Media Browser 3

Μιας κι εγω ξαναστήνω το HTPC και τον server και μαζεύω και όλα τα αρχεία σε 2 NAS, να ρωτήσω:

Τελικα το MyMovies που χα προτεινει παλιότερα, που ''σκάλωσε'' Τακη;

Μονο στο θεμα της πληρωμης / ποντων που θες για κάποιες (δεν θυμαμαι ποιες) λειτουργίες του ή σε καμια δυσκολια update (πχ folder renames vs seed) κλπ;

Απάντηση: Re: Media Browser 3

Μιας κι εγω ξαναστήνω το HTPC και τον server και μαζεύω και όλα τα αρχεία σε 2 NAS, να ρωτήσω:

Μονο στο θεμα της πληρωμης / ποντων που θες για κάποιες (δεν θυμαμαι ποιες) λειτουργίες του;

Για πιο λογο να τα εχεις "αλλου" κι οχι στο συστημα σου?

Μονο στο θεμα της πληρωμης / ποντων που θες για κάποιες (δεν θυμαμαι ποιες) λειτουργίες του ή σε καμια δυσκολια update (πχ folder renames vs seed) κλπ;

Ναι, αυτό είναι το πιο σπαστικό του (θέλεις περίπου 100 ευρω για να δουλέψει πλήρως με όλα τα features).
Επιπλέον, το Media Browser είναι μακράν πιο όμορφο στο desktop.

Re: Απάντηση: Media Browser 3

Για πιο λογο να τα εχεις "αλλου" κι οχι στο συστημα σου?

Δεν σε καταλαβα;

Για ποιο λόγο τα εχω στο NAS εννοείς;

Αν ναι, νομίζω ότι η απάντηση ειναι κατι παραπανω απο προφανης.

Ναι, αυτό είναι το πιο σπαστικό του (θέλεις περίπου 100 ευρω για να δουλέψει πλήρως με όλα τα features).
Επιπλέον, το Media Browser είναι μακράν πιο όμορφο στο desktop.

Το θεμα ειναι όμως ότι η ομορφια / λειτουργικότητα της pad εφαργμογής μετράει περισσότερο (και του MyMovies ηταν πολύ καλή νομίζω)

Τωρα βεβαια, 100 Ευρω (αν ειναι τοσο πολλά) ειναι πολλά θα μου πεις...

Mαλλον αλλο mymovies καταλαβα. Το παλιο που ειχες λιστα με τις ταινιες σου κτλ.

Re: Απάντηση: Media Browser 3

Mαλλον αλλο mymovies καταλαβα. Το παλιο που ειχες λιστα με τις ταινιες σου κτλ.
Το ιδιο ειναι νομίζω.

Πλεον εχει menu / skins, ipad εφαμοργη (που δουλευει και σαν remote control) κλπ

Ειχαμε ανοιξει σχετικο θεμα πριν κανα χρονο και το χε δοκιμασει με επιτυχια ο Τακης.

Ναι, είναι ένα θέμα ποσο καλη θα είναι η IOS εφαρμογή του Media Browser, ειδικά σε σχέση με την πολύ καλη του mymovies. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Πρίν αποφασίσεις οριστικά, δες και το plex (εκτός αν σε ενδιαφέρει να παίζεις Iso οπότε το ξεχνάς τελείως). Επίσης και το jriver , που ναι μεν χάνεις πράγματα από την ευκολία του plex, έχεις όμως καλύτερη διαχείριση και της μουσικής που κανένα από τα xbmc plex και mb3 δεν κάνουν αν έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη.

Όλα έχουν μειονεκτήματα. Εξαρτάται σε τι θα κάνεις συμβιβασμούς και τι θες οπωσδήποτε

To plex είναι ωραιο μεν, αλλα με πολλούς περιορισμούς για αυτό που θέλουμε εδώ. Το έχω μονο για τα home made videos γιατί έχει εξαιρετικό IOS app με δυνατότητες στριμαρισματος κλπ

Περιορισμούς; Όπως;

To ISO πχ ειναι θεμα αν θες 3D

(αν δεν παιζει το plex, that is - δεν το ξερω - το αναφερω επειδη το ειπες)

ΥΓ Τον εβαλες τον X9 πανω να τον χαρεις;

Με 3d δεν έχει κάποιο θέμα. Έτσι κι αλλιώς ο προβολέας κάνει την δουλειά. Δεν ξέρω τι περιμένεις να κάνει.
Το iso δεν στριμαρετε οπότε δεν θα υποστηριχτεί.

