Με τη σειρά μου θα ήθελα κι εγώ να ζητήσω μια υπεύθυνη γνώμη:
Θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα που να μπορεί να κάνει εγγραφή ψηφιακών mpeg-4 επίγειων (ή και αναλογικών) κατά προτίμηση σε ενσωματωμένο σκληρό, να συνδέεται με τον αποκωδικοποιητή της Nova ώστε να μπορώ να κάνω εγγραφή και από εκεί, (αναφέρομαι φυσικά σε χρονοπρογραμματισμό), να μπορεί να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα format αρχείων εικόνας και ήχου, να μην έχει πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους .srt και (εννοείται φυσικά ότι θα μπορώ να το λειτουργώ σαν κανονικό tuner, πχ γράφω από τη nova και συγρόνως βλέπω ένα ελληνικό κανάλι). Πρέπει επίσης να μπορεί να συνδέεται στον ενισχυτή με RCA.
Ολα αυτά μου τα έκανε το παλιό μου dvd recorder με σκληρό που είχα (εκτός από τα ψηφιακά) αλλά δυστυχώς τα τίναξε και σκεύθηκα να αγοράσω ένα καινούριο. Κάνοντας μια βόλτα στην αγορά είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα με ψηφιακό δέκτη αλλά ακόμη κι αν ήθελα να αγοράσω ένα του παλιού καιρού και να του βάλω εξωτερικά πάνε να καταργηθούν τελείως.
Ετσι μου πρότειναν να κατευθυνθώ σε κάτι εντελώς διαφορετικό (media player) και μου έδειξαν τον Fantec MM-HDRTV.
Κάνει στ'αλήθεια όλα αυτά που χρειάζομαι; Αν όχι (ή ακόμη κι αν ναι) μήπως έχετε κάποια ακόμη καλύτερη λύση να μου προτείνετε;