Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ευχαριστω πολυ παιδια...σιγουρα τα αξιζει τα λεφτα του...οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι αριστες...με λιγο ψαξιμο τα καταφερα ολα
Αυτο που δεν καταφερα και μου εχει βγαλει την ψυχη απο χτες ειναι να βαλω το hanewin nfs στο laptop γιατι μεσω SMB εχει κατι κολληματακια αλλα αυτο ειναι θεμα δικτυου κ οχι του player...
Μια ερωτηση ακομα...παρατηρησα οτι σε καποιες ταινιες δεν εβρισκε τους υποτιτλους...η αναζητηση επεστρεφε αρνητικο αποτελεσμα...σιγουρα ειναι θεμα του opensubtitles.org που απο οτι διαβασα απο εκει ψαχνει...υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσεις σελιδες για να ψαχνει? με το bs player στο ιδιο αρχειο βρηκε κατευθειαν 3-4 επιλογες απο το laptop...
επισης μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για το hanewin nfs?

Υπαρχει μεσα στις σελιδες του player.Κανε τον κοπο να κοιταξεις μετα τον 10ο του 2013 μαλλον.

Τελικα το καταφερα το hanewin μετα απο πολλες ωρες...ο λογος που δεν εβρισκε τους φακελους τo med ηταν το firewall των windows...μολις το απενεργοποιησω μπαινει κανονικα αλλα μολις το ενεργοποιησω ξανα τιποτα...προσπαθησα λιγο να προσθεσω την εξαιρεση για το hanewin αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν τα καταφερα...θα ξαναδοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια.
Μια ακομα ερωτηση στους φιλους που εχουν μια παραπανω επαφη με τα δικτυα...για να βρισκει το med καθε φορα τους κοινοιχρηστους φακελους μεσω nfs(hanewin) πρεπει να ορισω στατικες ip στο λαπτοπ και στο med η το αφηνω οπως ειναι κ θα ειναι κομπλε?

Αγαπητοί φίλοι του thread... τα φώτα σας.
Κάτοχος του εν λόγω μηχανήματος από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του θα έλεγα ότι όλο αυτό τον καιρό πραγματικά το απόλαυσα...
Και όταν λέω ότι το απόλαυσα, εννοώ με υλικό 720p και 1080p, το πολύ μέχρι 4-6Gb και 8-13Gb , αντίστοιχα...
Στην ουσία όχι βαριά αρχεία mkv δηλαδή...
Πριν από 1-2 μήνες παρατήρησα κάτι που με ενόχλησε...
Συχνά αλλά όχι πυκνά, παρατηρούσα στα κενά μεταξύ των χαρακτήρων στους υπότιτλους να εμφανίζεται ένα lagάρισμα, σαν να γέμιζαν μερικά κενά μεταξύ των χαρακτήρων των υποτίτλων από τους διπλανούς χαρακτήρες, ένα τρεμόπαιγμα στην ουσία για να σας το περιγράψω πιο απλά...
Θεώρησα ότι ήταν είτε από firmware (εννοείται ότι κάνω τις αναβαθμίσεις συχνότατα), είτε από το ίδιο το αρχείο, είτε από την τηλεόραση λόγω ρυθμού ανανέωσης (200Hz)...
Δεν ήθελα να γράψω εδώ για αυτό το προβληματάκι, μιας και ήμουν κατά τα άλλα ευχαριστημένος από το μηχάνημα και στην ουσία ήθελα να του δώσω λίγο χρόνο, μήπως διορθώνονταν με κάποιο firmware (ίσως...).
Ωστόσο...
Σε πρόσφατα αρχεία που έβαλα να αναπαραχθούν (1080p με DTS κτλ-θεωρητικά ψιλοβαριά δηλαδή) το μηχανάκι εμφάνιζε συχνότατα lag στην αναπαραγωγή...
Φαινόμενα, δηλαδή, που τα είχα ξεχάσει εδώ και καιρό (αν αναλογιστείτε ότι ήμουν κάτοχος PopCorn στο παρελθόν)...
Ας είναι με το παρελθόν...
Με το παρόν, τι γίνεται;
Ομολογώ ότι με έχει προβληματίσει το θέμα αυτό γιατί δεν περίμενα ο εν λόγω Player να "κωλώσει" με θεωρητικά μέτρια αρχεία (ούτε καν 3D)...
Για την ιστορία να σας πω ότι τροφοδοτώ τον Player μέσω Gigabit Ethernet δικτύου, σε σύνδεση με ένα NAS που έχω...
Το οποίο μέχρι στιγμής δεν είχε παρουσιάσει κανένα ανάλογο πρόβλημα...και χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή με το πρόσφατο παρελθόν, όταν λειτουργούσαν όλα μια χαρά...
Εσείς έχετε αντιμετωπίσει ανάλογα lags με το μηχάνημα, και αν ναι, με αρχεία τύπου........;;
Θα χαρώ εάν συζητήσουμε για τα παραπάνω...δεκτές κάθε ερωτήσεις!
Να είστε καλά!!

