Media Player ως 150

Arkady

Established Member
16 February 2010
117
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα επιτραπέζιο Media Player, με τιμή ως 150 περίπου.

Οπωσδήποτε θα ήθελα να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

-Απροβλημάτιστη αναπαραγωγή Ελληνικών και Αγγλικών υποτίτλων, χωρίς την ανάγκη ενσωμάτωσής τους στο αρχείο video.
-Δυνατότητα αναπαραγωγής video HD 1080.
-"Σταθερό" wifi χωρίς προβλήματα αποσυνδέσεων.

Χαρακτηριστικά που επίσης θα ήθελα, αλλά δεν είναι απαραίτητα ούτε δεσμευτικά

-Θύρα usb στην μπροστινή πλευρά.
-Αναπαραγωγή HD ήχου.

Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας.

Ac Ryan mini με 115ε

Αυτό εδώ είναι?
http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/anabathmisi/hdd-ssd/acryan-playon!hd-mini-acr-pv73200-digital-media-center/prod253134pp/

Καλό φαίνεται, αλλά έχει θήκη για σκληρό? Επίσης για wifi πρέπει να αγοράσεις εξτρά στικάκι.

Σε σχέση με το Turbo X Media Player Oscar, ποιό εκ των δύο θεωρείς καλύτερη αγορά και γιατί?

Α!Δεν μου είπες για εσωτερικό δίσκο !
Τότε παρε το acryan playon hd (όχι το μινι) το οποίο έχει περίπου 150ε και δέχεται δισκο.To mini πάντως πολλοί το δίνουν με wifi stick δωρεάν !
Σίγουρα καλύτερο από το oscar

Last edited:
Α!Δεν μου είπες για εσωτερικό δίσκο !
Τότε παρε το acryan playon hd (όχι το μινι) το οποίο έχει περίπου 150ε και δέχεται δισκο.To mini πάντως πολλοί το δίνουν με wifi stick δωρεάν !
Σίγουρα καλύτερο από το oscar

Εννοείς αυτό, σωστά?

http://www.skroutz.gr/s/278699/AC-Ryan-Playon-HD.html?from=suggest&keyphrase=AC+Ryan+Playon!HD

Σε τι είναι ανώτερο από το Oscar?

εγώ παντός πήρα ττο acrayan mini από τα public στα 119 και μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος.
Πριν από αυτό είχα το egreat 31b αλλά δυστυχώς τα έπαιξε

μπρε φιλαράκι ψάξε λίγο τα νήματα στο κλαμπ μας ... πρέπει να έχουν γραφθεί άπειρες απόψεις για το live, έχει και δικό του νήμα : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=47472

Μα εννοείται ότι τα ψάχνω και τα διαβάζω τα threads.
Τυχαία νομίζεις ότι ρωτάω για τα συγκεκριμένα players, από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν στο εμπόριο?

Προσπαθώ να αποφασίσω μεταξύ των παρακάτω:

-AC Ryan Playon!HD
-Turbo-X Oscar
-Western Digital TV Live
-Western Digital TV Live Hub 1TB

To Live Hub ξεφεύγει από το budget μου, αλλά έχει 1ΤΒ σκληρό οπότε συμφέρει αρκετά.Πέρα από την ύπαρξη σκληρού όμως, έχει κάποιες σημαντικές διαφορές σε σχέση με το απλό TV Live?
To TV Live μου φαίνεται πολύ καλή αγορά στην low-end κατηγορία, απλά με χαλάει το ότι δεν παίρνει εσωτερικό σκληρό.

To Oscar μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως πολύ καλή αγορά (value for money) δεδομένου ότι υποστηρίζει εσωτερικό σκληρό, δίνει στικάκι Wi-Fi κι έχει και πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση (διαβάζω όμως ότι είναι αισχρό το remote του.)
Έχει παρουσιάσει καθόλου bugs, προβλήματα, αδυναμίες κλπ που θα πρέπει να λάβω υπόψιν μου?

Το AC Ryan Playon!HD φαίνεται καλό, αλλά δεν μπορώ να βρω σχόλια γι'αυτό...

Βάσει των όσων διαβάζω, αρχίζω να δίνω βάρος και στην τεχνική υποστήριξη του προϊόντος (service,fw upgrades κλπ)

Εκ των 4, ποιο προτείνετε?

Απάντηση: Re: Media Player ως 150

Προσπαθώ να αποφασίσω μεταξύ των παρακάτω:

-AC Ryan Playon!HD
-Turbo-X Oscar
-Western Digital TV Live
-Western Digital TV Live Hub 1TB

To Live Hub ξεφεύγει από το budget μου, αλλά έχει 1ΤΒ σκληρό οπότε συμφέρει αρκετά.Πέρα από την ύπαρξη σκληρού όμως, έχει κάποιες σημαντικές διαφορές σε σχέση με το απλό TV Live?
To TV Live μου φαίνεται πολύ καλή αγορά στην low-end κατηγορία, απλά με χαλάει το ότι δεν παίρνει εσωτερικό σκληρό.

To Oscar μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως πολύ καλή αγορά (value for money) δεδομένου ότι υποστηρίζει εσωτερικό σκληρό, δίνει στικάκι Wi-Fi κι έχει και πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση (διαβάζω όμως ότι είναι αισχρό το remote του.)
Έχει παρουσιάσει καθόλου bugs, προβλήματα, αδυναμίες κλπ που θα πρέπει να λάβω υπόψιν μου?

