Mede8er MED600X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

δεν ολοκληρώθηκε ...
στους υπότιτλους θα μπορούσε να έχει:
α) browser
β) διαχείρηση των εξ υποτίτλων σε ISO όπως στα mkv

ειναι νομιζω πολυ κοντα.
οι ανθρωποι εχουυν πολυ καλο support και αυτο το εχουν αποδειξει και στο παρελθον.
πιστευω οτι θα το χαρειτε πολυ αυτο το μηχανακι.
αντε και καλη παραλαβη..

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Μπορούμε να δημιουργήσουμε skins εμείς όπως κάνει η Med και να τα διαθέτουμε σε όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν . Να δεχόμαστε προτάσεις και να συνεισφέρουμε στις υλοποιήσεις τους όλοι όσοι ξέρουν να το κάνουν .

Έκανα κάτι πρόχειρο, αλλά αν κάποιος θέλει εντελώς δικό του skin (σαν αυτό που δουλεύω) πραγματικά χρειάζεται τουλάχιστον η βασική γνώση με τα layers.

Δες ένα πρώτο δείγμα... med trek κατάσταση...

_HOME_PAGE.jpg

_HOME_PAGE_FAVORITES.jpg

_HOME_PAGE_MEDIA_LIBRARY.jpg

_HOME_PAGE_YOUTUBE.jpg

_HOME_PAGE_INTERNET_FEEDS.jpg

_HOME_PAGE_SETUP.jpg

και εχεις την xtreamer,πιο γρηγορα θα φυγει η τροικα απο το να βγαλουν μια beta αυτοι,εστω ενα σκιν να μπορουσαμε να αλλαξουμε,να αλλαξει λιγο το ματι μασ πια.....αι στο διαολα :)

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Θέλω να κάνω τις εξης συνδεσμολογίες:
Mede8er μέσω HDMI, ήχο και εικόνα στην TV...
TV μέσω οπτικής στον ενισχυτή....
Θα ήθελα την γνώμη σας, στις ρυθμίσεις του Mede8er τι πρέπει να βάλω, ώστε ο ήχος από 3D iso, να μεταφέρεται σωστά στον ενισχυτή.
Αν και δε μας είπες ποιον ενισχυτή έχεις, για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να συνδέσεις το Med με οπτική στον ενισχυτή και την τηλεόραση με RCA (ασπρο-κόκκινο) επίσης στον ενισχυτή.

(σε αναμονη του med600)
Αληθευει κατι που πετυχα στο avsforum, πως σε αρχεια sbs τα βγαζει σε framepacking format?

Ναι, αρκεί να προσθέσεις (αν δεν υπάρχει ήδη) στο όνομα του αρχείου κάποιο από τα H-SBS ή Half SBS, ή HSBS. Τότε η 3D τηλεόραση κλειδώνει αυτόματα σε 3d mode.

Αν και δε μας είπες ποιον ενισχυτή έχεις, για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να συνδέσεις το Med με οπτική στον ενισχυτή και την τηλεόραση με RCA (ασπρο-κόκκινο) επίσης στον ενισχυτή.

Ο ενισχυτής είναι ένα Home theatre της Samsung. Το μοντέλο δεν το θυμάμαι και είμαι στην δουλειά τώρα. Όταν πάω στο σπίτι θα το δω και θα σου πω ποιό είναι.

Ναι, αρκεί να προσθέσεις (αν δεν υπάρχει ήδη) στο όνομα του αρχείου κάποιο από τα H-SBS ή Half SBS, ή HSBS. Τότε η 3D τηλεόραση κλειδώνει αυτόματα σε 3d mode.

Ευχαριστω Alex

Η τηλεοραση η δικια μου Πανυ 50GT30 το εχει στις ρυθμισεις 3D αυτο και ετσι οταν βαζω μια ταινια SBS γυρναει αυτοματα σε 3D χωρις να πρεπει να προσθεσω κατι στο ονομα της ταινιας.

Λογικα θα πρεπει να το εχουν και αλλες τηλεορασης αυτο δηλαδη να γυρναει σε 3D οταν περνει 3D σημα οπως SBS OU κλπ.

Samsung Home Theater HT-TZ212

Λοιπόν, τολμώ να πω ότι το μηχάνημα είναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό !!!!

Εικόνα:
Συνδεδεμένο στην TV (με τις ρυθμίσεις που είχα ήδη dedicated γι αυτό - :grinning-smiley-043 χατζη - JL_? - ) η εικόνα που πήρα δεν μου θύμισε Realtek. Μάλλον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την Sigma. Η κίνηση ήδη γνωστή και εξαιρετική επίσης. Η 3D εικόνα που παίρνω εν τω μεταξύ δηλώνοντας από το μενού του Med εάν θέλω sbs ή ou ή ότι άλλο , είναι καλύτερη από το εάν δηλώσω το ανάλογο από την TV. Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά....Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.

Ηχος:
Α π ο κ ά λ υ ψ η !! The best transport ever. Το μηχανάκι τα σπάει. Η μουσική ακούγεται σωστά...καλύτερα όπου επεμβαίνει...
Ακουσα απ'όλα !και τα κάνει όλα βέβαια. Εκτός από 24/192 από οπτική (εκτός κι άν βγάλεις το hdmi όπως λένε , κάτι που όμως δεν το δοκίμασα. )

Δίκτυο και συνδεσιμότητα :
Η χαρά εκείνουν που δουλεύει NFS. Τι είπατε? Δεν παίζει 3D frame packing μέσω δικτύου? Από NFS .....Ν Ε Ρ Ο !!! To άφησα και έπαιξε όλο το ISO 1 του Hobbit από NFS ενώ παράλληλα το seedαρα !! :flipout:
Φυσικά δεν συμβαίνει αυτό από Samba .....μην λέμε αηδίες .
Τον Dlna server που έχει τον είδαν αυτόματα η TV και ο ενισχυτής . Βρήκε τα πάντα , όλο το δίκτυο χωρίς προβλήματα, όπως επίσης δεν χρειάστηκε να το σετάρω σαν nfs client αφού έχει προβλέψει να γίνουν όλα αυτόματα η Med.

