Κάτι έχεις μπερδέψει ή δεν μας δίνει να καταλάβουμε. Ο σκληρός τι σχέση έχει με DLNA; Έχεις NAS που τρέχει κάποιον Media Server;
Γεια χαρα μιας κ είμαι σε αναζήτηση player μιας κ ο ενσωματωμενος της Sony 3D Tv μου σπαει τα νευρα ... να ρωτησω αν κανει fullscreen κ ας εχει μαυρες μπαρες πανο κατο η ταινια κ τη διαφορες εχει απο ενα απλο media player δλδ αυτους χωρις 3D αφου ολοι μπορουν να παιξουν sbs αρχεια
Thnx
Ναι υπαρχει χωρος.παιδια καλησπερα ειχα αγορασει πριν αρκετους μηνες med600 me wifi αλλα λογο το οτι ηρθε στην οικογενεια ενα νεο μελος δεν υπαρχει πλεον χρονος για ταινιες κλπ.ξερετε ποσο μπορω να πουλησω διοτι δεν εχω καθολου ιδεα?υπαρχει εδω στο φορουμ χωρος για αγγελιες?ευχαριστω πολυ!
Καποια γρηγορη απαντηση ?
Thnx
3D δεν είναι μόνο τα SBS αρχεία. Αυτά είναι 3D με δεκανίκια. Τα sbs αρχεία έχουν την μισή οριζόντια ανάλυση από ένα 3D BD ή ένα 3D ISO. .
o MEDE8ER είναι full3d, δηλαδή παίζει sbs και ou αρχεία ως frame packed 3d (fullhd3d X 2 εικόνες). Επιπλέον κάνει αναπαραγωγή 3d Iso ταινιών (iso=αυτούσια περιεχόμενα δίσκου bluray) και επιπλέον δημιουργεί 3d υπότιτλους ακόμη και απο εξωτερικά srt αρχεία (που ο ενσωματωμένος player της tv σίγουρα δεν κάνει, εδώ οι περισσότερες tv αδυνατούν να δείξουν σωστά εξωτερικούς υπότιτλους σε 3d sbs ταινίες).Γεια χαρα μιας κ είμαι σε αναζήτηση player μιας κ ο ενσωματωμενος της Sony 3D Tv μου σπαει τα νευρα ... να ρωτησω αν κανει fullscreen κ ας εχει μαυρες μπαρες πανο κατο η ταινια κ τη διαφορες εχει απο ενα απλο media player δλδ αυτους χωρις 3D αφου ολοι μπορουν να παιξουν sbs αρχεια
Thnx
Και μιας και φτάσαμε ως εδώ να αναφέρω οτι το mede8er (όπως και κάθε σοβαρό εξωτερικό media player) κάνει αναπαραγωγή σε 23.976hz (δηλαδή αναπαράγει την ταινία όπως είναι) χωρίς το pulldown που κάνουν οι player των τηλεοράσεων (pulldown=23,976hz μετατρέπονται σε 60hz μέσω αναπαραγωγής 2 καρέ, 3 καρέ, 2 καρέ ....,=60hz, σε πιο απλά μαθηματικά 24*2,5=60).
Αυτό είναι κάτι που αδυνατώ ακόμη να το καταλάβω.
Ερώτηση 1η: Αν ο player της TV δεν παίζει σωστά τα 23,976 πως το καταλαβαίνεις στο μάτι;
Επίσης με τη ευκαιρία έχω άλλη μία ερώτηση:
Όταν παίζει το MED το video, στην TV μου λέει στο info 1920x1080, 24Hz.
Όταν παίζει ο player του blu-ray στην TV μου λέει επίσης 1920x1080, 24Hz.
Αυτό σημαίνει ότι ο player του blu-ray παίζει σωστά το 23,976?
Απλά αυτή η διαφορά είναι μια κάπως περίεργη κίνηση που όμως κατα κάποιο τρόπο εξομαλύνει ένα άλλο πρόβλημα των 24hz, το judder...The 2:3 method works, technically, but it's not terribly pleasant. The result is a noticeably jerky motion whenever there's a camera pan, or horizontal motion on screen. Your eye/brain picks up this odd cadence, and it looks like the camera is jerking sideways instead of a smooth motion.
πηγή: http://www.cnet.com/news/what-is-1080p24/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.