Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

DELTA

AVClub Enthusiast
15 August 2008
1,154
Σπάτα
Επειδη απο διαφορα post που εχω διαβασει δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα μηπως
μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει ποια απο τα διαφορα media player που κυκλοφορουν
(WD, EGREAT, POPCORN κλπ ) βγαζει 24/96 η 24/192 (flac κλπ) απο τις ψηφιακες εξοδους ?

Επειδη απο διαφορα post που εχω διαβασει δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα μηπως
μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει ποια απο τα διαφορα media player που κυκλοφορουν
(WD, EGREAT, POPCORN κλπ ) βγαζει 24/96 η 24/192 (flac κλπ) απο τις ψηφιακες εξοδους ?

Το wd σιγουρα βγαζει 24/96 για τα αλλα δε ξερω.

Re: Απάντηση: Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

Το wd σιγουρα βγαζει 24/96 για τα αλλα δε ξερω.
Λενε οτι παιζει 24/96 απο τις αναλογικες. Για την ψηφιακη εχω διαβασει οτι δεν βγαζει.

το ίδιο έχω ακούσει και εγώ, οτι το wd βγάζει μόνο από τις αναλογικές του 24/96 αλλά το θέμα είναι τι βγάζει από κει .....

Egreat 31B, δίνει μέχρι και 24bit/192KHz από τη ψηφιακή του άνετα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

Λενε οτι παιζει 24/96 απο τις αναλογικες. Για την ψηφιακη εχω διαβασει οτι δεν βγαζει.

Παιζει τα παντα,δηλαδη flac 24/96, waw 16/44 μεχρι και 24/48 δεν παιζει waw 32/xxx, παιζει mp3, wma, ogg, aac,flac,ac3. Και απο τις δυιο εξοδους, αναλογικη και ψηφιακη οπτικη,δεν εχει COAXIAL.

24/96 δεν παίζει.
τουλάχιστον από όσο θυμάμαι και συζητήσαμε εδώ.

απο την ψηφιακη του δεν δινει 24/96 ή 24/192,απο την αναλογικη παιζει.
Δεν παιζει πολυκαναλα φλακ.

Εγω παντως το λειτουργω μονο με ψηφιακη συνδεση και χρηση καποιου dac παιζει οτι γραφω ποιο πανω, μονο που δεν ανεφερα οτι οντως δεν παιζει πολυκαναλικο ηχο.

Εγω παντως το λειτουργω μονο με ψηφιακη συνδεση και χρηση καποιου dac παιζει οτι γραφω ποιο πανω, μονο που δεν ανεφερα οτι οντως δεν παιζει πολυκαναλικο ηχο.

δεν ειπα οτι δεν παιζει αυτα που γραφεις,αυτο που λεω ειναι οτι απ'την ψηφιακη του, δινει υποβαθμισμενη δειγματοληψια των 24/96, 24/192.
Εγω το εχω συνδεσει και ψηφιακα και αναλογικα.

Εγω πηρα πολυ προσφατα το EGREAT M34, συνδεμενο με οπτικη με ενα DAC παιζει κανονικα 24/96. Πολυκαναλο ηχο δεν παιζει αλλα πιθανο αυτο ειναι προβλημα του dac και οχι του εγκρητ. Γιατι οταν το εδωσα σε φιλο που εχει πολυκαναλο ενισχυτη επαιξε μια χαρα και τα πολυκαναλα μουσικα dvd.

Δηλαδη απο αυτα που κυκλοφορουν μονο το Egreat δινει αυτη την δυνατοτητα?

Τελικά ρε παιδιά έχει καταλήξει κανείς μετά από πιθανόν τόσες δοκιμές που έχετε κάνει ποιο Media player παίζει τι ?
Εγώ έχω και WD και EgreatM34.
Στον WD έχω παίξει flac 16/44. Τα πολυκάναλα 24/192 ΔΕΝ τα παιζει !!!! Δεν έχω δοκιμάσει ακομα 24/96. Το έχω συνδέσει με τον Pioneer που έχει DAC 24/96 + 24/192 .
Το Egreat δείχνει να μου παιζει το αρχείο 24/192 αλλά ήχο δεν παιρνω.
Καμμιά ιδέα? Καμμιά συμβουλή?

Απάντηση: Re: Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

Τελικά ρε παιδιά έχει καταλήξει κανείς μετά από πιθανόν τόσες δοκιμές που έχετε κάνει ποιο Media player παίζει τι ?
Εγώ έχω και WD και EgreatM34.
Στον WD έχω παίξει flac 16/44. Τα πολυκάναλα 24/192 ΔΕΝ τα παιζει !!!! Δεν έχω δοκιμάσει ακομα 24/96. Το έχω συνδέσει με τον Pioneer που έχει DAC 24/96 + 24/192 .
Το Egreat δείχνει να μου παιζει το αρχείο 24/192 αλλά ήχο δεν παιρνω.
Καμμιά ιδέα? Καμμιά συμβουλή?

ποιο φιρμγουερ εχεις στο WD?

το dac με το οποίο έχετε συνδέσει το wd δείχνει τι σήμα του στέλνεις ?
Το δικό μου που δείχνει λέει ότι του έρχεται 24/96 από το raidsonic το 309 αλλά και από το εγκρειτ που είχαμε δοκιμάσει με τον lemon .
Γενικά να σου πω κάτι που έχω ξαναπεί . αν σκέφτεσαι να βάλεις κάτι τέτοιο σαν τρανσπορτ KANTO . είναι πάρα πολύ καλό .άποψη μου παίζει καλυτέρα από όλα τα τρανσπορτ που έχω δοκιμάσει στο σύστημα μου .

Απάντηση: Re: Media player για αναπαραγωγη flac 24/96

το dac με το οποίο έχετε συνδέσει το wd δείχνει τι σήμα του στέλνεις ?
Το δικό μου που δείχνει λέει ότι του έρχεται 24/96 από το raidsonic το 309 αλλά και από το εγκρειτ που είχαμε δοκιμάσει με τον lemon .
Γενικά να σου πω κάτι που έχω ξαναπεί . αν σκέφτεσαι να βάλεις κάτι τέτοιο σαν τρανσπορτ KANTO . είναι πάρα πολύ καλό .άποψη μου παίζει καλυτέρα από όλα τα τρανσπορτ που έχω δοκιμάσει στο σύστημα μου .

δυστυχως προς το παρον(ευχομαι να το διορθωσουν) αν συνδεθει με ντακ θα δειξει 16/44 γιατι απο την οπτικη του δινει υποβαθμισμενο σημα,μονο απ'την αναλογικη παιζει 24/96 και πανω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Τον WD τον έχω συνδέσει αναλογικά και ψηφιακά με ενισχυτή (Pioneer LX70) Απότι κατάλαβα εάν ακούσω από την αναλογική σύνδεση θα πάρω σήμα 24/96. Σωστά? (Πάντως από την οπτική 24/192 πολυκάναλο δεν δίνει σίγουρα.)