Mede8er MED800X3D

Οι αρχικές 4 τιμές είναι 25. Από εκεί και πέρα εγώ ανεβάζω την αντίθεση στο 35 και ίσως τη φωτεινότητα στο 28.

Re: Απάντηση: Mede8er MED800X3D

Ευχαριστώ. Τώρα όλα καλά. Απλά η απορία γιατί έχασε τις ρυθμίσεις παραμένει. Ελπίζω να μην έχω άλλα προβλήματα. Καλό βράδυ και καλή Σαρακοστή.

Νέο firmware V4.0.1 Beta - 11March2015 - X3D Series

Με τις ακόλουθες βελτιώσεις / Διορθώσεις:

1. Fixed - Extras folder functionality
a. Invalid video format error
b. If you play a video file in EXTRAS and then stop it. Now try to play another file it EXTRAS and it will not play
c. If you have multiple video files in EXTRAS and focus on any video then it normally plays the incorrect one
e. If you playing a video file in EXTRAS and press the Info button it shows the 'info' from the Main Movie and not the file that is being played

2. Added support for Movie Trailer Language - If a trailer exits in the Scrape Language then it will be used.

3.Fixed BD Menu on/off Setup Menu and F3 shortcut button on remote.

4.Fixed Movie JukeBox Navigation bug - In Movie JukeBox focus on any movie and press 'Enter' or 'Info' button and you get the about.jpg. Now use up /down Nav buttons and move to another about.jpg and then press the 'edit Button then press the 'Edit' button on the remote and it shows the incorrect movie in Edit mode.

5. Fixed TV Series return from play focus bug - If you Play a episode and press 'Stop' or 'Return' it then focuses on the incorrect episode thumbnail.

6. Updated image - The image 'IMAGE_BW_THUMB_INVALID_MOVIE_VIEW.png' is incorrect size 117 x 172 and should be should be 154 x 231

7. Added functionality for custom folder lock pin code - ie the custom pin folder will be different from the Master Pin in Setup Menu. This functionality was implemented for a special application and now available to our users.
Instructions:
a. Set Folder Lock to 'on' n Setup Menu
b. Copy/ make file named '.folder.locked' to the folder you want to add the custom pin to - content of the file is not read.
c. Copy/ make file named '.folder.lock.password' to the folder you want to add the custom pin to
d. Edit the file '.folder.lock.password' with Notepad++ and use any 4 digit pin ie '1111' and save
e. When this folder is opened user wil be prompted to enter the 4 digit pin code.
Example file http://www.mede8er.org/artwork/temp/2015/forum/.folder.lock.password

Κατέβασμα από εδώ

καλησπερα σκεφτομουν για αγορα ενος media player μιας που εχω το wd tv live αλλα θελω ενα για το σαλονι και ολοι μου λεγανε για xmdc και τετοια τυχαια ειδα το http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=136&pid=550 και το http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=136&pid=551 με ενδιαφερει κυριως να συνδεω εξωτερικο σκληρο με mkv ταινιες και υποτιτλους srt σε φακελους και θελω να τα βλεπω σε Thumbnails και οχι σε λιστα ενα απο αυτα τα 2 κανουν δουλεια ειναι καλα για αυτο που θελω η οχι ευχαριστω... (Διαβαζω αρκετες συζητησεις εδω και εχω βρει λυσεις σε πολλα ελπιζω και σε αυτο)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα των ‛κινέζικων’ υποτίτλων. Δηλαδή να ξεκινάς μια ταινία με Ελληνικούς υπότιτλους και ξαφνικά να γίνονται ακαταλαβίστικοι και να πρέπει να ξαναπάς στις ρυθμίσεις των υποτίτλων για να δηλώσεις Ελληνικά.

Το πρόβλημα αυτό υπήρχε και με παλιό firmware και με νεότερο του Γενάρη.

Απάντηση: Re: Mede8er MED800X3D

Τι κανουμε οταν το τηλεκοντρολ ανταποκρινεται αργα και δεν φταινε βεβαια οι μπαταριες;

Δοκίμασε να κάνεις restore default από το menu του med και δες μήπως διορθωθεί.Μου τα έκανε και μένα αυτά μερικές φορές,όταν είχα το 1000x3d.Δες επίσης στο remote μήπως οι μπαταρίες παίζουν λίγο και δεν έχουν τοποθετηθεί απόλυτα στη θέση τους.

Απάντηση: Re: Mede8er MED800X3D

Eυχαριστιες Λεο!
Αλλη απορια: αναγνωριζεται στο δικτυο, ανοιγει μα δεν μπορω να μετα φερω αρχεια απο pc στους σκληρους που ειναι επανω του με usb.

Σου βγάζει κάποιο μήνυμα σχετικά με την αδυναμία μεταφοράς αρχείων από το pc στο med?

Οχι, απλα δεν το παιρνει (βγαζει εκεινο το απαγορευτικο στρογγυλο με τη διαμετρο κοκκινο σημα, οταν το επικολλω)

Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση από το menu του med για τους δίσκους?Για read/write?Δεν έχω και το player πλέον και δεν το θυμάμαι.
Αλλά γιατί δεν συνδέεις κατευθείαν τους δίσκους στον υπολογιστή?Πιο γρήγορα θα γίνει η μεταφορά αρχείων μέ usb παρά μέσω δικτύου.Και όταν τελειώσεις τους συνδέεις πάλι πίσω στο med.

Επειδη το βγαλε βαλε ειναι λιγο μπελας, προτιμω ετσι (στο boxee box μια χαρα γινεται). Μαλλον ειναι θεμα κωδικων δικτυου, θα δω.

Τελικα απεργοποιησα τους κωδικους κι ολα ΟΚ. Μάλλον δεν διεγραφε τους κωδικους του πρώην ιδιοκτητη!

Προβλημα με τον ηχο; για να δουμε:
Λοιπον, βαζω το 1000αρι να παιξει hirez αρχεια (24/96/192) στο ντακ, μα φαινονται σ' αυτο σαν 44 ή 48. Τι ρυθμιση θελει ωστε να αναγνωριζονται οπως τα στελνεις;