Media player με υποστηριξη NETFLIX

Re: Απάντηση: Re: Media player με υποστηριξη NETFLIX

Μια χαρά 5.1 παίζει το Chromecast με το netflix ;) εικόνα, ήχος, κίνηση όλα τέλεια. Ίσως το καλύτερο value for money.

To 1 ή το 2; εχω το 1 και οτι δοκιμασα δεν μου εβγαλε 5.1 στον ενισχυτη, ουτε την επιλογη για 5.1 στο audio stream στις επιλογες της ταινιας. Μπορεις να μου πεις μια ταινια/σειρα που ειδες 5.1 να δουλευει, ωστε να το δοκιμασω και εγω;

Με PS3 το Netflix παίζει εξαιρετικά και περνάει πολύκανάλο ήχο στον ενισχυτή πχ για την ταινία ridiculous 6 ο pioneer έδειξε Dolby digital plus.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Media player με υποστηριξη NETFLIX

To 1 ή το 2; εχω το 1 και οτι δοκιμασα δεν μου εβγαλε 5.1 στον ενισχυτη, ουτε την επιλογη για 5.1 στο audio stream στις επιλογες της ταινιας. Μπορεις να μου πεις μια ταινια/σειρα που ειδες 5.1 να δουλευει, ωστε να το δοκιμασω και εγω;
Το 2 εχω και η επιλογή για 5.1 βγαίνει στα περισσότερα (πχ Spartacus)

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα σε εμένα να μην βγαίνει ή επιλογή επειδή ο ενισχυτής δεν υποστηρίζει το DD+. Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε κανέναν νεότερο ενισχυτή που υποστηρίζει το format για να το δοκίμασω.

Απάντηση: Re: Media player με υποστηριξη NETFLIX

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα σε εμένα να μην βγαίνει ή επιλογή επειδή ο ενισχυτής δεν υποστηρίζει το DD+. Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε κανέναν νεότερο ενισχυτή που υποστηρίζει το format για να το δοκίμασω.
Hmmm, δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό...σύμφωνα με τα λεγόμενα του Dolby θα έπρεπε να έχεις 5.1:

Compatibility with Current Equipment

Equipment with Dolby Digital Plus will unlock its full feature set, including 5.1- and 7.1-channel capability (depending on the program).

If your system includes only Dolby Digital, you'll still get 5.1-channel surround sound, with the highest-quality Dolby Digital signal possible—Dolby Digital Plus content is easily converted to a traditional Dolby Digital signal.

http://www.dolby.com/us/en/technologies/dolby-digital-plus.html