Mede8er MED800X3D

Re: Απάντηση: Mede8er MED800X3D

Το τροφοδοτικο δεν τον πηρα από το media markt, δεν ξερω καν αν εχει.
Το πηρα από κατάστημα ηλεκτρονικων εξαρτημάτων.
Επειδη υπαρχουν διαφορα μπορεις να μου δειξεις οποιοδηποτε σαιτ να εχει αυτο που πηρες?

Καλησπέρα κι από μένα , σύντομα θα το παραλάβω ,μάλλον θα μπεί στην θέση ενός Xtreamer από τον οποίο είμαι κατά τα άλλα ευχαριστημένος . Λέτε να πάω κατευθείαν σε αγορά τροφοδοτικού 12V 4A ή να περιμένω να δω πως θα πάει ;;;
Θα ξενερώσω αν δω να τραβάει κολλήματα καινούριο μηχάνημα !!!!!

Να παρεις και τροφοδοτικο για να μην ξενερωσεις
Αν δεν το παρεις με ενσωματωμενο σκληρο και του βαζεις απλα stickακι για να δεις ταινια, τοτε μπορει και να παιξει

Τροφοδοτικό τότε για να μην ξεμείνεις που θα είναι κλειστά τα μαγαζιά.
Εκτός και αν το πάρεις μετά τις γιορτες

Να ρωτήσω κάτι , επειδή η αντογραφή μεγάλων αρχείων 40-45 gb μέσω δικτύου είναι λίγο της υπομινής , μπορούμε να συνδέσουμε έναν εξωτερικό σκληρό και να μεταφέρουμε τα αρχεία μας στον σκληρό του mede8er ή η θύρα του usb είναι μόνο για αναπαραγωγή ;

Μια χαρά γίνεται, αλλά αν έχεις gigabit δίκτυο, δεν θα δεις καμία τρελή διαφορά με τον εξωτερικό σκληρό. Εκτός κι αν έχεις σκληρό με μεγαλες ταχύτητες read και write.
Δοκιμάζεις και βλεπεις

αν θυμάμαι καλά, το med έχει usb3, το συνδέεις με τον υπολογιστή και το βλέπει σαν εξωτερικό USB HDD.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορούμε να προγραμματίσουμε το αριστερό πλάγιο ή γενικώς τα πλάγια κουμπιά του τηλεχειριστηρίου ;
Δεν μπορώ να θυμηθώ που το είδα.Τώρα το αριστερό πλάγιο κάνει power off/on στην συσκευή και πατιέται εύκολα κατά λάθος. Εγώ αν υπήρχε η δυνατότητα θα το προγραμμάτιζα σε play/pause .

το δεξί αναβοσβήνει
το αριστερό μπορεί να προγραμματιστεί, δε θυμάμαι που στις ρυθμίσεις, λογικά είναι στην πρώτη στήλη, κάποια επιλογή για default

Re: Απάντηση: Mede8er MED800X3D

το δεξί αναβοσβήνει
το αριστερό μπορεί να προγραμματιστεί, δε θυμάμαι που στις ρυθμίσεις, λογικά είναι στην πρώτη στήλη, κάποια επιλογή για default
Εννοείς πρώτη στήλη στις επιλογές μέσα στο setup ?

Άκυρη η τελευταία ερώτηση , το βρήκα στο manual .
"
To assign a button -- press the ‛Function Button’ for 3 seconds and the Remote will enter
‛Learn Mode’ and the LED will turn on solid. Now press the button you want to assign and it
will be learned and the LED will flash and then turn off. You can change the function button "

Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω αν και δεν βλέπω λόγο να μη δουλεύει .

Τον έχω 2 χρονια με 4tb. Δεν έχει κανένα κόλλημα. Μόνο το transmission που δε σηκώνει πάνω από 2.2.mbits. Κι αυτό αποκλείεται να λύνεται με το τροφοδοτικό!

Καλη Χρονια Παιδια.Εγω το συνδεω με το imac και ενω βλεπω τον δισκο μου βγαζει 2 μηνυματα.
1.Πατημα επαληθευσης.δεν εχει ο δισκος διαμερισμα EFI αν ΘELETE NA EKKINHSETE TON YPOLOGISTH SAS ME AYTON TON DISKO H NA TON SYMPERILABETE SE SYNOLO RAID δημιουργηστε εφεδρικο αντιγραφο των δεδομενων σας και διαμερισματοποιηστε αυτον τον δισκο.
2.Επισκευη Δισκου. βγαζει το ιδιο μηνυμα.
Τι κανω το βιβλιαρακι δεν βοηθα καθολου.