Media player υπό προϋποθέσεις.......

Status
Not open for further replies.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,432
Καλησπέρα.

Θα μπω αμέσως στο θέμα.

Βαρέθηκα με τα id3 tags.

Εχω 100άδες albums που έχω ριπάρει χρόνια πριν και δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να κάνω πάλι αυτή την δουλειά.

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπών αν υπάρχει κάποιο media player απο αυτά που έχουν κατακλύσει την αγορά που να ταξινομεί την μουσική απλά με φακέλους.

Σίγουρα να έχει ψηφιακή έξοδο για να συνδεθεί με τον aragon.

Vga ευπρόσδεκτο γιατί σκέφτομαι να βάλω μια οθόνη υπολογιστή για να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτή την 50άρα όλη την ώρα καλοκαιριάτικα.

Hdmi πιστεύω έχουν όλα έτσι και αλλιώς.

Και να παίρνει μέσα σκληρό δίσκο κατα προτίμηση 2.5" για να βάλω στερεάς κατάστασης με όλα τα τραγουδάκια μου.

Το pc απο την onboard με τον Aragon παίζει καταπληκτικά οπότε δεν νομίζω ένα media player να παίξει χειρότερα.

Αν παίζει και MKV απο εξωτερικό σκληρό καλό θα είναι.

Σπάνια πλέων βλέπω ταινίες και τις έχω συγκεντρώσει σε έναν 3.5" 2ΤΒ που των καρφώνω σε docking station αν καμιά φορά χρειαστεί.

Να αναφέρω οτι σε όλες τις ταινίες έχω ενσωματώσει τους υπότιτλους με το mkv merge όποτε είναι σημαντικό το player (αν τελικά βρω κάτι να τα συνδυάζει όλα) να μπορεί να τους διαβάσει.

Καλησπέρα.

Θα μπω αμέσως στο θέμα.

Βαρέθηκα με τα id3 tags.

Εχω 100άδες albums που έχω ριπάρει χρόνια πριν και δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση να κάνω πάλι αυτή την δουλειά.

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπών αν υπάρχει κάποιο media player απο αυτά που έχουν κατακλύσει την αγορά που να ταξινομεί την μουσική απλά με φακέλους.

Σίγουρα να έχει ψηφιακή έξοδο για να συνδεθεί με τον aragon.

Vga ευπρόσδεκτο γιατί σκέφτομαι να βάλω μια οθόνη υπολογιστή για να μην χρειάζεται να έχω ανοιχτή την 50άρα όλη την ώρα καλοκαιριάτικα.

Hdmi πιστεύω έχουν όλα έτσι και αλλιώς.

Και να παίρνει μέσα σκληρό δίσκο κατα προτίμηση 2.5" για να βάλω στερεάς κατάστασης με όλα τα τραγουδάκια μου.

Τι εννοείς με το "που να ταξινομεί την μουσική απλά με φακέλους". Μήπως να αναγνωρίζει του φακέλους που προηγουμένως έχεις φτιάξει στο σκληρό του (μέσω του υπολογιστή σου) και να τους δείχνει αλφαβητικά, έτσι ώστε να μπαίνεις στο φάκελο και να παίζεις τα αρχεία του;

Εάν και το παρακάτω δεν είναι αμιγώς μόνο media player αλλά και pvr, δες το ποστ #36

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59919&page=4

Δεν θέλω καμία σχέση με τον υπολογιστή.

Θέλω να διαβάζει μουσική απο τον δικό του δίσκο και να βλέπει φακέλους σαν τα dvd player.

Δεν θέλω καμία σχέση με τον υπολογιστή.

Θέλω να διαβάζει μουσική απο τον δικό του δίσκο και να βλέπει φακέλους σαν τα dvd player.

Εμ... όλα το κάνουν αυτό... αν κατάλαβα καλά θες να ανοίγεις το media player και να παίζεις μουσική από τον ενσωματωμένο ή εξωτερικό δίσκο του...

Ναι ρε παιδιά αλλά να μην διαβάζει tags.

Να μου βγάζει δέντρο με φακέλους.

Να ανοίγω φάκελο και να παίζω οτι έχει μέσα.

Re: Απάντηση: Media player υπό προϋποθέσεις.......

Ναι ρε παιδιά αλλά να μην διαβάζει tags.

Να μου βγάζει δέντρο με φακέλους.

Να ανοίγω φάκελο και να παίζω οτι έχει μέσα.

Πιστεύω ότι όλα σχεδόν το κάνουν αυτό . Αντι να ανοίγεις το φάκελο και να πατάς enter στο επιλεγμένο κομμάτι , ανοίγεις τον φάκελο και πατάς play και σου παίζει όλα τα κομμάτια του φακέλου με την σειρά που τα έχεις βάλει εσύ. π.χ. αριθμητική ( όλα έχουν μπροστά ένα νούμερο) αλφαβητική κτλπ.

Status
Not open for further replies.