Mede8er MED600X3D

κανενα δεν εχει τετοια καταληξη....μόνο
στην αρχη περασα 5 λινκ για δοκιμαστικο με rtmp kai http kai και επαιξαν ολα
τωρα περασα καμια 50 λινκ αλλα τα παιζει αλλα οχι
στο http δεν ειχα βαλει το ip ενδιαμεσα και επαιξε κανονικα το καναλι

Thanx, μάλλον μου έτυχε

to prodigy και το dvd μου μεσω serviio παιζουν καποια καναλια που δεν παιζει το med μεσω playlist
καποια που καναλια που δεν επαιξε την πρωτη φορα τα επαιξε με την δευτερη
ειναι θεμα μηχανηματος-ταχυτητας παροχου πιστευω....αλλα δεν μαμις και αυτα μια χαρα ειναι :)

να κανουμε μια λιστα με οτι εχουμε τιβι και ραδιο?

Ναι!! Αυτο θα ηταν τελειο! Α, lord , ενα προβλημα που ειχα ηταν οτι οταν εβαλα στο serviio to link σου απο το "I love this game", το mede8er δεν το ειδε... Εβλεπε μονο το eurosport που του ειχα βαλει δευτερο καναλι. Ηταν σωστη η διευθυνση που ειχες στον οδηγο?

Μολις αοεκτησα το 800. Πηρα και ενα 3αρι να του βαλω. Ερωτηση. Τον φορμαρω πριν την τοποθετηση ή δε χρειαζεται;

Ναι!! Αυτο θα ηταν τελειο! Α, lord , ενα προβλημα που ειχα ηταν οτι οταν εβαλα στο serviio to link σου απο το "I love this game", το mede8er δεν το ειδε... Εβλεπε μονο το eurosport που του ειχα βαλει δευτερο καναλι. Ηταν σωστη η διευθυνση που ειχες στον οδηγο?

το λινκ ειναι σωστο απλα βλεπω οτι κανει σπασιματα,τωρα μπορει να φταινε πολλα απο τον σερβερ μεχρι το καλωδιο εξω απο την πορτα μου

παιδια υπαρχει τροπος να βλεπω τον σκληρο που εχω πανω στο med στο δικτυο μου και να τον χειριζομε απο το PC.

πχ να βαλω το pc να κατεβαζει τορρεντ στοn σκληρο που ειναι πανω στο med

ο λογος ειναι οτι εχω ενα λαπτοπ μεσα στο σαλονι και εκει πανω ειναι οι εξωτερικοι σκληροι μου αλλα οταν βλεπω μια ταινια δεν μπορω να κλεισω το λαπτοπ με αποτελεσμα να με ενοχλει ο φωτισμος τις οθονης

αμα το μονο που σε ενοχλει ειναι ο φωτισμος, μπορεις να τον απενεργοποιησεις τελειως..
μπορεις να χρησιμοποιησεις τον σκληρο αμα ενεργοποιησεις το Samba. Επισης μπορεις να κατεβάζεις torrent κατευθείαν στο med αμα ενεργοποιησεις το transmission bt και μπεις εδω: medid:9091/transmission/web/

ok θα το ψαξω για samba αν και μου ακουγετε για κατι κινεζικο :Ρ

Εκτος απο τον φωτισμο ειναι και το γεγονος οτι το Laptop με τοσα καλωδια και σκληρους εχει γινει desktop

με τους υποτιτλους εχετε θεμα? παιζω με srt οχι embeded. και χανονται σε ολες τις ταινιες οι υποτιτλοι σε κοματια 10 δευτερολεπτων περιπου

Καλημερα,
ενδιαφερομαι για την αγορα του Mede8er 800 και ηθελα να ρωτησω το εξης. Θελω να βλεπω ταινιες και σειρες με συγκεκριμενη σειρα κατι σαν βιντεο jukebox. Θελω να κανω κατι σαν ενα καναλι ωστε στο σπιτι μου να βλεπουν οι γονεις μου ταινιες και σειρες διχως να ειμαι συνεχεια πανω απο το μηχανημα. Θα κανω μια λιστα με τα βιντεο και τις σειρες καθε μηνα και θα το βαζω να παιζει 24 ωρες Non stop. Ξερει κανεις αν γινεται αυτο?
Ευχαριστω .

Υπάρχει ήδη νήμα για το εν λόγω μηχάνημα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/110744-Mede8er-MED800X3D και υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν πάρει και μπορούν να σε βοηθήσουν καλύτερα πιστεύω. Μπορεί να είναι πιο "active" το νήμα εδώ αλλά το παρακολουθουν ιδιοκτήτες του 600 και οι απαντήσεις που θα σου δώσουν μπορεί να ταιριάζουν με το μηχάνημα που σε ενδιαφέρει αλλά μπορεί και όχι. Καλό θα ήταν πάντως να απευθύνεις τις ερωτήσεις σου εκεί, μιας και αν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το 800άρι postαραν εδώ, δεν θα υπήρχε η ανάγκη για διαφορετικά νήματα. Το νήμα αυτό τότε θα γίνονταν άχρηστο μιας και θα ήταν πιό δύσκολο να βρεις κάτι μέσα σε αυτό. Ήδη έχει 200 σελίδες εδώ, φαντάσου να μιλούσαμε για ένα σωρό άσχετα θέματα. Καλό θα ήταν ένας admin να μεταφέρει την ερώτησή σου εκεί.

το 800 με το 600 έχουν το ίδιο firmware, αν το κάνει το ένα το κάνει και το άλλο.

Μπορείς να βάλεις ταινίες και σειρές σε ένα folder, να φτιάξεις τη σειρά με τα ονόματα και να τα παίξει όλα.
Έχει στο remote το repeat κουμπί για repeat all in folder αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και για ταινίες ή είναι μόνο για μουσικη.
νομίζω ότι και στο menu έχει επιλογή για repeat all και νομίζω ισχύει για ταινίες επίσης

Last edited:
υπαρχει τροπος να ανοιξεις το mede8er με WOL? Οταν θελω να δω κατι στο pc βαριεμαι να σηκωνομαι να το ανοιγω :P

Εγώ το κάνω ως εξής:

Φωνάζω: "WOL" και η γυναίκα μου στο σαλόνι ανοίγει το Med! :firstprize:

υπαρχει τροπος να περασουμε την εικονα του vlc στο med? φυσικα χωρις καλωδιο.εστω μεσω serviio,γνωριζει κανεις κατι?
με αφορμη το ip ψαχνοντας στο νετ επεσα πανω στον τσ player με τον οποιο μπορω και δοκιμαζω τα λινκ εαν δουλευουνε χωρις την αναγκη προγραμματος πχ serviio (και με τον bs player γινετε)
επισης αυτο που κανω ειναι να βλεπω τα τορρεντ χωρις να τα κατεβαζω κανω και copy paste τους υποτιτλους και ολα ειναι μια χαρα εκτος απο την οθονη του υπολογιστη φυσικα
το προγραμμα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ θα το χαρακτηριζα εγω, και μονο που γλιτωνεις την αναμονη για το κατεβασμα και θα αρχισουμε σιγα σιγα να αποφευγουμε το σινταρισμα και κυριως την φθορα των σκληρων δισκων ειναι ολα τα λεφτα
φυσικα για να μην εχεις προβληματα θεαση χρειαζεται και καλη ταχυτητα...εγω με φορθνετ και ταχυτητα απο 8 εως 11 το πολυ