Media Player και αναπαραγωγή μουσικής

Status
Not open for further replies.

avaristos

New member
28 January 2009
1
Καλησπέρα, θα μου συγχωρέσετε την ίσως αφελέστατη ερώτηση αλλά είμαι πολύ αρχάριος στο συγκεκριμένο χώρο. Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός media player (κάτι σε xtreamer ή western digital), το οποίο κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων (κυρίως mp3) μέσω σκληρού δίσκου ή usb stick. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν, εάν γίνεται να παίζει μουσική το media player χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση ή υπολογιστή, απλά μόνο με τον ενισχυτή μου?
Επίσης εφόσον το παραπάνω είναι εφικτό, ξέρει κάποιος εάν πάλι χωρίς τηλεόραση ή υπολογιστή είναι δυνατή η χρήση της λειτουργίας shuffle στα μουσικά αρχεία, πχ μέσω του remote control?

Καλησπέρα, θα μου συγχωρέσετε την ίσως αφελέστατη ερώτηση αλλά είμαι πολύ αρχάριος στο συγκεκριμένο χώρο. Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός media player (κάτι σε xtreamer ή western digital), το οποίο κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων (κυρίως mp3) μέσω σκληρού δίσκου ή usb stick. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν, εάν γίνεται να παίζει μουσική το media player χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση ή υπολογιστή, απλά μόνο με τον ενισχυτή μου?
Επίσης εφόσον το παραπάνω είναι εφικτό, ξέρει κάποιος εάν πάλι χωρίς τηλεόραση ή υπολογιστή είναι δυνατή η χρήση της λειτουργίας shuffle στα μουσικά αρχεία, πχ μέσω του remote control?

Θα σε χαλάσω αλλά μάλλον δε θα κάνεις τη δουλειά σου με το xtreamer ή το WD όχι γιατί δεν παίζουν μουσικά αρχεία αλλά γιατί απλά πρέπει να έχεις ανοικτή τηλεόραση ή PC για να βλέπεις τι κάνεις και τι παίζει. Ο χειρισμός τους στα τυφλά είναι πρακτικώς αδύνατος.

Είναι προτιμότερο να στραφείς σε media player με ενσωματωμένη οθόνη! Κάποιος άλλος φίλος ίσως βοηθήσει περισσότερο!

Μπα όλα αυτά μόνο χρόνους δείχνουν...

Απαραίτητη η σύνδεση με την τηλεόραση και για σωστή ακρόαση της μουσικής, θα πρέπει προσωρινά να βάζεις την τηλεόραση σε μια άλλη είσοδο χωρίς σήμα.

Σε Logitech έχω δει κάτι σχετικό που η οθόνη δείχνει και άλλα πράγματα, αλλά θέλει ψάξιμο κατά πόσο ολοκληρωμένο είναι...

Φιλε avaristos καλωσορισες στην παρεα...

Παντως θα μπορουσες ανετα να κανεις τη δουλεια σου με την πιο μικρη και φθηνη οθονιτσα υπολογιστη που θα βρεις... ε δεν ειναι και τοσο τρομερο...?

Status
Not open for further replies.