Media Player & Αpple Time Capsule

Xavi

New member
6 April 2008
17
Καλησπερα φιλοι,

Εχω ενα θεματακι που το ψαχνω καιρο τωρα χωρις να μπορω να καταληξω καπου ουσιαστικα. Μπαινω στο ψητο κατευθειαν: Προσφατα απεκτησα ενα Apple Airport Time Capsule στο οποιο αποθηκευω ολο το media υλικο που εχω στις συσκευες μου (Mac, PC, iPhone κτλ) και κυριως κανω το backup του Mac μου. Αυτο που προσπαθω τοσο καιρο ειναι να βρω εναν τροπο να κανω stream ολο αυτο το υλικο απο το Time Capsule στην Samsung Smart TV μου. Τιποτε απο αυτα δεν θα με απασχολουσε εαν το Time Capsule ειχε καποιο ειδος DLNA οπως η Samsung ωστε να μπορει να το μεταδοσει στην ΤV μεσω του ασυρματου δικτυου μου. Το Time Capsule ειναι απλα ενα ασυρματο router με ενα σκληρο δισκο μεσα του. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι τελικα θα χρειαστω εναν media player (o οποιος να συνεργαζεται αψογα με το Time Capsule μιας και ο δισκος του ειναι σε HFS+ format αλλα να διαβασει και αλλα διαδεδομενα φορματ οπως NTFS κτλ απο αλλες πηγες) για να μπορεσω να μεταδωσω το υλικο του Time Capsule στην TV μου. Εκτος και εαν γνωριζεται καμμια αλλη λυση που να παρακπαμπτει την αγορα media player εχετε να μου προτεινεται καποιον αξιοπιστο media player για την περιπτωση μου;. Δεν με ενδιαφερει ο media player να ειναι εφοδιασμενος με εσωτερικο σκληρο μια και απο αυτους εχω παντου στο σπιτι!

Συμφωνώ ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα media player. Υπάρχουν πάρα πολλοί στην αγορά ανάλογα με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις. Μία μέση λύση και πολύ αξιόπιστη για μένα είναι οι mede8er, όπου ξεκινούν από χαμηλά και φτάνουν μέχρι 220 ευρώ ανάλογα με τα χρήματα πιου θ'ελεις να δώσεις. Μέσω dlna που λες ναι μεν λύνεις εν μέρει το πρόβλημά σου αλλά δεν θα μπορείς να δεις ταινίες για παράδειγμα με ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους, μόνο με ενσωματωμένους.