Γνωριζει καποιος πως μπορω να βαλω τον φακελο που γινεται shared μεσω nfs στα favourites ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να μπαινω στο Nfs και να τα βλεπω ολα απο το favourites?

Αγαπητοί φίλοι του thread... τα φώτα σας.
Κάτοχος του εν λόγω μηχανήματος από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του θα έλεγα ότι όλο αυτό τον καιρό πραγματικά το απόλαυσα...
Και όταν λέω ότι το απόλαυσα, εννοώ με υλικό 720p και 1080p, το πολύ μέχρι 4-6Gb και 8-13Gb , αντίστοιχα...
Στην ουσία όχι βαριά αρχεία mkv δηλαδή...
Πριν από 1-2 μήνες παρατήρησα κάτι που με ενόχλησε...
Συχνά αλλά όχι πυκνά, παρατηρούσα στα κενά μεταξύ των χαρακτήρων στους υπότιτλους να εμφανίζεται ένα lagάρισμα, σαν να γέμιζαν μερικά κενά μεταξύ των χαρακτήρων των υποτίτλων από τους διπλανούς χαρακτήρες, ένα τρεμόπαιγμα στην ουσία για να σας το περιγράψω πιο απλά...
Θεώρησα ότι ήταν είτε από firmware (εννοείται ότι κάνω τις αναβαθμίσεις συχνότατα), είτε από το ίδιο το αρχείο, είτε από την τηλεόραση λόγω ρυθμού ανανέωσης (200Hz)...
Δεν ήθελα να γράψω εδώ για αυτό το προβληματάκι, μιας και ήμουν κατά τα άλλα ευχαριστημένος από το μηχάνημα και στην ουσία ήθελα να του δώσω λίγο χρόνο, μήπως διορθώνονταν με κάποιο firmware (ίσως...).
Ωστόσο...
Σε πρόσφατα αρχεία που έβαλα να αναπαραχθούν (1080p με DTS κτλ-θεωρητικά ψιλοβαριά δηλαδή) το μηχανάκι εμφάνιζε συχνότατα lag στην αναπαραγωγή...
Φαινόμενα, δηλαδή, που τα είχα ξεχάσει εδώ και καιρό (αν αναλογιστείτε ότι ήμουν κάτοχος PopCorn στο παρελθόν)...
Ας είναι με το παρελθόν...
Με το παρόν, τι γίνεται;
Ομολογώ ότι με έχει προβληματίσει το θέμα αυτό γιατί δεν περίμενα ο εν λόγω Player να "κωλώσει" με θεωρητικά μέτρια αρχεία (ούτε καν 3D)...
Για την ιστορία να σας πω ότι τροφοδοτώ τον Player μέσω Gigabit Ethernet δικτύου, σε σύνδεση με ένα NAS που έχω...
Το οποίο μέχρι στιγμής δεν είχε παρουσιάσει κανένα ανάλογο πρόβλημα...και χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή με το πρόσφατο παρελθόν, όταν λειτουργούσαν όλα μια χαρά...
Εσείς έχετε αντιμετωπίσει ανάλογα lags με το μηχάνημα, και αν ναι, με αρχεία τύπου........;;
Θα χαρώ εάν συζητήσουμε για τα παραπάνω...δεκτές κάθε ερωτήσεις!
Να είστε καλά!!

το ΝΑΣ την ωρα που στριμαρει την ταινια,μηπως την ιδια στιγμη κατεβαζει καποιο τορεντ;

Καλησπερα στην παρεα. Απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος MED600X3D και αρκετα εντυπωσιασμενος με τις δυνατοτητες που παρεχει!
Μια ερωτηση μονο γιατι μεσα σε τοσες σελιδες που εχει το θεμα χαθηκα.. Μπορω να συνδεσω κεραιουλα στον media player για να χω ασυρματο δικτυο? Κι αν ναι προτεινετε καποια συγκεκριμενη η οτι να ναι?

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

παιρνει επεκταση,παρε ενα τηλεφωνο τον αντιπροσωπο να σου πει.

Οταν λες αντιπροσωπο? Σου ειναι ευκολο να μου πεις λιγο συγκεκριμενα?

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα με το lag κατά την αναπαραγωγή των αρχείων που ανέφερα δεν είχε ταυτόχρονη κίνηση δεδομένων upload/download...
Αλλά νομίζω πως δεν είχε να κάνει, μιας και στο παρελθόν, ακόμα και κατά τη χρήση torent (upload/download) στο maximum, η αναπαραγωγή πήγαινε μια χαρά...
Any ideas?

