Mede8er MED800X3D

Απάντηση: Re: Mede8er MED800X3D

Δεν ειμαι διπλα στο Μ. για να δω τις ρυθμισεις, μα τις δοκιμασα ολες παντως και δεν...
Ντακ ειναι το Aune s16

Απάντηση: Re: Mede8er MED800X3D

Δεν παμε καλα μου φαινεται! Μοντερνα μηχανακια και να εχουν τετοιους περιορισμους....
Θα το δοκιμασω κι ετσι (αυριο) αλλα αν θελεις να βλεπεις τα περιεχομενα σε οθονη που εχει μονο hdmi απαγορευεται η συνδεση;
(ποιος ειναι ο Βασιλης; http://www.mede8erforum.com/index.php?PHPSESSID=m8hc9p5tifnd06sjnc11ibp1f5&topic=15208.15)

Καλησπέρα παιδιά!Μόλις ήρθε σπίτι!
Προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα αλλά δεν....
Μπαίνω "setup" , "network" "wireless setup" και μου γραφει "Νο AP found.Press OK to continue"!!!

Παταω το zoom για να κάνει νέα αναζήτηση για ΑΡ αλλά τπτ!

Δεν το βλέπει καθόλου το router σου?Μήπως είναι σε μεγάλη απόσταση και ενδιάμεσα αρκετούς τοίχους?

Εγω πιστευω πως μεσα στην καρτουλα την ασυρματη δεν εχει κουμπωσει καλα το καλωδιο της κεραιας.

Mede8er_WiFiPCI_01(1).jpg

Καθίστε να ανοίξω να δω!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λευτέρη παρότι φαινόταν συνδεδεμένο μάλλον δεν πατούσε καλά στο τσιπάκι!
Το πίεσα ελαφρως και δούλεψε!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά!Θα επανέλθω σίγουρα με νεότερες απορίες!

αν μπορει να βοηθησει καποιος.. με τα windows 10 δεν μπορω να δω δικτυακα τον δισκο του mede8er800. σε αλλα pc ειναι οκ. επισης δεν διαβαζει δισκους/στικακια που εχουν συνδεθει σε win10. τι ακριβως παιζει?

Αναβάθμισα το PC από win7 σε win10. Είχα ένα shared folder κι όλα ήταν μια χαρά, έπαιζα τα πάντα. Μετά την αναβάθμιση μου ζητάει network login με username/password. Ενώ στο pipo x7 παίζει μια χαρά, στο med αρνείται πεισματικά. Το username/pass του PC δεν είναι, ενώ δεν μου ζητάει μόνο το homegroup password καθώς έχει και username. Ξέρει κανείς τι γίνεται γιατί είναι πολύ εκνευριστικό.

Αν και πόσταρα σε λάθος θέμα (ήθελα στο 600άρι) το πρόβλημα είναι ότι με την αναβάθμιση άλλαξαν λίγο τα network settings και δεν κράτησε τα παλιά. Ακολουθώντας πάλι το παλιό καλό Guide της Xtreamer, όλα λύθηκαν.

Καλησπέρα και απο εδω,, πείτε εντυπώσεις πως φαίνεται το 800 με το wi-fi .. Αξίζει τα 50 ευρώ + απο το 600;;
Εννοώ που έχει το wi-fi και γω που το έχω ανάγκη γιατί θα προβώ και σε αγορά access point αν πάρω το 600 , που κοστίζει στα 35 ευρώ ..

Σε 1080p video δεν αξίζει τίποτα σε wifi,θα έχεις πολλά προβλήματα με συνεχείς διακοπές σε εικόνα και ήχο.Ακόμη και με yts release.Σε 720p θα είσαι ok.
Σύνδεση με καλώδιο μόνο για 1080p.:a0210:

Ναι αυτο το έχω ακουστά .. Εγώ βασικά με ενδιαφέρει περισσότερο το wi-fi για τα βασικά υπότιτλους και τέτοια !! Μετά εάν θέλω κάτι θα βάζω εξωτερικό σκληρό που έτσι θα μαι κομπλέ !!
Απλά το θέμα ειναι εάν πάω σε πάω στο 600 θα πρέπει να αγοράσω access point που θα έχει κανα 40 αρι !! Και ένα μάτσο καλώδια !