Media Case για πολύ μικρό χώρο σε έπιπλο IKEA.

ultraxmode

Senior Member
27 August 2008
587
Athens
Γειά σας παιδιά!

Λοιπόν, έχω αγοράσει ένα έπιπλο TV απο ΙΚΕΑ και ο χώρος ανάμεσα σε τηλεόραση και κάτω ράφι είναι αρκετά μικρός.

Έχετε κατα νού κάποιο όμορφο Media Center PC Case που να χωράει ?

Ευχαριστώ !

PS : Επίσης θα ήθελα να μου πείτε, αν όλα αυτά τα κουτάκια, δέχονται ΜΟΝΟ microATX motherboards ? ή και κανονικά ?

Σε full ΑΤΧ μπορείς να δεις το Mozart της thermaltake (εχει δύο εκδώσεις, το πιο χαμηλό είναι νομίζω 10 cm υψος), εναλλακτικά, φτιάχνεις miniatx το οποίο σίγουρα θα χωρέσει.

Σε ευχαριστώ πολύ krama22 !!!Για του λόγου το αληθές θα μετρήσω και θα σου πώ απο Δευτέρα τις διαστάσεις !

thanks και πάλι !

Αχ... θα το κοιτάξω κι αυτό.. με τις δουλειές τώρα τελευταία το έχω χάσει το μυαλό ! Σας δίνω ύψος και δεν σας δίνω βάθος... ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΣ..

τέλοσπάντων ! Θα κοιτάξω τα κουτάκια που μου δίνετε με τα link να διαλέξω.. και μόλις αγοράσω κάποιο θα το βγάλω και μία φωτογραφία να δείτε τελικά πώς έγινε..

Μόνο που, θα σας τα σπάσω λίγο όσων αφορά το HTPC που πρόκειται να φτιάξω.. σε άλλο thread! Υπομονή ε? χεχε!

Ευχαριστώ ρε παιδιά!

Να θυμηθείς να αφήσεις και κάποιο χώρο για να κυκλοφορεί αέρας!
(άρα αν το ύψος είναι 13,5 ας το υπολογίζεις 12cm στην καλύτερη περίπτωση!)

Επίσης, είναι σχεδόν απαραίτητο από την πίσω μεριά να μην έχει πλάτη το έπιπλο (αυτό αφενός είναι απαραίτητο για τη σωστή κυκλοφορία του αέρα, αφετέρου θα βοηθήσει πολύ και στις συνδέσεις)