Mede8er MED600X3D

Θηρίο το μηχανηματακι λοιπον...

1) 3D ISO (για όσα δεν έχουν Ελληνικούς subs ) και srt υπότιτλους? τα βάζω κατευθείαν στον ίδιο φάκελο και ξεκινάω τα γνωστά ? πχ. rename -ίδιο όνομα κτλ? πχ. folder--->tainia.iso , tainia.srt ?

ή εδω έρχεταιη στιγμη του MakeMKV?

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Θηρίο το μηχανηματακι λοιπον...

1) 3D ISO (για όσα δεν έχουν Ελληνικούς subs ) και srt υπότιτλους? τα βάζω κατευθείαν στον ίδιο φάκελο και ξεκινάω τα γνωστά ? πχ. rename -ίδιο όνομα κτλ? πχ. folder--->tainia.iso , tainia.srt ?

ή εδω έρχεταιη στιγμη του MakeMKV?

α) έχεις τον υπότιτλο, τον βάζεις στον ίδιο φάκελο με ίδιο όνομα (εμφανίζεται αυτόματα)
β) έχεις το υπότιτλο, τον έχεις κάπου που μπορεί το med να έχει πρόσβαση, έστω και με διαφορετικό όνομα, μέσα από το menu των υποτίτλων, την ώρα που βλέπεις την ταινία επιλέγεις τον υπότιτλο (έχει επιλογή για εύρεση, περιήγηση λέγεται)
γ) δεν έχεις υπότιτλο, σου κατεβάζει το med, αν υπάρχει στο opensubtitles (επιλέγεις αναζήτηση από το μενού των υποτίτλων)

τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα αρχεία, mkv, ISO, bd folder, avi ...

Τι λες τώρα.... Μιλάμε για υπέρτατο μηχάνημα... Το μόνο αρνητικό από ότι κατάλαβα είναι που έχει πρόβλημα με τα dvix. (αλλά και αυτό διορθώνεται..) Να σαι καλά φίλε μου γιατί μου άνοιξες τα μάτια και με γλυτωσες από τρομερό ψάξιμο. Σ'ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

α) έχεις τον υπότιτλο, τον βάζεις στον ίδιο φάκελο με ίδιο όνομα (εμφανίζεται αυτόματα)
β) έχεις το υπότιτλο, τον έχεις κάπου που μπορεί το med να έχει πρόσβαση, έστω και με διαφορετικό όνομα, μέσα από το menu των υποτίτλων, την ώρα που βλέπεις την ταινία επιλέγεις τον υπότιτλο (έχει επιλογή για εύρεση, περιήγηση λέγεται)
γ) δεν έχεις υπότιτλο, σου κατεβάζει το med, αν υπάρχει στο opensubtitles (επιλέγεις αναζήτηση από το μενού των υποτίτλων)

τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα αρχεία, mkv, ISO, bd folder, avi ...

Φίλε εγώ έχω τον υπότιτλο, τον βάζω στον ίδιο φάκελο με ίδιο όνομα αλλά δεν εμφανίζεται αυτόματα
Πρέπει να κάνω κάθε φορά αυτό που περιγράφεις στο (2)
Τώρα τι κάνω λάθος και εγώ δεν ξέρω???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

να πας στα settings και να ορίσεις τους εξωτερικούς υπότιτλους σαν default.

Καλησπέρα,
μήπως έχετε να προτείνεται κανένα εξωτερικό δίσκο 3TB που να είναι δοκιμασμένος με το Med?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρουμε κάποιον άλλον player που να υποστηρίζει το συγκεκριμένο αρχείο;

Υπαρχει περιπτωση με ενα update να υποστηρίξει και το νεοτερο h.265 προτηπω μιας και λογικα οπου να 'ναι θα ξεκινησουν να ερχωνται και οι 4k ταινιες αρα και το h.265 προτηπο συμπιεσης θα ειναι must.

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Υπαρχει περιπτωση με ενα update να υποστηρίξει και το νεοτερο h.265 προτηπω μιας και λογικα οπου να 'ναι θα ξεκινησουν να ερχωνται και οι 4k ταινιες αρα και το h.265 προτηπο συμπιεσης θα ειναι must.

h265 χωρίς hardware υποστήριξη δεν νομίζω να το σηκώνει ο επεξεργαστής του med

Όχι δυστυχώς, x265 δεν υποστηρίζει και ούτε πρόκειται (δεδομένου της απουσίας hardware acceleration του chipset αφενός αλλά και της μικρής ταχύτητας -λόγω παλαιότητας πλέον- του realtek 1186 που δεν μπορεί να σηκώσει νέα codec ούτε καν μέσω software acceleration). Δεν είναι θέμα του mede8er αυτό (ούτε καν firmware) αλλά του chipset...

Όταν έρθουν οι 4k θα έχει βγει και η Ελλάδα από την κρίση. Το h.265 ούτε που θα πρέπει να σε απασχολεί για την ώρα.

Όταν έρθουν οι 4k θα έχει βγει και η Ελλάδα από την κρίση. Το h.265 ούτε που θα πρέπει να σε απασχολεί για την ώρα.

Υπάρχουν αυτή την στιγμή αρχεία στο internet τα οποία λόγω του h265, είναι πολύ πιο μικρότερα σε μέγεθος και καλύτερα σε ποιοτητα, ακόμα και από τα mp4.

Μα ποιος σου ειπε οτι τα mp4 αρχεια ειναι καλυτερα σε ποιοτητα?

Καλυτερα σε ποιοτητα ειναι τα αυτουσια bluray m2ts αρχεια και μετα πανε τα mkv αρχεια αναλογα παντα την συμπιεση της ταινιας που εχει γινει ετσι.

Σε σχέση με τα αρχεία avi, σίγουρα τα mp4 είναι καλύτερα. Και βέβαια δεν μιλάω για αυτούσια αρχεία, αλλά για συμπιεσμένα .