Media Player για windows 7 (Software)

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Voliminal

New member
10 June 2010
43
Aloha guys,

Ήθελα να ρωτήσω, παραλαμβάνω μια HDTV τις επόμενες ημέρες και θα ήθελα να βρω τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αναπαράγω τις ταινίες μου με την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Κυρίως σε 1080p.

Έχω ένα desktop PC με AMD 960T ξεκλειδωμένο σε 6πύρινο στα 3.4 και μια nVidia GTX 560 και 8gb ram.

Μέχρι τώρα για το μόνιτορ έπαιζα ταινίες με το kmplayer.

Επειδή θα συνδέσω την HDTV σαν 2η οθόνη στο PC θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή του καλύτερου player για full hd ταινίες.

Σαν αρχάριος δεν είχα δει τα software όπως xbmc, wmc κλπ.

Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ το περιβάλλον τους και η όλη φάση με την online αναγνώριση των ταινιών κλπ.

Αυτά λειτουργούν και σαν players με δικά τους codecs κλπ?

Είναι ότι καλύτερο υπάρχει για την αναπαραγωγή τέτοιου περιεχομένου?

dimitris__

AVClub Addicted Member
23 November 2007
2,012
Γλυκά Νερά Αττικής
Μετά από πολύ έρευνα κατέληξα ότι κανένα player δεν ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις.

Ότι καλύτερο (λόγω επεκτασιμότητας και αποτελέσματος) υπάρχει για αναπαραγωγή ταινιών είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Media Player Classic BE. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ, όπως παλιότερα την παλιότερη του έκδοση Media Player Classic Homecinema.

Voliminal

New member
10 June 2010
43
Μέσα σε όλα αυτά που δοκίμασες ήταν και το WMC και XBMC?

Απλά δεν θέλω να αγοράσω BD Player και τα συναφή.

Θέλω να τα κάνω όλα μέσω του PC.

Απλά για τις ταινίες δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο πρόγραμμα, όπως και δεν ξέρω τι γίνεται με το 3D.

Τι player χρησιμοποιούμε για αναπαραγωγή αρχείων 3D?

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Εδώ είσαι!

Ορεξη για διαβασμα να εχεις, μπορεις να πηδηξεις τις πρωτες 200-250 σελιδες (!)

dimitris__

AVClub Addicted Member
23 November 2007
2,012
Γλυκά Νερά Αττικής
Μέσα σε όλα αυτά που δοκίμασες ήταν και το WMC και XBMC?

Απλά δεν θέλω να αγοράσω BD Player και τα συναφή.

Θέλω να τα κάνω όλα μέσω του PC.

Απλά για τις ταινίες δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο πρόγραμμα, όπως και δεν ξέρω τι γίνεται με το 3D.

Τι player χρησιμοποιούμε για αναπαραγωγή αρχείων 3D?

Τo Windows Media Center δεν παίζει MKV κλπ, θέλει χάκεμα, προσπάθησα με το Windows 7 Codec Pack, αλλά δε μου άρεσε το αποτέλεσμα.
Με το XBMC δεν κατάφερα να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα (HD ήχο, frame interpolation) πρίν κανα χρόνο που το δοκίμασα και το παράτησα σαν ιδέα. Επίσης δεν έχω την ανάγκη να κρατώ βιβλιοθήκη με τις ταινίες παρότι είναι πολύ όμορφο σαν αποτέλεσμα.
Για φούλ εμπειρία blue-ray (με menu κλπ) είναι δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να αγοράσεις software, σαν το PowerDVD.
3D δεν έχω ασχοληθεί.