Blu Ray και DVD δεν παίζει. Προτιμώ dedicated app έτσι κι αλλιώς για κάτι τέτοιο.

Tmt τι είναι; total media theater ?

Συριε άσε, έχω φάει κόλλημα. Εξαιρετικό

Για δες το Τακη μπας και βαλω αυτο στο μικρο που φτιαχνω τωρα, γιατι αμα περιμενω το Μπαμπη.....:HTEHETH63:

Ρε, δεν τ' αφήνεις αυτά;
Λέγε τώρα... Πότε θές; Πέστο κι έγινε !!!:cool:

Τώρα γαι το Μedia Browser δεν θα μιλήσω γιατί θα είμαι μεροληπτικός... Δοκιμάζω τα πάντα κι όλο εκεί καταλήγω, ίσως να είναι αυτό που λέει ο Στράτος, μου ταιριάζει καλύτερα. Σαν μόνο αρνητικό βρήσκω το οτι δεν κρατάει τα offline Movies, όλα τα άλλα τα κάνει - για μένα τέλεια. Τώρα μάλιστα που κατεβάζει και Ελληνικούς υπότιτλους ακόμα καλύτερα.
Από το XBMC ζηλεύω τα addons που έχει, από το JRiver την πληρότητα σαν πρόγραμμα κι από τα My Movies και Plex τίποτε.

Over All όμως Media Browser uber alles :music-smiley-005:

Να ρωτήσω κάτι. Το mb3 έχει per viewer watch list? Δηλαδή κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί τον σέρβερ να βλέπει ποια έχει δει η όχι. On deck για τα tv shows ? Φαντάζομαι sharing library δεν υπάρχει.

Να ρωτήσω κάτι. Το mb3 έχει per viewer watch list? Δηλαδή κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί τον σέρβερ να βλέπει ποια έχει δει η όχι. On deck για τα tv shows ? Φαντάζομαι sharing library δεν υπάρχει.

Δεν χρησιμοποιώ το MB3, είμαι ακόμα στην προηγούμενη version και δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω. Ούτως ή άλλως, και στην version 2 που είμαι έναν μόνο χρήστη χρησιμοποιώ. Εννοείται οτι τικάρει ότι βλέπω αλλά για το per viewer δεν γνωρίζω.
Τις υπόλοιπες δύο ερωτήσεις σου δεν θα στις απαντούσα έτσι κι αλλιώς, ακόμα και την v.3 να χρησιμοποιούσα γιατί δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. :coool:

Στο plex, και με μερικά scripts στο xbmc, αν βλέπεις μια σειρά και έχεις δει ας πούμε το 8 επεισόδιο, στο on deck έχει το αμέσως επόμενο που χρειάζεται να δεις. Μια playlist δηλαδή με τα αμέσως επόμενα επεισόδια των σειρών που παρακολουθείς.

Το δεύτερο που ανέφερα είναι ότι στο plex μπορείς να μοιράσεις κομμάτια της βιβλιοθήκης σου με κάποιον άλλο χρήστη (να κάνω δηλαδή χρήση του server σου σαν κανονικός χρήστης)

Στο plex, και με μερικά scripts στο xbmc, αν βλέπεις μια σειρά και έχεις δει ας πούμε το 8 επεισόδιο, στο on deck έχει το αμέσως επόμενο που χρειάζεται να δεις. Μια playlist δηλαδή με τα αμέσως επόμενα επεισόδια των σειρών που παρακολουθείς.

Το δεύτερο που ανέφερα είναι ότι στο plex μπορείς να μοιράσεις κομμάτια της βιβλιοθήκης σου με κάποιον άλλο χρήστη (να κάνω δηλαδή χρήση του server σου σαν κανονικός χρήστης)

OK... Τώρα το κατάλαβα αλλά και πάλι αδυνατώ να σου απαντήσω, ίσως όταν βάλω την v.3 με ξεχωριστό server και clients.

Ναι, εχει. Καθε χρηστης εχει τη δικια του watch list. Οπως και διαφορετικο interface, folders κλπ.
Στις σειρες, δεν εχω δει κατι τετοιο.Αυτο που μου αρεσε σαν προσθηκη ειναι οτι εμφανιζει και τα missing episodes και τα unaired.
To library προφανως το μοιραζεις στους χρηστες κατα το δοκουν. Ανα χρηστη εχει επισης φιλτραρισμα ανα parental rating. Και εννοειται ανα φακελο.