media player με υποστηριξη hd ηχου? (passthrough)

CptBill

Senior Member
13 July 2006
494
Πειραιάς
Ειμαι προς αναζητηση media player που να υποστηριζει απαραιτητα ολα τα νεα hd format ηχου (dts hd ma, κτλ) μεσω passthough(bitstream).

Τι εχετε να προτεινετε;

Ημουν ετοιμος να αγορασω το asus oplay hd2 μεχρι που πηρα χαμπαρι πως δεν παιζει εξωτερικους υποτιτλους σε mkv αλλα και το γεγονος πως asus προσφερει ανυπαρκτο support (firmware updates) οποτε απορριφθηκε.

Θελω το egreat s1a αλλα το futeko δεν εχει σχεδια να το ξαναφερει.
Τι αλλο μου μενει σε λογικο κοστος γυρω στα 150?

mede8er 400x/500x
Περνανε και τα δυο hd audio.Απλα τσεκαρε να ειναι οι εκδοσεις με τα αναβαθμισμενα realtek dd+ (To 400x mini βγαινει μονο με αυτο)

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! τελικα επιλεχθηκε το xtreamer sidewinder (δεν ηξερα πως φοραει το νεο realtek που υποστηριζει passthrough) οποτε μια χαρα :)
Εν αναμονη λοιπον μεχρι να ερθει μιας που η παραγγελια εγινε απο το επισημο shop της xtreamer

Απάντηση: Re: media player με υποστηριξη hd ηχου? (passthrough)

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! τελικα επιλεχθηκε το xtreamer sidewinder (δεν ηξερα πως φοραει το νεο realtek που υποστηριζει passthrough) οποτε μια χαρα :)
Εν αναμονη λοιπον μεχρι να ερθει μιας που η παραγγελια εγινε απο το επισημο shop της xtreamer
Μια παρατήρηση μόνο.
Με το προηγούμενο firmware είχε πρόβλημα με το Dolby Digital +.
Με τα άλλα όχι.Μόλις δοκιμάσω το καινούριο που μόλις κυκλοφόρησε θα ενημερώσω.

Δυστυχώς και με το καινούριο firmware παραμένει το πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα συνεργασίας με τον ενισχυτή, αλλά τα άλλα media players που έχω δε μου το κάνουν.
Η ουσία πάντως είναι πως δεν έχω βρει καμία ταινία με αυτόν τον ήχο, άρα μικρό το πρόβλημα.