Mede8er MED600X3D

Δοκίμασε άλλο φλασάκι φορμαρισμένο σε fat32 . Εάν δεν έχεις φορμάρισε αυτό και ξαναδοκίμασε .

δοκίμασα 2 διαφορετικα φλασακια με fat32 και τπτ....κάπου διάβασα σε ένα ξένο φορουμ ότι ισως φταιει το hdmi. δημιουργεί conflict...Εχεις υποψη σου κατι τετοιο kosmous?

Τι σχέση να έχει το hdmi με το firmware ?
Δεν το ξανακατεβάζεις μήπως δεν αποσυμπιέστηκε σωστά ?

εγώ χρησιμοποιώ ένα USB φορμαρισμένο σε ntfs και δεν είχα πρόβλημα μέχρι σήμερα στις αναβαθμίσεις

πφφφφφ, εχω δοκιμασει τα παντα ρε παιδια...ξανακατεβασα το firmware, το δοκιμασα και με fat32 και με ntfs, εβαλα και καλωδια 3 rca και hdmi....τπτ....εχω απελπιστεί....μηπως αν κανω ενα ρεσετ βοηθησει?

ελπίζω να πατάς το on/off από το κουτί ... και όχι από το remote ... just in case

κάνε ένα reset ... χρήσιμο είναι :)

ανακαλυψα τι φταιει...πρεπει να περνα καθε firmware με τη σειρά και οχι απο το 3.0.1 κατευθειαν στο 3.0.5....%!%^@*ΩΔ~ΔΦ

Δηλαδή εγώ που το έχω πάρει με το power buy και δεν έχω αλλάξει το firmware, που μας είχε περάσει ο αντιπρόσωπος, θα πρέπει να περάσω ένα ένα τα Update μέχρι να φτάσω στο 3.0.5;

παιδια καλημερα και χρονια πολλα
ευχαριστω τον papdoux για την υποδειξη του
θα ηθελα ομως αν δεν γινομαι βαρος να μου υποδειξη καπιος
πως γινεται η μετατροπη με το makemkv σε 3d iso.
ευχαριστω.

Μήπως γνωρίζει κανείς την υπόθεση της ταινίας που είναι στα ελληνικά απο ποιο site την κατεβάζει?

Θελει να το παρει φιλος (εγω του ειπα να το παρει) δεν τον ενδιαφερουν εξωφυλλα και αναπαραγωγη μεσω δικτυου.
Τον ενδιαφερει κατα 90% το 3D που ειναι iso με μεσα τους υποτιτλους και οχι srt

Θα εχει καπου προβλημα; πασχει καπου το μηχανημα;

Κανενα firmware να βλεπει και RAW φωτογραφιες δεν θα βγαλουν μπας και το παρω και εγω;

Εγώ έχω παρατηρήσει θέμα με την αναπαραγωγή flv αρχείων. Σε σχέση με τον υπολογιστή πάντα, όχι με άλλα players.

Όσα iso 3D έχω (καμια 25αριά) έχουν αναπαραχθεί απρόσκοπτα, το ίδιο και οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι.
Για τη δουλειά που το θέλει είναι ταμαμ

+++
Επίσης φωτογραφίες βλέπει εύκολα, αν κατεβάσουμε το πόστερ της ταινίας και βάλουμε το jpeg εντός του φακέλου που βρίσκεται και το iso (μιλάμε πάντα για εκτός δικτύου).
Mε αναλυση 600x900 (portrait) στο μέγεθος που εμφανίζονται οι φωτό είναι άψογο (tv55"-απόσταση 3μ).
Οπότε Λευτέρη πες στον φίλου σου να δοκιμάσει και με φωτό, έτσι για τα γούστα!
Άμα δε, βαριέται να φτιάξει φωτό, πες μου να σου στείλω τις δικές μου (όλο και κάποιες κοινές θα υπάρχουν).

+++
Μία ατέλεια που έχω παρατηρήσει (και στα δύο που είχα, 600X3D και 1000Χ3D) είναι ότι κάποια ελάχιστα flacs αναπαράγονται με πρόβλημα παραμόρφωσης.
(Tο χρησιμοποιώ και σαν transport απο την spdif σε dac. Τα ίδια αρχεία δεν παρουσίαζουν πρόβλημα σε pc/mac transport).

Last edited:
Αν του μιλησω για flac θα ξυνει το κεφαλι του δεν εχει ιδεα απο αυτα, μουσικη για αυτον ειναι μονο mp3

Θα το ειχα παρει και εγω αν δεν ειχα το προβλημα με τις φωτογραφιες αν και καποιος μου ειπε να βαλω την μηχανη να τραβαει jpeg + raw και ετσι να βαζω τις jpeg στο med και να κραταω τις raw για backup

Last edited:
Έχω βάλει πάνω από 50 3D ISO αλλά και μετατροπή πολλών εξ'αυτών σε MKV (MVC) μέσω MakeMKV. Άψογα όλα. Σε κανένα δεν είχα πρόβλημα.