Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Nαι, τωρα χρειαζεσαι και μασαζ. Δυο ωρες...φυσιοθεραπεια με εντολη Γιατρου. ! :grandpa:

Τίποτα δεν θέλει. Από αύριο τον στρώνω στο estadio santiago bernabeou να δεί καπάκι όλο το james bond και θα γίνει περδίκι.

Και εγω μεσα αν χωραω.
Και μιας και μιλησατε και για προβολι 3d, φερνω το δικο μου αν χρειαζεται. (αρκει να μη φυγει απο το μπαλκονι)

Ωραία!! Η οθόνη μας λείπει...να φέρω τη Σόνυ? Έτσι και αλλιώς, καντήλι προβολέας είναι του Γιάννη!!!:flipout:

Ξέχασα...ποιο καλό παιζάκι θα τα κουβαλήσει αυτά?? Γιατί με την μέση που έχω, ούτε τον επεξεργαστή δεν σηκώνω!!

Χωρίς προβολι δεν γίνεται δουλειά παίδες.....

εμ αμα λέω αυτά στο προβόλι θα είναι πολύ πιο έντονα και θάστε με χρονόμετρα σαν τον κεντέρη να μετράτε 40 δεύτερα, ο papavas δεν μας αφήνει να κάνουμε δουλειά

Και εγω μεσα αν χωραω.
Και μιας και μιλησατε και για προβολι 3d, φερνω το δικο μου αν χρειαζεται. (αρκει να μη φυγει απο το μπαλκονι)

αφρό και after shave για την κόντρα ξούρα θα φέρεις εσύ ή εγώ???

Ωραία!! Η οθόνη μας λείπει...να φέρω τη Σόνυ? Έτσι και αλλιώς, καντήλι προβολέας είναι του Γιάννη!!!:flipout:

Ξέχασα...ποιο καλό παιζάκι θα τα κουβαλήσει αυτά?? Γιατί με την μέση που έχω, ούτε τον επεξεργαστή δεν σηκώνω!!

Για κουβαλημα μεσα εγω. Ο προβολεας ΕΙΝΑΙ πλεον καντηλι και στο logo του γραφει JVQ. :flipout:

Για κουβαλημα μεσα εγω. Ο προβολεας ΕΙΝΑΙ πλεον καντηλι και στο logo του γραφει JVQ. :flipout:

κανόνισε να βγάλει καλύτερο μαύρο η lg και να με ξεφτυλίσεις :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

κανόνισε να βγάλει καλύτερο μαύρο η lg και να με ξεφτυλίσεις :flipout::flipout:

Θα αγορασουμε μια μερα πριν 3m ζελατινες μαυρες για τζαμια αυτοκινητου και θα ντυσουμε την φορητη οθονη του Γιαννη. Δεν θα το καταλαβει κανεις. :chinese:

Μην τυχόν και δεν φέρεις το φίλτρο καήκαμε!!!

Ο Αλέξανδρος με τον Αυγερινό που είναι? Δεν γίνεται κόντρα χωρίς βασικούς συντελεστές!!! Οι κουτάκηδες πλην του Νίκου, που είναι??:BDGBGDB55:

Μην τυχόν και δεν φέρεις το φίλτρο καήκαμε!!!

:

Θα το φερω αλλα δεν θα χρειαστει. Η ιριδα μειωνεται σταθερα οσο θες. (και παραμενει εκει)
Aφου εγκατεστησα το συστημα EX.KSI v.1

Τωρα, αν δειτε λιγο γκριζακι, ξερετε. Θα τα ριξουμε στο κακο gamma των media players.

Θα το φερω αλλα δεν θα χρειαστει. Η ιριδα μειωνεται σταθερα οσο θες. (και παραμενει εκει)
Aφου εγκατεστησα το συστημα EX.KSI v.1

Τωρα, αν δειτε λιγο γκριζακι, ξερετε. Θα τα ριξουμε στο κακο gamma των media players.

Δεν μου λες?? Είναι ζωντανός ακόμα ο προβολέας ή θα μας τον φέρεις ανοιχτό??:Banane0:

Και εγω μεσα αν χωραω.

Πλάκα κάνεις! Εννοείται! :D
Αυγερινέεεεε ! Είσαι παρών;

Δεν μου λες?? Είναι ζωντανός ακόμα ο προβολέας ή θα μας τον φέρεις ανοιχτό??:Banane0:

Εγω θα μονταρω την πατεντα EX.KSI , εσυ θα ρυθμισεις την εικονα, ο vas θα αναλαβει τα πατερνακια, και ξεκινατε το παιχνιδι κανονικα.

Πολύ θά´θελα να ήμουν σε αυτή τη συνάντηση....
Να πω και την άποψη μου για το θέμα...παίζω με ένα ταπεινό διπύρηνο htpc τετραετίας με mpc (ρυθμίσεις by Portioli) και εκτός του ότι δεν μου έχει κολλήσει ΠΟΤΕ (δεν έχει μπει σε internet όμως) θεωρώ την εικόνα του άψογη...δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα και μόνο τσιπάκι μπορεί να κοντράρει ένα htpc...είναι δυνατόν?

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Πολύ θά´θελα να ήμουν σε αυτή τη συνάντηση....
Να πω και την άποψη μου για το θέμα...παίζω με ένα ταπεινό διπύρηνο htpc τετραετίας με mpc (ρυθμίσεις by Portioli) και εκτός του ότι δεν μου έχει κολλήσει ΠΟΤΕ (δεν έχει μπει σε internet όμως) θεωρώ την εικόνα του άψογη...δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα και μόνο τσιπάκι μπορεί να κοντράρει ένα htpc...είναι δυνατόν?

Όχι βέβαια!!!

Αλλά για να είμαστε σίγουροι, θα πάω το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι του Νίκου για δολιοφθορά στα levels!!!:devil-smiley-029: