Media Players με HD Netflix υποστήριξη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players με HD Netflix υποστήριξη

Τελικά μόνο το Pro υποστηρίζει Netflix 4Κ , έχει άλλα γραφικά από τα απλά μοντέλα PS4.

Το PS4 όπως και το Nvidia Shield δεν είναι παιχνιδομηχανές;

Το PS4 όπως και το Nvidia Shield δεν είναι παιχνιδομηχανές;
Εγώ το έχω σαν media player..Δεν παίζω παιχνίδια καθόλου..
Παίζω φουλ netflix 4k,σε ωρα αναγκης kodi, πολύ streaming απο Nas .. Έχει ανεμιστηρακι εσωτερικό να μη ζεσταίνεται όπως τα υπόλοιπα, απίθανο τηλεκοντρόλ με φωνητική αναζήτηση και vol up-down με scroll και αν μπορείς να διαθέσεις τόσα χρήματα δεν βρίσκω λόγο να πάρεις κάτι αλλο.
Υποστήριξη τρομερή με update και γενικά παίζουν ολα γρήγορα και απροβληματιστα.

καλά! εδώ και 2 μέρες διαβάζω reviews και κριτικές και έχω μπλέξει κάπως.

Το nvidia shield είναι πολύ καλό, αλλά έχει DDR3 μνήμη ακόμα. Άσε που είναι πανάκριβο.
Το MECOOL BB2 PRO TV Box Android 7.1, έχει DDR4 μνήμη, αλλά δεν έχει DVB C/S εισόδους όπως το
MECOOL KIII PRO Hybrid DVB TV Box το οποίο τα έχει όλα, αλλά δεν έχει DDR4 μνήμη!

Έχω πελαγώσει!

Εγώ το έχω σαν media player..Δεν παίζω παιχνίδια καθόλου..
Παίζω φουλ netflix 4k,σε ωρα αναγκης kodi, πολύ streaming απο Nas .. Έχει ανεμιστηρακι εσωτερικό να μη ζεσταίνεται όπως τα υπόλοιπα, απίθανο τηλεκοντρόλ με φωνητική αναζήτηση και vol up-down με scroll και αν μπορείς να διαθέσεις τόσα χρήματα δεν βρίσκω λόγο να πάρεις κάτι αλλο.
Υποστήριξη τρομερή με update και γενικά παίζουν ολα γρήγορα και απροβληματιστα.

μιλάς για το PS4 ή το NVIDIA Shield;

από Ελλάδα ή απ έξω;
Το πήρα ενός μήνα μτχ απο μέλος εδώ,μιας και είχε πει οτι θα το δοκίμαζε και θα πήγαινε σε Nuk pc..
Είναι απο amazon καθώς στέλνει και παραλαμβάνεις πολύ γρήγορα..Δες στο τοπικ του Shield τις τελευταίες σελίδες τα λένε αναλυτικά.

Απάντηση: Re: Media Players με HD Netflix υποστήριξη

καλά! εδώ και 2 μέρες διαβάζω reviews και κριτικές και έχω μπλέξει κάπως.

Το nvidia shield είναι πολύ καλό, αλλά έχει DDR3 μνήμη ακόμα. Άσε που είναι πανάκριβο.
Το MECOOL BB2 PRO TV Box Android 7.1, έχει DDR4 μνήμη, αλλά δεν έχει DVB C/S εισόδους όπως το
MECOOL KIII PRO Hybrid DVB TV Box το οποίο τα έχει όλα, αλλά δεν έχει DDR4 μνήμη!

Έχω πελαγώσει!

Κοίτα το MECOOL KIII PRO ,μου το είχε δανείσει ένας φίλος, και το είχα αρκετό καιρό .
Καταλαβαίνεις ότι ένα μηχανάκι που να τα κάνει όλα και να τα κάνει όλα σωστά θα ήταν πανάκριβο .
Το MECOOL KIII PRO είχε πολλά πράγματα ,αλλά δεν δούλευαν όλα σωστά .Οταν το είχα δεν είχα ενδιαφερθεί για Netflix 4Κ.

Και εγώ ψάχνομαι για Netflix 4Κ και δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια .
Κοίταξα ,PS4 pro και το Nvidia Shield .
Exω media player ,οπότε το Nvidia Shield δεν θα μου δώσει κάτι παραπάνω πέρα από το Netflix 4Κ.Αυτή τη στιγμή ψάχνομαι για το Xbox One S.
Το οποίο Xbox One S παίζει και 4k blu-ray δισκάκι που το PS4 pro δεν παίζει .

Αν εχεις 4k tv εχεις και tv με καταλληλο drm για να παιξει netflix αν δεν κανω λαθος, οποτε ποιος ο λογος να πας για box που να παιζει netflix? Εκτος κι αν ειναι τοσο σημαντικο το οτι δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους.

Re: Απάντηση: Re: Media Players με HD Netflix υποστήριξη

Κοίτα το MECOOL KIII PRO ,μου το είχε δανείσει ένας φίλος, και το είχα αρκετό καιρό .
Καταλαβαίνεις ότι ένα μηχανάκι που να τα κάνει όλα και να τα κάνει όλα σωστά θα ήταν πανάκριβο .
Το MECOOL KIII PRO είχε πολλά πράγματα ,αλλά δεν δούλευαν όλα σωστά .Οταν το είχα δεν είχα ενδιαφερθεί για Netflix 4Κ.

Και εγώ ψάχνομαι για Netflix 4Κ και δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια .
Κοίταξα ,PS4 pro και το Nvidia Shield .
Exω media player ,οπότε το Nvidia Shield δεν θα μου δώσει κάτι παραπάνω πέρα από το Netflix 4Κ.Αυτή τη στιγμή ψάχνομαι για το Xbox One S.
Το οποίο Xbox One S παίζει και 4k blu-ray δισκάκι που το PS4 pro δεν παίζει .

Κι εγώ έχω media player αλλά θέλω να τον αλλάξω. Απ ότι καταλαβαίνω μάλλον για Nvidia Shield με βλέπω.

Αν εχεις 4k tv εχεις και tv με καταλληλο drm για να παιξει netflix αν δεν κανω λαθος, οποτε ποιος ο λογος να πας για box που να παιζει netflix? Εκτος κι αν ειναι τοσο σημαντικο το οτι δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους.

δεν έχω 4k tv.

δεν έχω 4k tv.

Ok, απλα σε ενα απο τα αρχικα σου ανεφερες το παρακατω :
"καλημέρα, ναι τα θέλω όλα (και 4K)."
και υπεθεσα οτι εχεις 4k tv .

Ok, απλα σε ενα απο τα αρχικα σου ανεφερες το παρακατω :
"καλημέρα, ναι τα θέλω όλα (και 4K)."
και υπεθεσα οτι εχεις 4k tv .

καλημέρα, κάποια στιγμή θα πάρω!
Απλά σκέφτομαι πως, αν είναι να πάρω κάτι τώρα που να μου καλύψει και τις μελλοντικές μου ανάγκες, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό.

Έχετε καμιά πρόταση για nvidia shield, δηλαδή να το πάρω από Amazon Γερμανίας ή Αμερικής;

Από Αμερική θα σε τσακίσουν οι φόροι άλλα και οι καθυστερήσεις του τελωνείου.

Αν αγοραστει απο Amazon USA και επειδη το Amazon προυπολογιζει και χρεωνει το κοστος τελωνειου θεωρητικα (συμφωνα δλδ με αυτα που λενε στο Site τους) ακομα κι αν το κοστος ειναι μεγαλυτερο δε θα πληρωσεις τπτ παραπανω ενω αν ειναι μικροτερο θα σου επιστραφουν τα λεφτα.
"For AmazonGlobal items, you won't be charged additional fees if the actual Import Fees exceed the Import Fees Deposit we estimated. For items sold by Amazon Marketplace sellers, please check the seller's policies.

If the actual Import Fees are less than the Import Fees Deposit collected by us on your behalf, you'll automatically be refunded the difference to the payment method you used for the order. You'll receive a notification e-mail confirming the amount of the refund. The process takes 60 days from the shipment date."

Αν αγοραστει απο Amazon USA και επειδη το Amazon προυπολογιζει και χρεωνει το κοστος τελωνειου θεωρητικα (συμφωνα δλδ με αυτα που λενε στο Site τους) ακομα κι αν το κοστος ειναι μεγαλυτερο δε θα πληρωσεις τπτ παραπανω ενω αν ειναι μικροτερο θα σου επιστραφουν τα λεφτα.
"For AmazonGlobal items, you won't be charged additional fees if the actual Import Fees exceed the Import Fees Deposit we estimated. For items sold by Amazon Marketplace sellers, please check the seller's policies.

If the actual Import Fees are less than the Import Fees Deposit collected by us on your behalf, you'll automatically be refunded the difference to the payment method you used for the order. You'll receive a notification e-mail confirming the amount of the refund. The process takes 60 days from the shipment date."

Σωστό είναι και όπως το λες. Έχω παραλάβει με αυτόν τον τρόπο γρήγορα και άνετα από USA αφού προπλήρωσα τον φόρο.
Μέσω Aramex με συνεργάτη εδώ στην Ελλάδα την Γενική Ταχυδρομική.
Προσοχή όμως γιατί δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε όλα τα προϊόντα.