Οκ σας ευχαριστω πολυ παιδες... αλλα 45 ευρω για μια κεραια??? Μονο η original δηλαδη ειναι συμβατη? Κατι φτηνες ασυρματες κεραιες που βρισκω στο skroutz.gr δε κανουν?

Αφου ηθελες με ασυρματο γιατι δεν πηρες την εκδοση με το ασυρματο η τουλαχιστον πριν το αγορασεις δεν εκανες 5-6 ερωτησεις για να μην κανεις μια ασχετη αγορα.

Αυτα που θα βρεις στο εμποριο θελουν drivers και το med δεν ειναι υπολογιστης να του κανεις εγκατασταση τους drivers αλλα εχει μεσα μονο για την συγκεκριμενη καρτουλα. Συν οτι ισως χασεις την εγγυηση αν το πειραξεις.

Γνωριζει καποιος πως μπορω να βαλω τον φακελο που γινεται shared μεσω nfs στα favourites ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα να μπαινω στο Nfs και να τα βλεπω ολα απο το favourites?

επιλέγεις το φάκελο, πατάς μενού και έχει την επιλογή για αγαπημένα/favorites

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα με το lag κατά την αναπαραγωγή των αρχείων που ανέφερα δεν είχε ταυτόχρονη κίνηση δεδομένων upload/download...
Αλλά νομίζω πως δεν είχε να κάνει, μιας και στο παρελθόν, ακόμα και κατά τη χρήση torent (upload/download) στο maximum, η αναπαραγωγή πήγαινε μια χαρά...
Any ideas?

κάνε ένα reset/επαναφορά χωρίς να περάσεις μετά το υπάρχων configuration.
έχω παρατηρήσει σε μένα τουλάχιστον ότι αν περάσω νέο fw με emergency και μετά του βάλω από το δίσκο το παλιό configuration τότε μου χαλάει κάποια πράγματα όπως το jukebox

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Αφου ηθελες με ασυρματο γιατι δεν πηρες την εκδοση με το ασυρματο η τουλαχιστον πριν το αγορασεις δεν εκανες 5-6 ερωτησεις για να μην κανεις μια ασχετη αγορα.

Αυτα που θα βρεις στο εμποριο θελουν drivers και το med δεν ειναι υπολογιστης να του κανεις εγκατασταση τους drivers αλλα εχει μεσα μονο για την συγκεκριμενη καρτουλα. Συν οτι ισως χασεις την εγγυηση αν το πειραξεις.

φιλε Λευτερη ρωταγα εδω μεσα καθοτι ασχετος και ολοι μου ελεγαν για τον MED600X3D...Βεβαια δε προσδιορισα απ την αρχη οτι ηθελα ασυρματο... τεσπα..οτι εγινε εγινε...

Εισαι σιγουρος οτι θελεις ασυρματο θα σου χρειαστει; Στο λεω γιατι εγω πηρα με ασυρματο αλλα δεν το εχω δουλεψει ποτε! Ακομα και τις αναβαθμισεις με στικακι usb τις κανεις.

Φυσικα ειχα καλυτερη τιμη απο τον Αποστολη λογω οτι ειμαι ο thread starter ( εξ αιτιας μου γεμισε ο κοσμος med600 :flipout: )

Εγω οταν το πηρα δεν ειχα δικο μου ιντερνετ αλλα επαιρνα απο το κατω σπιτι του πεθερου μου, ειδα οτι η διαφορα τιμης στο απλο με το ασυρματο ειναι μικρη και ετσι πηρα ασυρματο. Τωρα εβαλα δικο μου ιντερνετ και το ρουτερ ειναι διπλα στο med και ετσι μου ειναι αχρηστο το ασυρματο.

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

επιλέγεις το φάκελο, πατάς μενού και έχει την επιλογή για αγαπημένα/favorites

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ευχαριστω πολυ επρεπε να φτιαξω ενα φακελο ακομα και να βαλω μεσα τις ταινιες κ οχι στον αρχικο που γινετια share μεσω nfs...για αυτο δεν ειχα την επιλογη για αγαπημενα

ποια ειναι το site που πρεπει να κανω εγγραφη για να ισχυσει η 5ετης εγγυηση και που φαινεται αυτο μεχρι ποτε ισχυει;
εχω κανει εγγραφη εδω http://www.mede8er.eu/registerproduct/index.php/productregistration/productregistration/history/ και στο πεδιο my registered products λεει κανονικα ολα τα στοιχεια του player μου(serial number) αλλα δεν φαινεται καπου ποτε ληγει η εγγυηση...εχουν μερασει 3-4 μερες απο τοτε που εκανα την εγγραφη