MEDIA PLAYER ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.

wind

AVClub Enthusiast
14 November 2006
988
GLYFADA
Σε αναζητηση media player για αναπαραγωγη μουσικης απο εξωτερικο σκληρο και με κατευθυνση προς την υψηλη πιστοτητα, κυκλοφορει?

Σε αναζητηση media player για αναπαραγωγη μουσικης απο εξωτερικο σκληρο και με κατευθυνση προς την υψηλη πιστοτητα, κυκλοφορει?

Mede8er.
Λιγο παραπανω απο 150 ευρω. Πρεπει να ειναι το μοναδικο που ενω παιζει καποιο μουσικο αρχειο μπορεις να περιηγεισαι στο μενου του σκληρου και να επιλεξεις το επομενο αλπμουμ.
Επισης μπορεις να βλεπεις και την φωτογραφια απο το εξωφυλο του αλπουμ ενω παιζει μουσικη. Στα μεχρι τωρα media player που ειχα κατι τετοιο δεν μπορουσα να το κανω.

Re: Απάντηση: MEDIA PLAYER ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Mede8er.
Λιγο παραπανω απο 150 ευρω. Πρεπει να ειναι το μοναδικο που ενω παιζει καποιο μουσικο αρχειο μπορεις να περιηγεισαι στο μενου του σκληρου και να επιλεξεις το επομενο αλπμουμ.
Επισης μπορεις να βλεπεις και την φωτογραφια απο το εξωφυλο του αλπουμ ενω παιζει μουσικη. Στα μεχρι τωρα media player που ειχα κατι τετοιο δεν μπορουσα να το κανω.

Το egreat που έχω S1A τα κάνει όλα αυτά που ανέφερες + ιντερνετ ραδιο

The good news
Παίζει 24/96

The bad news
Δεν παίζει 24/88 & 24/192

The worst news
Λειτουργεί την αυξομείωση της έντασης στην έξοδο spdif με αποτέλεσμα να έχει ΧΑΛΙΑ ΗΧΟ

Ψήνομαι πλέον μόνο για Logitech squeezebox touch :elefant:

olive opus. Δεν είναι media player αλλά music server, έχει δίσκο εσωτερικό και παιρνει και εξωτερικό. Το έχω ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος. Πολύ καλό αλλά και πολυ ποιο ακριβό.

Το olive είναι ΚΑΙ cd player...συνδυάζει δύο συσκευές σε ένα περίβλημα.εγώ έχω το HDX-1000 το οποίο είναι από τα λίγα που έχουν coaxial έξοδο για dac...
αναπαράγει και 24/192 και ο ήχος του με ένα πολύ καλό dac είναι εξαιρετικός!!!

φυσικά υπάρχουν αρκετές επιλογές πλέον για όλα τα βαλάντια....

το Logitech squeezebox touch επίσης είναι πάρα πολλή καλή περίπτωση...

Εμ βεβαια...
Τωρα που το εκανε ριβιου το stereophile και το hi-fi choice ειναι καλη περιπτωση.(Το Logitech squeezebox touch)
Πριν δεν ητανε...

εγώ δεν ξέρω τι τόκανε το stereophile...ούτε διάβασα τίποτα...τυχαία μπήκα και το βρήκα διαβάζοντας το θέμα του Παναγιωτίδη παρακάτω για το Logitech duet...