Mede8er MED600X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Ακριβώς ίδια αντίδραση είχα κι εγώ όταν το ανακάλυψα!

Και πως ακριβως εκανες αυτην την ανακαλυψη ?

Οπως θα δεις στο λινκ εχει 1000 αρι lan

http://www.mede8er.com/mede8er_product_med600x3d.htm

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε παιδια το μηχανημα δεν εχει gigabit ethernet;

Εχει θελει το σωστο καλωδιο και το καταλληλο switch

Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Και πως ακριβως εκανες αυτην την ανακαλυψη ?

Οπως θα δεις στο λινκ εχει 1000 αρι lan

http://www.mede8er.com/mede8er_product_med600x3d.htm

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει θελει το σωστο καλωδιο και το καταλληλο switch

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχω switch 1000άρι και 6άρι καλώδιο. Το switch μου είναι 3com και ανάβει διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το αν συνδέεις 10, 100 ή 1000.

Επίσης άλλες συσκευές μου στο δίκτυο συνδέονται κανονικά με 1000άρι οπότε ξέρω τι θα πει. Το ίδιο εξεπλάγην όταν ανακάλυψα ότι το med και η Apple TV έχουν κατοστάρι ethernet!
(απίστευτο μου φαίνεται ότι η appletv 4th gen έχει ακόμα κατοστάρι δίκτυο παρόλο που υποστηρίζει δίκτυο WiFi ac)

Τι να σας πω. Έχει καιρό που έχω αποδεκτεί ότι τα media players μου έχουν 100άρι δίκτυο. Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα ποτέ όμως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχω switch 1000άρι και 6άρι καλώδιο. Το switch μου είναι 3com και ανάβει διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το αν συνδέεις 10, 100 ή 1000.

Επίσης άλλες συσκευές μου στο δίκτυο συνδέονται κανονικά με 1000άρι οπότε ξέρω τι θα πει. Το ίδιο εξεπλάγην όταν ανακάλυψα ότι το med και η Apple TV έχουν κατοστάρι ethernet!
(απίστευτο μου φαίνεται ότι η appletv 4th gen έχει ακόμα κατοστάρι δίκτυο παρόλο που υποστηρίζει δίκτυο WiFi ac)

Τι να σας πω. Έχει καιρό που έχω αποδεκτεί ότι τα media players μου έχουν 100άρι δίκτυο. Δεν μου δημιούργησε πρόβλημα ποτέ όμως.

Ακου φιλε μου εκτος απο την σελιδα που εβαλα στο link και σαφως αναφερει οτι ειναι 1000 αρι υπαρχει στο ρακ μου ενα switch που πανω του εχει 10 συσκευες με λαμπακια που αναβουν πρασινα για 1000 αρα συνδεση και πορτοκαλι για 100 αρα και στο med αναβει η 1000 αρα το ιδιο και με το med που εχει η κουμπαρα μου με αλλο switch και το ιδιο και με το med που εχει ο κολλητος μου .
Αρχισε να ψαχνεσαι αλλαξε πρωτα το καλωδιο σου με εαν αλλο utp 5 κατα προτιμηση γιατι εγω με τετοιο παιζω.

Το med είναι gigabit, αν δεν το βλέπετε τότε κάτι φταίει, είτε το mp, είτε το καλώδιο είτε το switch

Παιδιά SOS πριν μερικές εβδομάδες έβαλα τα windows 10. Ο σκληρός δίσκος στον οποίο είχα τα video από το παιδί μου έπαιζε κανονικά βάζοντάς το σε doc station και το οποίο doc station έχω συνδέσει με το med. Σήμερα χρειάστηκε να περάσω νέο αρχείο με video από άλλο σκληρό δίσκο με επεξεργασία στο νέο λειτουργικό στο pc τα windows 10. Βάζω τον σκληρό στο doc station και τι να δω, δεν αναγνώριζε καν το doc station και τον δίσκο. Πανικόβλητος καρφώνο στο ίδιο doc station άλλο σκληρό δίσκο με άλλα αρχεία video τα οποία είχα επεξεργαστεί στο παλιό λειτουργεικό και έπαιζαν τζάμι. Το δε doc station αναγνωρίστικε άμεσα. Κάνω πάλι το ίδιο με τον προηγούμενο δίσκο τίποτα. Παίζει κάτι με τα windows 10 τα οποία κλειδώνουν τους δίσκους για να μην μπορείς να δεις τα αρχεία σου αλλού εκτός από το Pc σου?

Μάλλον ο δίσκος είναι ext2 η κάποιο άλλο filesystem και τα Windows δεν μπορούν να τον αναγνωρίσουν. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις πρόγραμμα στα 10ρια για να αναγνωρίσουν τον δίσκο. Αν το ψάξεις στο ίντερνετ υπάρχουν αρκετά (δεν θυμάμαι τώρα κάποιο ). Εναλλακτικά αν έχεις κάποιο pc ( ή φίλος σου έστω ) είμαι σίγουρος ότι θα τον διαβάσει αμέσως.

Απάντηση: Re: Mede8er MED600X3D

τα windows 10 τον βλεπουν. Το med δεν τον βλέπει.
Μήπως στα 10ρια έκανες ασφαλή κατήργηση τον δίσκο? Αν ναι τοτε κοίταξε στο med8er forum αν υπάρχει λύση γιατί κάπου εκεί διάβασα ότι δεν πρέπει να το κάνεις αυτό άλλα δεν διάβασα την λύση.

υπαρχει app για netflix;

ειχα να ανοιξω το med κανα χρονο+ και τωρα βλεπω οτι δεν λειτουργει καθολου το πληκτρολογιο..
αλλαξα μπαταριες αλλα τα κουμπια ηταν συνεχως φωτεινα χωρις να παταω κατι..
ειναι καποιο γνωστο προβλημα;
που μπορω να βρω αλλο χειριστηριο;

ευχαριστω

Last edited:
Δεν έχει ακόμα υποστήριξη . Από την μαζική όμως επέκταση του Netflix σε τόσες χώρες πιθανολογώ ότι θα το συμπεριλάβουν.

καλησπερα σας, εχω και εγω το Mede8er MED600X3D και δεν το εχω κανει αναβαθμιση απο τοτε που το πηρα εδω και 2 χρονια, μηπως εχει γραφτει καπου αναλυτικα πως κανουμε αναβαθμιση γιατι με την τεχνολογια και τα αγγλικα δεν τα εχω καλα.

να ρωτησω επισης και αν υπαρχει δυνατοτητα ασυρματα η ενσυρματα οταν βλεπω πχ ενα βιντεο στο laptop η tablet μου να μπορω να το βλεπω και στην τβ μεσω του med ?μπορω απο την θυρα usb με ενα στικακι να αντιγραφω καποιο προγραμμα απο την tv?

Καταβάσεις την αναβάθμιση σε στικάκι φορμαρισμένο σε fat 32 .Βγάζεις το MED από το ρεύμα. Κουμπώνεις το στικάκι. Βάζεις το MED στο ρεύμα και ταυτόχρονα πατάς το Power για καμιά 10 sec . Έτσι ξεκινάει μόνο του την αναβάθμιση. Νομίζω ότι τα θυμάμαι σωστά. Αν έχω ξεχάσει κάτι ας με διορθώσει κάποιος.