Mede8er MED600X3D

Άρα με τα media markt στο παιχνίδι αναμένεται και πτώση τιμής φαντάζομαι ..

Μάλλον μικρό περιθώριο κέρδους,πολλά προβλήματα σε υποστήριξη και βαρέθηκε.Οπως επίσης άφησε και τα zappiti και τα pop corn,όλα τα media players που έφερνε δηλαδή.

Κακή εποχή για media players.
Τα πράγματα έχουν μείνει στασιμα εδώ και 3 χρόνια. Μέχρι πριν το 3d υπήρχαν μηχανάκια που έπαιζαν τα πάντα χωρίς κιχ (bd menu, HD audio, 24p,lan)
Σοβαρό 3d player που να παίζει τα πάντα απροβληματιστα δεν βγήκε ποτέ.
Να δούμε και τη νέα γενιά σε 2 χρόνια με τα 4k.

Εδώ διάβασα για την αλλαγή αντιπροσώπου στα med και νομίζω ότι η σχέση του πελάτη με τον Αποστόλη ήταν σε προσωπικό επίπεδο ενώ με τις απρόσωπες αλυσίδες χάνεται (και) αυτό το πλεονέκτημα.

Σαν πρώην κάτοχος του MED600 με wifi πιστεύω πως ενώ είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι και παίζει άνετα σχεδόν κάθε τύπου αρχείο (έως 1080p), έχει πλέον ξεπεραστεί.
Με τα Android boxes να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο, με τα Windows boxes να ακολουθούν αργά αλλά σταθερά, πέρασε η εποχή του. Εκτός των άλλων, τα 180 που ήθελε/θέλει η wifi έκδοση είναι πολλά. Με τα ίδια λεφτά ακριβώς παίρνεις ένα NUC2820, 4gb RAM και με ένα 16άρι στικάκι έχεις openelec και παίζεις ότι και το MED. Αφήστε που ο scraper του είναι δύστροπος και θέλει συγκεκριμένη δομή και εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε ακόμη και όταν το σετάρισα δοκιμαστικά (στην εμφάνιση).
Στο media markt βλέπω έχει 150 χωρίς wifi. Πάλι ακριβό είναι. Παίρνει κάποιος ένα mini x z64 με Windows 8.1 και κάνει παπάδες στην κυριολεξία.
Στα πολύ θετικά του MED είναι η αντοχή του και η υποστήριξή του.

Το point μου δεν είναι να μειώσω το MED. Ίσα ίσα όποιος θέλει ένα μηχάνημα να κοτσάρει δίσκο και να διαλέγει αρχεία να παίξει είναι μια χαρά (αν και ακριβό). Αν όμως θες να κάνεις και άλλα πράγματα ταυτόχρονα (smart features, youtube, browsing, torrents) είτε σου σπάει τα νεύρα είτε είναι δύσχρηστο.
Τον Αποστόλη τον γνώρισα όταν το αγόρασα. Συμφωνώ, προσωπική επαφή πολύ καλή και εξυπηρετικός.

Τέλος προσωπική άποψη: καλύτερος media player από το PC δεν υπάρχει τελικά. Παίζει τα πάντα χωρίς πρόβλημα (είχα αρκετά δύστροπα αρχεία που στην TV και στο MED και στο egreat είχαν φοβερό πρόβλημα lip sync) και η δυνατότητα να κάνεις ότι θες ταυτόχρονα το καθιστά τη καλύτερη αγορά (αν έχει κανείς να διαθέσει). Δεν θες καν πληκτρολόγιο και ποντίκι. Και με τα πανέμορφα NUC (ή άλλα παρόμοια) δεν υπάρχει και η γυναικεία γκρίνια για το σαλόνι.

Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι με το med έχω βρει την ψυχική μου ηρεμία. Παίζει απροβληματιστα και τα πιο βαριά αρχεία, 3d iso, δεν κολλάει πουθενά. Με έχει εκπλήξει γιατί αυτά παίζουν άνετα και από σάμπα.
Εχω ξενοιασει λέμε....
Ούτε θόρυβος, ούτε έξτρα χρόνος, ούτε νεύρα, μόνο ψυχαγωγία

Καλά ναι, είναι πραγματικά plug 'n' play. Το βάζεις, διαλέγεις file(s) και ξεκινάς.

