Oφειλω να ομολογησω οτι διαβαζοντας παραλληλα με αυτο το νημα και οσο περισσοτερες πληροφοριες μπορω
για τις καθε ειδους πηγες που συζηταμε εχω αποδεχτει αυτο που ειπωθηκε απο αρκετους με τον ενα ή τον αλλο τροπο, οτι δηλαδη τα σταδια μετα το τρανσπορτ (απο το ντακ και μετα) εχουν μεγαλυτερη επιδραση στο
μουσικο αποτελεσμα. Τωρα θα μου πειτε, ρε φιλε δεν σου εφταναν αυτα που σου ειπαμε για να το δεχτεις? Τι να κανω? Παρολο που οπως εχω πει λαμβανω σοβαροτατα υποψη ολες τις αποψεις, ειμαι
παντα της αποψης να κανω και τη δικη μου ερευνα.
Ενω λοιπον ξεκινησα το νημα ψαχνοντας τι βελτιωσεις μπορει να γινουν στο ψηφιακο κομματι καθε συστηματος
(κυριως του δικου μου, δεν ειμαι τοοοσο αλτρουιστης

), ειτε μεσω της τροφοδοσιας, ειτε μεσω του δρομου
που ακολουθει το ψηφιακο σημα, ειτε οποιουδηποτε αλλου τροπου, βρεθηκα τελευταια να ζαχαρωνω επικινδυνα τα oppo 95 και 105 για τα audiophile καλουδια που προσφερουν. Torroidals, referance dacs, εξοδοι παντος ειδους κτλ. Και καπως ετσι απο την αρχικη αναζητηση για ο,τι πιο λιτο και με τις δυνατον λιγοτερες παρεμβολες βρεθηκα σχεδον στην απεναντι πλευρα. Αυτη η συνειδητοποιηση δεν μου πολυαρεσε και δεν θα ειχε προκυψει καν αν δεν σκεφτομουν οτι το μονο απο τα μερη του oppo που πραγματικα μου λειπει στο συστημα μου και μαλλον θα ηταν καθοριστικο, ειναι το ποιοτικοτατο dac του.
Κανοντας λοιπον αλλη μια μικρη ερευνα για το τσιπακι που φοραει μου κινησαν το ενδιαφερον τα αγαπητα απο πολλους βουβαλακια. Για πειτε λοιπον, τι σκεφτεστε για ολα αυτα και ταυτοχρονα δωστε και καμμια εξτρα πληροφορια για τα buffalo, οπως σε τι κατηγοριες τιμης κυμαινονται και τι αλλο θα πρεπει να ξερω για αυτα.
Εννοειται βεβαια οτι και την μεχρι τωρα αναζητηση δεν την αφηνουμε εκτος και δεν την σταματαμε...