Mede8er MED600X3D

Νέο fw:

V4.0.2_Beta_7Nov2015

1. Fixed Movie Trailer functionality - changed api for Movie Trailers
To update the Movie Trailer Links on an existing collection
Navigate to Favourites screen and focus on the Movie JukeBox Icon and press the 'Menu' button on the remote and select option 'Add Trailers' and the firmware will update all the existing trailers to the new api.
This can take some time depending on the quantity of movies in the collection.

The new Trailer player has no explicit auto play command. The code waits for a set amount, and then a play command is sent. If you have slow access to the trailer server that may be too quick. You will find a Trailer Timeout setting on the last page of setup. You can make that longer to compensate.

2. Fixed Music Playlist Crash
3. Fixed GUI image problem when return from TV Series play

Re: Απάντηση: Mede8er MED600X3D

Άντε πάλι εκδόσεις beta...
ουφ πια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχουν αρκετές διαφορές.Για άλλους αμελητέες,για άλλους σημαντικές.
Αυτό το φορματ αφορά κυρίως ταινίες και βιντεάκια...ρεαλιστικού περιεχομένου!:HTEHEH56:
:

Δεν μπορώ να αντισταθώ οπότε θα τρολάρω λίγο...

Δηλαδή εννοείς "reality television";;; :BDGBGDB55:

xixi... συγνώμη δεν ήθελα να ρίξω το επίπεδο. Απλά γελούσα με το Post τόσο πολύ!

lesarros
Το προτείνεις;
Το mede8er ή ένα mini pc;
Λογικα μιλαω για i3 επεξεργαστη και όχι atom για να παιξει κανενα bluray.
Εκτος και αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα.
Με ενδιαφερει το μέγεθος του mede8er κι αν υπηρχε κανενα mini pc δοκιμασμενο, θα το προτιμουσα

Εδώ δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να σου απαντήσει,μιας και ασχολούμαι μόνο με mac στους υπολογιστές.Εχω και ένα mac mini (late 2012 model) συνδεδεμένο με tv & προβολέα και το χρησιμοποιώ με το kodi.Είναι μια χαρά!

lesarros
Το προτείνεις;
Το mede8er ή ένα mini pc;
Λογικα μιλαω για i3 επεξεργαστη και όχι atom για να παιξει κανενα bluray.
Εκτος και αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα.
Με ενδιαφερει το μέγεθος του mede8er κι αν υπηρχε κανενα mini pc δοκιμασμενο, θα το προτιμουσα

Αν δεν έχεις θέμα χρημάτων, ένα NUC i3 θα σε καλύψει απόλυτα μέχρι 1080p@60Hz και 4k@24Hz. Για να μην παραθέσω τα επιπλέον πλεονεκτήματα ενός mini PC.
Τους Intel Atom μην τους υποτιμάς. Έπαιξα το Furious 7, BD Remux, σε άλλο σπίτι με το tablet (Intel Atom 3775) με Kodi και έπαιξε άψογα όλο.

Πολύ ωραιο το intel nuc. ότι ακριβως θα ηθελα σε εμφανιση.
Δυστυχως όμως εχω βαλει ταβανι τα 200 ευρω
Σε συγκριση με το mede8er 800x3d τα Mini pc με atom θεωρούνται καλύτερα;

Υπάρχουν καλά και άσχημα. Ως κάτοχος ενός Med600 κι ενός pipo x7, θα πω ότι με το Med παίζω το 90% των ταινιών μιας και είναι remuxes. Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με το pipo κάνω χρήση kodi για σειρές κλπ. Ένα mini pc/android box λειτουργεί συμπληρωματικά σε ένα καλό media player σαν το Med.

http://www.skroutz.gr/s/7070623/Intel-NUC-Kit-NUC5CPYH.html
http://www.skroutz.gr/s/7173277/Intel-NUC-Kit-N3700-NUC5PPYH.html
με h/a σε h265/hevc αρχεία θα σε καλύψει

Προσπαθείς να συγκρίνεις 2 διαφορετικά πράγματα.

To MED είναι media player (και πολύ καλό μάλιστα παρά τα χρόνια του). Αυτό σημαίνει πως έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 1080p και 3D, βάζεις δίσκο, play, έτοιμος. Για οποιαδήποτε άλλη λειτουργία (browsing, youtube, torrents κλπ) είναι εκνευριστικό (είχα το 600). Λογικό το βρίσκω αφού τα έχει τα χρονάκια του συν ότι δεν είναι υπολογιστής.

Από την άλλη τα διάφορα miniPCs που κυκλοφορούν (Pipo, Μinix κλπ) έχουν, για λόγους κόστους, Intel Atom cpu της σειράς Ζ373x. Τρέχουν full Windows που σημαίνει πως μπορείς να κάνεις ότι και σε ένα PC με Windows. Ταυτόχρονα και με σχετική άνεση μπορείς να δεις videos στο Kodi ή στον MPC-HC και να έχεις torrent να κατεβάζει πχ. Γενικά μπορείς να κάνεις ότι και σε ένα PC τηρουμένων των αναλογιών βέβαια (μη θες photoshop και autocad πχ).

