HDMI audio στο auto.
αν η τηλεόραση βγάζει DTS & DD τότε μπορεί να στέλνει τον ήχο όπως τον έλαβε από το med στον ενισχυτή.

Ο ενισχυτής δέχεται μόνο μία οπτική και η τηλεόραση είναι SONY 46HX850. Αν βγάζει DTS & DD δεν το γνωρίζω...

Από ότι βλέπω υποστηρίζει μόνο DD, όχι DTS.

Μπορείς να το δοκιμάσεις πάντως, med --> HDMI --> TV --> Optical --> ενισχυτής και να δεις τι γίνεται αφήνοντας το HDMI audio σε auto ή passthrough.

πάλι νέο beta firm ...

Changelog V2.0.0 - 11March 2013
1. Fixed - Thumbgen XML plot not showing.
2. Fixed - If 'Watched Indicator' is 'off' in Setup Menu then watched icons still showing on Thumbnails.
3. Fixed - 'Mark as Unwatched' on folder not working.
4. Fixed - Thumbnail watched indicator icon not working on file.
5. Fixed - Removed 'N/A' when focused on watched movie file.
6. Fixed - Preview background not updated when browsing files in media library.
7. Fixed - After Restore Default you get Init Screen and then press 'Return' and you get a crash.
9. Fixed - Lip sync settings to respecting on/off in Setup Menu
10. Fixed - Memory leaks when loading srt subtitle files.
11. Added label of HDD/CARD for sharename of samba.
12. Update NFS Thumbnail images .
13. Remove the 95% scale to the window used for movie preview.
14. Added Compound Filtering in Movie JukeBox
15. Updated French localization
16. New functionality - support external subtitle in BDMV structure. ie subtitle naming 'foldername.ext' and place in the same folder as the BDMV (not in the BDMV folder)
17. Fixed - Screen size adjustment - Setup Menu

Από ότι βλέπω υποστηρίζει μόνο DD, όχι DTS.

Μπορείς να το δοκιμάσεις πάντως, med --> HDMI --> TV --> Optical --> ενισχυτής και να δεις τι γίνεται αφήνοντας το HDMI audio σε auto ή passthrough.

Αν βάλεις downmix αντί για passthrough τι διαφορά θα έχει;

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αν βάλεις downmix αντί για passthrough τι διαφορά θα έχει;

σε downmix τότε το med θα δίνει stereo audio κάτι που το καταλαβαίνει η τηλεόραση και έτσι έχεις ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης.
Λογικά το stereo θα το δίνει η τηλεόραση μέσω οπτικής στον ενισχυτή.

1) To No 16 είναι π ο λ ύ κ α λ ό !!! Μπράβο τους !!!

2) ΜΗΝ συνδέσεις το MED στην TV και την TV στον ενισχυτή. Ο ήχος θα είναι απαράδεκτος. Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις.,

εγω στο σχολιο εμαθα ελληνικα και ποντιακα αλλη ξενη γλωσσα δεν εμαθα :)

τι ειπαμε οτι κανει το 16?

εγω στο σχολιο εμαθα ελληνικα και ποντιακα αλλη ξενη γλωσσα δεν εμαθα :)

τι ειπαμε οτι κανει το 16?

εξωτερικοι υποτιτλοι σε ριπαρισμενη δομη bluray.
πολυ καλη προσθηκη.νομιζω οτι τωρα ολοκληρωθηκε το μηχανακι.
μπραβο Mede8er....

δεν ολοκληρώθηκε ...
στους υπότιτλους θα μπορούσε να έχει:
α) browser
β) διαχείρηση των εξ υποτίτλων σε ISO όπως στα mkv