Και για 3D, σε ένα pc θα χρειαστείς και λογισμικό που στοιχίζει. 100 θέλεις για το powerDVD που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα. Έχοντας το Med και το Pipo X7 δίπλα δίπλα, 50-50 παίζουν. Όλες οι ταινίες (αποκλειστικά BD REMUXes και 3D MVC matroskas) παίζουν στο MED. Το Pipo Kodi και αρχειάκια. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει all-in-one λύση κάτω από 200 . All-in-one εννοώ να παίζει τα πάντα από αρχεία και ISO (και 3D), με σωστό κλείδωμα, και μέσω δικτύου, μαζί με kodi.

Γενικά δεν υπάρχει σοβαρή λύση.
Το πρόβλημα δεν είναι τα 200
Και παραπάνω δίνουμε, απλα δεν βρίσκουμε!

Εγώ άλλα ξέρω για τον Αποστόλη και τα Med.....αλλά...δεν είναι της παρούσης.
Τα media players..φαίνεται να παραμελήθηκαν λίγο για τους απαιτητικούς... Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν φίλοι που τώρα ξεκινούν να υλοποιούν τέτοιες εγκαταστάσεις στα σπίτια τους και ό,τι σε εμάς φαίνεται πεπερασμένο για τους περισσότερους φαίνεται μαγικό. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα το Med που δίνει ικανοποιητική λύση παρ'ότι ούτε κι εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που έχει επιλέξει να κάνει το scrapping του. Είναι όμως τίμιο και αποδοτικό για αρχή. Η απόφαση της Mede8er να το δώσει ως ....mass product 2 πράγματα μπορεί να σημαίνει. Ή έχει στοκ και έχει αποφασίσει να περάσει σε άλλο- νέο- προιόν (το πιθανότερο) και θέλει να "στρώσει" κανάλι πωλήσεων ή θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της χρησιμοποιώντας την έμμεση διαφήμιση μεγάλων αλλυσίδων για να διατηρήσει το κέρδος της μετά από τις εκπτώσεις που πιθανόν αναγκάζεται να κάνει για να πουλήσει σ'αυτές.
Το μέλλον στα Media players θέλει υλοποιήσεις τόσο σε video optimized chipsets, όσο και σε Android ready. Και αυτά τα 2 δεν βλέπω με τι chipset προς το παρόν μπορούν να υλοποιηθούν. Θέλει ευκολίες ποιοτικές (π.χ. scrappers τύπου Kodi, native Youtube και web browsing) .
Ιδωμεν..............

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Να ρωτήσω κάτι...
Παίζει υπότιτλους sup?

Απ'όσο ξέρω είχαμε πρόβλημα εκεί. Δεν είμαι σίγουρος εάν το έφτιαξαν στο τελευταίο firmware. Δεν το έχω ψάξει. Πάντως πριν έπρεπε να εξάγεις τους forced subtitles και να τους επαναεισάγεις με tsmuxer.....

Τώρα που αναφέρθηκε το YouTube. Πολλές φορές δεν έχω ήχο στην εφαρμογή και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση τη συσκευή. Τι φταίει;

Παντως εκει που ειχαμε firmware καθε λιγο και λιγακι τωρα εχουν παγωσει ολα.

ηθελα να ρωτησω εαν ποιοτικα ειναι πιο πανω το 800,εαν στο τηλεκοντρολ υπαρχει κουμπακι που παει μπρος πισο την ταινια κατευθειαν μερικα δευτερολεπτα,και την ποιοτητα εικονας ....

Skip Forward/Back. ....Να υποθεσω απευθειας μετατοπιση της ταινιας καποια δευτερολεπτα μπρος πισο κατευθειαν?....Αν υπαρχει καποιος κατοχος του 600 να μου το επιβεβαιοσει μη το παρω τσαμπα,διοτι δεν με ενδιαφερουν τα μηχανακια που δεν το εχουν.