Subtiles Επιβεβαιώνω τον papadoux. Δεν χρειάζεται πλέον ο 3D subtitler. Πετάς ένα .srt και αυτό ήταν . Τα άλλα τα κάνει ο MED . Παιδιά.......μαγικό το μηχάνημα.

Αυτά προς το παρόν ...ψάχνω το Gui ακόμα και επιβεβαιώνω ότι ο player είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή. !!!!!

thanks for the review

μπορεις να επιβεβαιώσεις αν όταν παίζεις ένα SBS, μπορείς να πεις στο med να το βγάλει FramePacking?
(στα 1080 24p)

Κάποιος ήταν απασχολημένος:grinning-smiley-043...
Ευχαριστούμε Νίκο για τις πληροφορίες και την παρουσίαση, ιδίως αυτό με 3d απο απλό srt είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και ένας απο τους λόγους που ερωτεύτηκα το μηχάνημα πριν ακόμη το πάρω.

Θα ήθελα και εγώ να δοκιμάσεις κάτι (ή όποιος άλλος μπορεί -ακούς papdoux;) ).
Παίζει MKV με FULL-OU 3D (1920*2160 pixels) αρχεία; Είναι σπάνια αλλά ήδη έχω ενα και κάπου διάβασα οτι τα τσιπ realtek 1186 δεν μπορούν να τα αναπαράγουν (μάλλον μπορούν αφού μπορούν τα bd 3d iso με frame packing αλλά μπήκε η σκέψη σαν 'ιός' και με τρώει)...

thanks for the review

μπορεις να επιβεβαιώσεις αν όταν παίζεις ένα SBS, μπορείς να πεις στο med να το βγάλει FramePacking?
(στα 1080 24p)

Ε όχι ....Πως θα γίνει αυτό ? Ποιος σου είπε ότι γίνεται ? Τι ...θα πούμε στο Med να το κάνει 1920x2160?
δεν υπάρχει τέτοια επιλογή πάντως.

Κάποιος ήταν απασχολημένος:grinning-smiley-043...
Ευχαριστούμε Νίκο για τις πληροφορίες και την παρουσίαση, ιδίως αυτό με 3d απο απλό srt είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και ένας απο τους λόγους που ερωτεύτηκα το μηχάνημα πριν ακόμη το πάρω.

Θα ήθελα και εγώ να δοκιμάσεις κάτι (ή όποιος άλλος μπορεί -ακούς papdoux;) ).
Παίζει MKV με FULL-OU 3D (1920*2160 pixels) αρχεία; Είναι σπάνια αλλά ήδη έχω ενα και κάπου διάβασα οτι τα τσιπ realtek 1186 δεν μπορούν να τα αναπαράγουν (μάλλον μπορούν αφού μπορούν τα bd 3d iso με frame packing αλλά μπήκε η σκέψη σαν 'ιός' και με τρώει)...

Δυστυχώς δεν έχω τέτοιο αρχείο. (Και μεταξύ μας ..ούτε θάθελα να έχω αφού τα O/U με ενοχλούν ) Για μένα...μόνο frame packing. Για τα παιδιά το SBS είναι λουκούμι!!

δεν έχω MKV με FULL-OU 3D (1920*2160 pixels) αρχεία και δεν ξέρω που θα βρω.
Μπορώ να ψάξω αλλά δεν ξέρω αν θα βρω σίγουρα

επίσης αν το mkv είναι SBS με όνομα ταινία.SBS.mkv τότε το κάνει αυτόματα 3D.
Ίσως αυτό είναι που λέει ο φίλος παραπάνω για frame packing.

Last edited:
Δίκτυο και συνδεσιμότητα :
Η χαρά εκείνουν που δουλεύει NFS. Τι είπατε? Δεν παίζει 3D frame packing μέσω δικτύου? Από NFS .....Ν Ε Ρ Ο !!! To άφησα και έπαιξε όλο το ISO 1 του Hobbit από NFS ενώ παράλληλα το seedαρα !! :flipout:
Φυσικά δεν συμβαίνει αυτό από Samba .....μην λέμε αηδίες .

Υπάρχει κάποιο link για να διαβάσω πως μπορείς να σετάρεις ένα δίκτυο σε NFS και πως σε Samba. Επίσης τι είναι NFS και τι Samba και ποιες οι διαφορές τους.
Συγνωμη αν είμαι off topic, αλλά πιστευώ να βοηθήσει και άλλους όπως εγώ, για να στήσουμε ένα σωστό δίκτυο. -bye-

Ε όχι ....Πως θα γίνει αυτό ? Ποιος σου είπε ότι γίνεται ? Τι ...θα πούμε στο Med να το κάνει 1920x2160?
δεν υπάρχει τέτοια επιλογή πάντως.

ξαναβρήκα την αναφορά που είχα δεί για sbs σε framepacking link
και λίγο πιο κάτω λέει πως το αρχείο πρέπει να έχει στο όνομα *.3DSBS.mkv or *.sbs.mkv

αν παίζει αυτό θα μου λύσει τα χέρια με τον BenQ W1070 που θέλει τα SBS να τρέχουν σε 1080i60
και κατα συνέπεια τα γυαλιά παίζουν στα 120hz..
με framepacking και 24p παίζουν στα 144Ηz (triple flash το λεγόμενο)

Last edited: