Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Ναι ρε παιδί μου αλλά κι εσύ ξεκινάς από λάθος βάση... Η σύγκριση θα πρέπει να είναι Media Players vs HTPC, όχι Media Players vs Syrio's HTPC.
Αυτό είναι unfair... Σωστά δεν έχει δουλεύψει ποτέ. :flipout:

Τωρα να πεις οτι δε σε τρωει λιγο ο κ@λ@ς σου....δεν το λες...:guitarist:

Κανε μπαμ οτι ειναι του Αγ. Βαλεντίνου σήμερα...

Μη Ζμπρώχνεστε....

:p :p :p

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Κανε μπαμ οτι ειναι του Αγ. Βαλεντίνου σήμερα...

Μη Ζμπρώχνεστε....

:p :p :p

Εγω παντως παραγγειλα κι αλλο mediaplayer, αφου εφτιαξα το πισι, ετσι για να μη γκρινιαζεις μονος σου :grandpa:

Τωρα να πεις οτι δε σε τρωει λιγο ο κ@λ@ς σου....δεν το λες...:guitarist:

Εμένα το HTPC μου δουλεύει, και δουλεύει μια χαρά... Το οτι εγώ αφήνω την τηλεόραση στα 60 Hz για "άλλους λόγους" είναι άλλο θέμα. :silly:

Εμένα το HTPC μου δουλεύει, και δουλεύει μια χαρά... Το οτι εγώ αφήνω την τηλεόραση στα 60 Hz για "άλλους λόγους" είναι άλλο θέμα. :silly:

Ααααα, αυτη τη χαρα εννοεις......του οφθαλμιατρου :award:

Τελικα προχωραει η δουλεια ή ακομα ζυμωνεται η κατασταση. ?
Φανταζομαι οτι θα γινονται καποια τηλεφωνα και pm ωστε να συνεννοηθουν οι κατεχοντες τα media players και λοιπα συνοδα.

Αποφασιστηκε το αν θα γινουν normal δοκιμες για να προλαβουμε τη χρονικη διορια ή extended tests και θα πρεπει να μεταφερθει χρονικα το ραντεβου για να γινει η καταλληλη προετοιμασια. ?

Λυπηθειτε τον οικοδεσποτη που θα του χαλασουν τα κρεατα, τον vas που εχει σκοπο να φερει τηλεκατευθυνομενο αεροπλανο για πτησεις στο σαλονι, τον γκαλη που περιμενει να βγαλει off τα media players. :p:p

Eγω το βρισκω καλη ευκαιρια (περαν των δοκιμων) να γνωριστει ή να ξαναβρεθει απο κοντα η παρεα που θα υπαρχει.

Γιάννη.....εξεπλάγην σε επίπεδο χοροπηδητού!! :D
ΕΠΙΑΣΕ το κόλπο . Το κατέβασα στα 1124 και πέρασε το τεστ του JL βούτυρο. :2thumb22sup:

-bye-

"Aκρα" λεω το 16 και το 235. Αν φερεις αυτα, ψιλοτελειωσες με το ψηφιακο. Μετα ειναι θεμα του μεσου που προβαλει το gamma το greyscale κτλ. Δεν εχει να κανει τιποτα η πηγη.Η πηγη του ψηφιακου ειναι μεχρι την αναλυση και τη συχνοτητα.
Μιλαμε για ψηφιακο σημα ξαναλεω.
Για να σου δωσω ενα παραδειγμα, πολλα media player δεν εχουν καν ρυθμιση brightness contrast (πχ το ntv550). Αλλα εχουν , αλλα ενα απλο brightness contrast (πχ το xtreamer).
Δεν ανακατευονται τα player τετοια πραγματα που αναφερεις.
Στο pc για παραδειγμα, πειραζεις br ctrst ?

Αν όλες οι πηγές, Χρήστο, περιορίζονταν μόνο στα σωστά κλειδώματα των levels και τέρμα, τότε δεν θα υπήρχε καλύτερο και χειρότερο...όλα θα ήταν τα ίδια. Επομένως, δεν θα χρειάζονταν ούτε καλιμπραρίσματα, ούτε ιδιαιτερότητες κάθε πηγής με συσκευή. Θα γινόταν μόνο μία και όλοι οι υπόλοιποι θα κάναμε για το μέσο μας copy-paste τις ρυθμίσεις.

Δεν είμαι στο σπίτι για να σου ανεβάσω τα γραφήματα από διαφορετικά μηχανάκια στο ίδιο mode της τηλεόρασης ή του προβολέα για να δεις διαφορές. Επιφυλάσσομαι μετά τη Δευτέρα να το κάνω.

Στο πισί, όχι, δεν πειράζω contrast/brightness. Αυτά τα ρυθμίζω από τη συσκευή. Αυτό που με νοιάζει είναι το πισί να βγάλει μια εικόνα όσο πιο φλατ γίνεται (χωρίς κόφτες και enhancements).

Αν όλες οι πηγές, Χρήστο, περιορίζονταν μόνο στα σωστά κλειδώματα των levels και τέρμα, τότε δεν θα υπήρχε καλύτερο και χειρότερο...όλα θα ήταν τα ίδια. Επομένως, δεν θα χρειάζονταν ούτε καλιμπραρίσματα, ούτε ιδιαιτερότητες κάθε πηγής με συσκευή. Θα γινόταν μόνο μία και όλοι οι υπόλοιποι θα κάναμε για το μέσο μας copy-paste τις ρυθμίσεις.

Δεν είμαι στο σπίτι για να σου ανεβάσω τα γραφήματα από διαφορετικά μηχανάκια στο ίδιο mode της τηλεόρασης ή του προβολέα για να δεις διαφορές. Επιφυλάσσομαι μετά τη Δευτέρα να το κάνω.

Στο πισί, όχι, δεν πειράζω contrast/brightness. Αυτά τα ρυθμίζω από τη συσκευή. Αυτό που με νοιάζει είναι το πισί να βγάλει μια εικόνα όσο πιο φλατ γίνεται (χωρίς κόφτες και enhancements).

Το καλιμπραρισμα το κανεις στην αλυσιδα, κι αφορα περισσοτερο το μεσο προβολης, τηλεοραση η προβολεα.
Τα ψηφιακα μηχανακια οφειλουν να βγαζουν το ιδιο πραγμα απειραχτο.

Θα ηθελα να δω τα γραφιματα που λες, αλλα να μου πεις και τα μηχανακια και τα σεταρισματα τους.
Γιατι αμα εχουν "καλουδια" αυτα και ειναι πειραγμενα με "enhancements" και τετοια, αστα, το καταλαβαινω.

Παντως στα ψηφιακα σηματα , τα μηχανακια δεν πρεπει να εχουν τιποτα απο δαυτα, ουτε brightness contrast που λεει ο λογος.
Καλυτερα να εχει μονο επιλογη level και τιποτα αλλο.

Το καλιμπραρισμα το κανεις στην αλυσιδα, κι αφορα περισσοτερο το μεσο προβολης, τηλεοραση η προβολεα.
Τα ψηφιακα μηχανακια οφειλουν να βγαζουν το ιδιο πραγμα απειραχτο.

Θα ηθελα να δω τα γραφιματα που λες, αλλα να μου πεις και τα μηχανακια και τα σεταρισματα τους.
Γιατι αμα εχουν "καλουδια" αυτα και ειναι πειραγμενα με "enhancements" και τετοια, αστα, το καταλαβαινω.

Παντως στα ψηφιακα σηματα , τα μηχανακια δεν πρεπει να εχουν τιποτα απο δαυτα, ουτε brightness contrast που λεει ο λογος.
Καλυτερα να εχει μονο επιλογη level και τιποτα αλλο.

Σωστά λες ότι αφορά το μέσο προβολής, όμως, το αφορά πάντα σε σχέση με το συγκεκριμένο μηχάνημα. Κάποιο άλλο έχει άλλη συμπεριφορά και η τηλεόραση/προβολέας θέλει άλλες ρυθμίσεις. Γι' αυτό και δεν κάνουμε copy-paste τις ρυθμίσεις, διότι πιθανότατα να έχουμε κακό αποτέλεσμα στο set up μας.

Οφείλουν μεν, δεν βγάζουν δε....εδώ έναν driver νέο αλλάζεις και υπάρχει πιθανότητα να σου έχουν καταστρέψει την εικόνα ώστε αναγκάζεσαι να γυρίσεις σε άλλη έκδοση. Επίσης, αν όλα έδιναν το ίδιο (ψηφιακό σήμα γαρ...), επαναλαμβάνω ότι δεν θα υπήρχαν καλύτερα ή χειρότερα. θα έπαιζαν όλα το ίδιο.

Όχι, όχι...σου μιλάω με απενεργοποιημένες όλες τις επιλογές ''βελτίωσης''.

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Ποιος player είναι αυτός, Νίκο? Είναι εύκολο να το ανοίξεις με το mpc πατώντας ctrl+j?

Ακριβώς! Ο player του xbmc είναι .

Υ.Γ. Sorry για την κουνημένη φωτογραφία. Ζαλάδα σε πιάνει ...Βιαζόμουνα!