Mede8er MED600X3D

ξανά, jumbo frames και NFS είναι δύο διαφορετικά πράγματα, μην τα μπερδεύετε.

στο med όρισε το NFS σε UDP & read - write 32768.

δεν ξέρω ποιο nas έχεις αλλά όλα όσα έχω χειριστεί τα jumbo frames τα δηλώνουν στην κάρτα δικτύου.
Αν θες να χρησιμοποιήσεις jumbo frames τότε όρισε τα 9k αλλά πρέπει να το δηλώσεις και στο PC αν έχεις ... και δεν ξέρω αν το med υποστηρίζει jumbo frames.
αν βλέπεις κολλήματα με ενεργό τα jumbo frames τότε καλύτερα στο off

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,14042.0/topicseen.html#msg91580

V3.0.5 - 29March 2014 BETA
1. Fix: Missing search window in subtitle download for Croatian etc
2. Dev: jukebox+: Allow 'edit' on about.jpg and will sync image and text content to source folder (Make sure source folder is write enabled and reachable when you use this function).
To edit in JukeBox+ - Open JukeBox+ from favourites and navigate to any Movie and 'Enter' and you will see about.jpg. Now press 'edit' button and edit as normal and when you save the source movie folder will also be updated.
3. Fix. Exiting Movie JukeBox does not reset search filters
4. Fix: Folder with 'view.xml' inside cannot be made into an Aggregated JukeBox.
5. Dev: string table: add translation for FR/HE/KR

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

ξανά, jumbo frames και NFS είναι δύο διαφορετικά πράγματα, μην τα μπερδεύετε.

στο med όρισε το NFS σε UDP & read - write 32768.

δεν ξέρω ποιο nas έχεις αλλά όλα όσα έχω χειριστεί τα jumbo frames τα δηλώνουν στην κάρτα δικτύου.
Αν θες να χρησιμοποιήσεις jumbo frames τότε όρισε τα 9k αλλά πρέπει να το δηλώσεις και στο PC αν έχεις ... και δεν ξέρω αν το med υποστηρίζει jumbo frames.
αν βλέπεις κολλήματα με ενεργό τα jumbo frames τότε καλύτερα στο off

Ευχαριστώ. Πέταξα νόημα. Τελικά έπρεπε να απενεργοποιήσω τα jumbo frames από το NAS και όλα τρέχουν νεράκι θενκς!

Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί όταν βάζουμε καινουργιο SKIN στο Mede8er και πάμε στο Jukebox τις εικόνες τις δείχνει χωρίς το πλαίσιο περιμετρικά της εικόνας?

ασχετο , αλλά συμφωνα με την ποσοτητα των ταινιων αλλα και την ποιοτητα τους ως εργα , μαλλον ακομα και το med ειναι υπερβολικο..καθε χρονο και χειροτερα δλδ..αντε 8-10 ταινιες να αξιζαν φετος

Καλα αυτοι εχουν τρελαθει εντελως! Καθε 2 μερες βγαζουν νεο firmware!!! Απιστευτη υποστηριξη!!!

Καλο μεσημερι.Προσπαθω να σεταρω ενα Mede8er MED600 και εχω κολλησει.Στην προσθηκη NFS client,στο σημειο διαδρομη φακελου,πως βαζουμε ακριβως τα στοιχεια,γιατι δεν μπορουμε να το φτιαξουμε;Το βαζουμε μηπως ετσι;
g:\movies;

Last edited:
ρε παιδια εβαλε κανεις το τελευταιο firm? παω στο jukebox+ και παταω επιλογη να δειχνει οτι ταινιες δεν εχω δει και το χανει...και το εβαλα και δευτερη φορα μπας και δεν πηγε τιποτα σωστα και κανει τα ιδια

το προβλημα λυθηκε γυρνωντας στην 3.04. Σε ολες τις 3.05 που εχουν βγει , εχω το ιδιο προβλημα που προαναφερα

Διαπίστωσα ότι το yadis2mede8er δεν δουλεύει πια. Φαίνεται ότι δεν δημιουργείται πλέον το αρχείο <όνομα ταινίας>.xml με αποτέλεσμα να μην γίνεται τίποτε. Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό να δουλεύει πάντα σε συνάρτηση με το yadis;

παιδια γεια σας
ειμαι κατοχος του med600 και αντιμετωπιζω προβλημα με καποιες 3d iso
πιο συγκεκριμενα ξεκινουν να παιζουν και μετα απο λιγο σταματανε
επισης θα ειθελα να ξερω αν μπορω να τις μετατρεψω σε φορμα που να παιζει χωρισ προβλημα
ευχαριστω εκ των προτερων

περίεργο, δε διαβάζω κανένα παράπονο στο med forum για σταμάτημα της αναπαραγωγής 3D ISO.
δεν έχω βάλει τελευταία 3D ISO να δω αν συμβαίνει και σε μένα

πάντως μπορείς με το το makemkv να γυρίσεις το 3D ISO σε 3D mvc mkv και να παίζει κανονικά full 3D όπως από το ISO.
φυσικά το mkv θα έχει μόνο την ταινία

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

παιδιά καλημέρα! εχω το med600 με firmware 3.0.1. προσπαθώ να εγκαταστήσω το 3.0.5 με τη γνωστή διαδικασία του emergency (ναι έχω βάλει το ν2) αλλά μετα το πάτημα του ον/οφ για δεκαπέντε δετερόλπετα το φλασακι μου αναβοσβήνει για 5 δευτερα και μετά κολλάει για πάντα....καμία ιδέα ως προς το τι μπορεί να φταίει?