Mede8er MED600X3D

λοιπον την λυση την βρηκα τουλαχιστον σε εμενα δουλεψε,παρατηρησα οτι αμα βγαζεις τον σκληρο ανοιχτο απο το med οταν και αυτο ειναι επισης ανοιχτοτον απενεργοποιει,οποτε πηγαινοντας στον πινακα ελεγχου-συστημα και ασφαλεια-εργαλεια διαχειρησης και επιλεγουμε διαχειρηση υπολογιστη,μετα μολις μας ανοιξει το παραθυρο παμε διαχειρηση δισκων και επιλεγοντας τον δισκο που θελουμε με δεξι κλικ επιλεγουμε το σημανση δισκου ως ενεργο και αυτο ηταν,ελπιζω να βοηθησα τυχον ατομα με το ιδιο προβλημα

Μου συμβαίνει το εξής κουλό σε δύο ταινίες. Ενώ όταν συνδέω τον σκληρό στο PC παίζουν κανονικά, στο media player η εικόνα είναι γεμάτη blocks.
Υπάρχει εξήγηση;

V4.0.1_Beta_3April2015
1. Fixed - auto standby functioning while the File Manager is busy moving files.
2. Fixed - Media Library: when press button HOME to quit about.jpg on USB/HDD, then try go to USB/HDD folder, will causes system crash
3. Dev- Added #1 style to yellow colour subtitle.
4. Fixed - Resume Playback on Videos in the 'EXTRAS folder'.
5. Dev - Reset subtitle sync when system boot.
6. Fixed - video setting: Component out 'YPbPr' .
7. Dev - Added support for separate Video and Picture settings.
8. Fixed - BDMV Video Play not showing folder.jpg in video Play 'Info' from JukeBox+
9. Fixed - srt subs displaying the time stamp if the contents of the time stamp is blank
10. Fixed - removed black bar flash when starting video from about.jpg

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,16146.0.html

απο τη μια πιστευω πως ολοι μας χαιρομαστε που υποστηριζει το προιον της απο την αλλη ακομη δεν εχουμε δει σταθερο fw....ας βαλουν το kodi τουλαχιστον να πειραματιστουμε ολοι μαζι

Εγω και το popcorn time να βαλουν μια χαρα θα ειμαι. :BDGBDGB53:

Εχω ενα μηνα να το αναψω μαζι με την 50GT30 που εχω στο σαλονι.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Η απόκριση του πληκτρολογίου είναι αργή (όταν π.χ. γράφω μία διεύθυνση στο utility που έχει για internet browsing)... το ίδιο και η αίσθηση του ποντικιού (βάζω ένα ασύρματο set ποντίκι-πληκτρολόγιο Microsoft μέ πομπό-ψείρα usb).

Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος;

Ιδέες;

καλημερα δοκιμασα να κανω αναβαθμιση το player με το τελευταιο αλλα επειδη δεν βρηκα usb stick το εκανα με τα ιδια βηματα μεσα απο microsd adapter στην οθονη μου εχει κολλησει το 8 !!!!!! μετα απο καποια ωρα το ξεσυνδεσα και οταν το ανοιξα εμεινε το 8 παιδια αν ξερει καποιος να βοηθησει μια λυσει να δουλεψει παλι

λογικά ναι, αν πηγές να κανείς emergency update με sd card. δοκιμασε να πατήσεις το κουμπί ον οφ παρατεταμένα, αυτό πάνω στο μπ μπας και επανέλθει

Καλησπερα.
Θελω να αγορασω το MED600X3D και ηθελα να ρωτησω πως τα παει με το youtube.
Επειδη εχω την panasonic st30 τηλεοραση, δεν παιζει πλεον (δεν το υποστηρίζει) και θέλω οπωσδήποτε youtube.
Ειναι ευκολος ο χειρισμος του με το med ή να το ξεχάσω τελείως?

youtube παίζει κανονικά, προχθές είχα μπει και έβλεπα κάτι trailers.
δεν ξέρω τι εννοείς με το χειρισμό αλλά με το τ/κ που έχει είναι χρονοβόρο να γράφεις. Καλύτερα με ένα USB πληκτολόγιο ή ένα airmouse με qwerty

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι . Κάθε φορά που έχω σε μια ταινία εξωτερικούς υπότιτλους πρέπει να πηγαίνω από το μενού να τους βάζω, υπάρχει περίπτωση να μπαίνουν αυτόματα (στον Western Digital TV HD2 που είχα παλιά έμπαιναν αυτόματα) .

Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Αύριο περιμένω να μου έρθει το MED600X3D. Σας παρακαλώ έαν μπορείτε να μου απαντήσετε σε ορισμένα πράγματα θα το εκτιμούσα.Είμαι σχετικά καινούργιος στο 3D , και έχω κάποιες απορίες.
Προσπάθησα να τις λύσω μόνος μου (τις απορίες) αλλά είναι δύσκολο για εμένα.Κατάφερα να διαβάσω μέχρι την σελίδα 280 (ξεκινώντας από το τέλος)του φόρουμ αλλά κουράστηκα.Έψαξα και στο google αλλά τα Αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά.

Οι έχοντες γνώση παρακαλώ τα φώτα σας..

Πήρα τον media player αποκλειστικά για 3D.

1) Ποιό ειναι το καλυτερο 3D που παίζει το media player ? (πχ. sbs, tb ,Frame packing κτλ)

2) Γενικά ποιο ειναι το καλυτερο 3D ?

3)Τί είναι το 3D Frame packing; Έιναι ορατό στο μάτι?όπως πχ το SBS , TB... που χωρίζεται στα 2 η οθόνη ?

4) Το Frame sequence που μου έχει σαν επιλογή ο Προτζέκτορας(optoma hd141x) έιναι το ίδιο με το Frame packing?

5) Τι είναι το Frame sequence ;

6)Για να δω 3D frame packing τι πρεπει να κάνω με το media player και τον projector(optoma hd141x) ?

7) Έχω κάποια 3D ISO ..Για να τα παίξει το media player θα τα ξεζιπάρω να μείνουν οι φάκελοι certificate , bdmv ? ή τα αφήνω απείραχτα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Αύριο περιμένω να μου έρθει το MED600X3D. Σας παρακαλώ έαν μπορείτε να μου απαντήσετε σε ορισμένα πράγματα θα το εκτιμούσα.Είμαι σχετικά καινούργιος στο 3D , και έχω κάποιες απορίες.
Προσπάθησα να τις λύσω μόνος μου (τις απορίες) αλλά είναι δύσκολο για εμένα.Κατάφερα να διαβάσω μέχρι την σελίδα 280 (ξεκινώντας από το τέλος)του φόρουμ αλλά κουράστηκα.Έψαξα και στο google αλλά τα Αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά.

Οι έχοντες γνώση παρακαλώ τα φώτα σας..

Πήρα τον media player αποκλειστικά για 3D.

1) Ποιό ειναι το καλυτερο 3D που παίζει το media player ? (πχ. sbs, tb ,Frame packing κτλ)

2) Γενικά ποιο ειναι το καλυτερο 3D ?

3)Τί είναι το 3D Frame packing; Έιναι ορατό στο μάτι?όπως πχ το SBS , TB... που χωρίζεται στα 2 η οθόνη ?

4) Το Frame sequence που μου έχει σαν επιλογή ο Προτζέκτορας(optoma hd141x) έιναι το ίδιο με το Frame packing?

5) Τι είναι το Frame sequence ;

6)Για να δω 3D frame packing τι πρεπει να κάνω με το media player και τον projector(optoma hd141x) ?

7) Έχω κάποια 3D ISO ..Για να τα παίξει το media player θα τα ξεζιπάρω να μείνουν οι φάκελοι certificate , bdmv ? ή τα αφήνω απείραχτα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

1) παίζει sbs, tb ,Frame packing
2) Frame packing
3) είναι 3D και ορατό στο μάτι
4) δε γνωρίζω
5) δε γνωρίζω
6) βάζεις το αρχείο και παίζει, τώρα ανάλογα το αρχείο μπορεί να θέλει μία μικρή αλλαγή (δες 7)
7) 3D ISO, το παίζει αυτόματα σε 3D, δε χρειάζεται κάτι
3D mkv (mvc), χρειάζεται να γράψεις στο όνομα του αρχείου το mvc αν θυμάμαι καλά π.χ. όνομα.ταινίας.MVC.mkv
3D SBS ή top down, ανάλογα τι περιέχει το αρχείο, επίσης το όνομα.ταινίας.SBS.mkv ή όνομα.ταινίας.TB.mkv ή όνομα.ταινίας.3DTAB.mkv' 'file.name.3DSBS.mkv'

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και για τον χρόνο σου. αύριο που θα αρχίσω το στήσιμο μπορεί να ενοχλήσω ξανά.

για την αλλαγή του ονόματος που γράφω στο 7, είναι για να παίζει τα mkv σε 3D αυτόματα.
αν βαριέσαι να κάνεις αλλαγές τότε την ώρα που βάζεις την ταινία, πατάς στο μενού και επιλέγεις το 3D.

επίσης τους εξωτερικούς srt υπότιτλους τους δείχνει 3D κατευθείαν. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.