Ζυγίζεις τι θες, τα χρηματά σου και αποφασίζεις.
Προσωπικά αν είχα ταβάνι 200 με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς θα έπαιρνα ασυζητητί miniPC. Ούτε media player ούτε android player.

@leo06
Mε ενδιαφερουν τα 1080p h264 και τα Bluray3D iso
Θα με καλυψουν τα μοντελα που προτείνεις;

@baspav
Ο transmission του mede8er δεν κανει καλη δουλεια;
Όταν λες για λογο κοστους εννοεις ότι ειναι "χειρότεροι" από τους celeron;
Τα παραπανω αρχεια (1080p h264 και τα Bluray3D iso) θα τα παιξουν;

@leo06
Mε ενδιαφερουν τα 1080p h264 και τα Bluray3D iso
Θα με καλυψουν τα μοντελα που προτείνεις;

@baspav
Ο transmission του mede8er δεν κανει καλη δουλεια;
Όταν λες για λογο κοστους εννοεις ότι ειναι "χειρότεροι" από τους celeron;
Τα παραπανω αρχεια (1080p h264 και τα Bluray3D iso) θα τα παιξουν;

για 1080p σίγουρα,για 3d iso δεν βλέπω το λόγο να μην σε καλύψουν αλλά θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα για 3d iso (powerdvd,tmt)

Στο HTpc που έχω με core2duo στα 3GHz δεν παίζουν πάντως και πρέπει να ενεργοποιήσω το hw acceleration της κάρτας γραφικων

Καλημέρα- καλησπέρα.
Εχω ένα ΜΕD600X3d χωρίς WiFi δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 2 ώρες. Ο λόγος είναι ότι εισάγω android boxes με έδρα Καναδά και δεν μου έκανε ιδιέτερο click. Μπορώ να πω όμως οτι η καθαρότητα της εικόνας είναι εξαιρετική.
Αν κάποιος ενδιαφέρετε ας στείλει pm.
Με τον Τόλη μας συνδέει μία φιλία και μία κουμπαριά ελπίζω να μιν το πάρει στραβά που το δίνω.
P.S. Τόλη έστειλα το δέμα...

Καλημέρα παιδιά. Χθες έβαλα για πρώτη φορά το med600x3d στο σαλόνι και το μικρο 400Χ2 δωμάτιο. Όλα καλά στο σετάρισμα. Το μηχανάκι είναι σούπερ. Την ώρα όμως που κάρφωσα απευθείας δυο κουτιά icy box ( 2 σκληρούς των 2tb το καθένα) στις usb άρχισε το γλέντι. Δεν μπορούσε να τους δει. Στιγμιαία τους έβρισκε και αμέσως τους έχανε και έλεγε unsafe eject storage- usb. Οι σκληροί δούλευαν άψογα στο 400Χ2 για χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Οι δίσκοι έχουν δικιά τους τροφοδοσία. Έβαλα το BR menu στο Off και ξαφνικά δούλεψε ο πρώτος. Ο δεύτερος δεν ανοίγει και βγάζει συνέχεια το unsafe eject storage- usb. Έφερα ξανά το 400Χ2 τους κάρφωσα πάνω στις usb και τους βλέπει κανονικά. Κάτι παίζει με τις usb του med600x3d λογικά.

Καλημέρα παιδιά. Χρησιμοποιώ το MED600X3D από τότε που το αγόρασα για να βλέπω υλικό από το PC (WINDOWS 10) μέσω δικτύου. Τα βίντεο είναι συνήθως σειρές και ταινίες 720p και 1080p και ή δικτύωση είναι με καλώδιο. Τόσο καιρό όλα έπαιζαν απροβλημάτιστα, εδώ και 3-4 μέρες όμως ενώ βλέπω τα shares στο PC κανονικά ξεκινώντας ένα βίντεο κάνει ~5 λεπτά να το ξεκινήσει και το παίζει με ρυθμό από 1 καρέ μέχρι ελάχιστα δευτερόλεπτα το λεπτό!!!, ίσως και χειρότερα μερικές φορές. Δοκίμασα επανεκκινήσεις σε player, PC και συσκευές δικτύου. Δοκίμασα να συνδέσω το MED απευθείας στο router με καλώδιο και ασύρματα. Δοκίμασα να αλλάξω όνομα στο MED από το MENU και να ξανακάνω διαμοιρασμό άλλων νέων φακέλων με video στο PC. Έκανα τέλος και αναβάθμιση του MED στο V4.0.2 firmware και reset των ρυθμίσεων.Τίποτα από τα παραπάνω δεν είχε αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι άλλαξε από τότε που παρουσιάστηκε το πρόβλημα είναι κάποια ή κάποιες ενημερώσεις που έγιναν στο λειτουργικό Windows 10. Πιστεύω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο PC καθώς δεν άλλαξα κάτι στο MED ή στην δικτύωση (ούτε βέβαια και στο PC εκτός από την ενημέρωση του λειτουργικού) πριν αρχίσουν τα προβλήματα αλλά δεν έχω βρει κάποια παρόμοια αναφορά στο διαδίκτυο ακόμα.
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Ρίξτε καμιά ιδέα γιατί δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.