Το AC Ryan Playon!HD φαίνεται καλό, αλλά δεν μπορώ να βρω σχόλια γι'αυτό...

Βάσει των όσων διαβάζω, αρχίζω να δίνω βάρος και στην τεχνική υποστήριξη του προϊόντος (service,fw upgrades κλπ)

Εκ των 4, ποιο προτείνετε?

το Hub παίζει από usb και copy protected content (δες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67875&page=7), το απλό live οχι. Καλύτερο τηλεκοντρόλ, καλύτερο interface (λένε), κανένα από τα δύο δεν έχει πλήρη υποστήριξη downmix & passthrough στα HD audio (μου διαφεύγει αυτή την στιγμή ποιο από όλα δεν υποστηρίζουν). Παρόλα αυτά έχουν αρκετά δυνατό τσιπ. Φίλος πάντως με το playON ειναι πολύ ευχαριστημένος... αν και κάποια παρεμβολή πρέπει να του κάνει κάποια άλλη συσκευή ή τηλεκοντρόλ, όταν το πάει σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.
Εγώ έχω το live (κρεβατοκάμαρα με hdmi σε τιβί χωρίς ενισχυτές κλπ), και είμαι ευχαριστημένος.

Re: Απάντηση: Re: Media Player ως 150

το Hub παίζει από usb και copy protected content (δες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67875&page=7), το απλό live οχι. Καλύτερο τηλεκοντρόλ, καλύτερο interface (λένε), κανένα από τα δύο δεν έχει πλήρη υποστήριξη downmix & passthrough στα HD audio (μου διαφεύγει αυτή την στιγμή ποιο από όλα δεν υποστηρίζουν). Παρόλα αυτά έχουν αρκετά δυνατό τσιπ. Φίλος πάντως με το playON ειναι πολύ ευχαριστημένος... αν και κάποια παρεμβολή πρέπει να του κάνει κάποια άλλη συσκευή ή τηλεκοντρόλ, όταν το πάει σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.
Εγώ έχω το live (κρεβατοκάμαρα με hdmi σε τιβί χωρίς ενισχυτές κλπ), και είμαι ευχαριστημένος.

Από υποστήριξη το Ryan PlayOn τι λέει, γνωρίζεις? Βγαίνουν firmware updates κλπ?

Δυστυχώς αυτό θα πρέπει να σου το απαντήσει κάποιος που το έχει, αν και νομίζω ότι τα realtek based μηχανάκια έχουν κάπως ενιαία αντιμετώπιση (κοινή βάση λογισμικού)...

Για το live που έχω και μπορώ να πω, παρότι το τελευταίο firm δεν είναι τέλειο και έχει 1-2 ψιλοbugs, γενικότερα η WD έχει βγάλει 2-3 επίσημα και άλλα τόσα ανεπίσημα (beta) τουλάχιστον... Ας πούμε το θέμα που δημιουργήθηκε με το mkvmerge 4.2 και τις "μαύρες" ματρόσκες, το έλυσε αρκετά γρήγορα με ένα ανεπίσημο firm...

Eγω πουλησα το WD που ειχα (οχι το live το πιο παλιο) και μαλλον παω για το Ryan.

Στο WD δεν μου αρεσε το τηλεκοντρολ , ο σχεδιασμος του , ενω εκανε και κολληματα σε μερικα mkv.

Γενικα το θεωρω πολυ υπερτιμημενο. Το Live hub ειναι πολυ καλυτερο κατασκευαστικα και εχει και καλυτερο interface αλλα ειναι υπερβολικα ακριβο στην Ελλαδα οταν πχ. σε Γαλλικες ιστοσελιδες το εχω δει στα 180 ευρω.

Eγω πουλησα το WD που ειχα (οχι το live το πιο παλιο) και μαλλον παω για το Ryan.

Στο WD δεν μου αρεσε το τηλεκοντρολ , ο σχεδιασμος του , ενω εκανε και κολληματα σε μερικα mkv.

Γενικα το θεωρω πολυ υπερτιμημενο. Το Live hub ειναι πολυ καλυτερο κατασκευαστικα και εχει και καλυτερο interface αλλα ειναι υπερβολικα ακριβο στην Ελλαδα οταν πχ. σε Γαλλικες ιστοσελιδες το εχω δει στα 180 ευρω.

Τα Media Players που πωλούνται σε e-shops του εξωτερικού, υποστηρίζουν Ελληνικούς υπότιτλους?
Πχ αν υποθέσουμε ότι παραγγέλνω το Live Hub από εξωτερικό, φοράει το ίδιο firmware με αυτό που πωλείται εδώ?

Νομιζω οτι στα 150 Ευρώ το Χtreamer Pro ειναι από τις καλύτερες επιλογές, απλά θα πρέπει να παραγγελθει απο έξω (www.xtreamer.net)

Aν το budget ειναι στο κατοστάρικο τοτε το WD Live ειναι αριστο value/money.

Τελικά κατέληξα σε κάτι διαφορετικό από τα players που είχα κατασταλάξει, και πιο συγκεκριμένα το Himedia HD300A+ από εδώ.
Απο το review του φίλου dimple φαίνεται πολύ καλή επιλογή και εξαιρετικό value for money. Είδωμεν....