Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

οκ καλά πάμε.
Πες τε μου τι να φέρω απο μηχανάκια, καλώδια άμεσα γιατί φεύγω για καμιά ώρα.

Το med οπωσδηποτε..

Α να χαθειτε ρε... δε φέρνω τίποτα... :p

o JL_? και ο βας είναι oppo fan boy. Μου το είπαν εμπιστευτικά αλλά δεν κρατήθηκα...

τα λέμε αργότερα, πάω να φέρω τη πεθερά (παραγγείλτε διπλές μερίδες:flipout:)

Last edited by a moderator:
Κατά τις 1.30 θα περάσουμε να πάρουμε τον JL_?. Πιο νωρίς δεν μπορεί να λειτουργήσει οπότε 2 παρά θα είμαστε εκεί. Δίπλα είμαστε άλλωστε

Last edited by a moderator:
Τι έγινε ρε παιδιά;Που ειναι οι εντυπώσεις;
Ακόμα είστε εκει και τσεκαρετε το up scaling βλέποντας dancing with the stars :p

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η παρέα και ο Νίκος σπάνιος οικοδεσπότης (aka ό,τι μας ερχόταν στην κεφάλα σκιζόταν να μας εξυπηρετήσει!!):grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:SFGSFGSF:

Γενικά περάσαμε θαυμάσια και στα διαλείμματα ρίχναμε που και που κανά βιντεάκι στα players και στα πισιά για ξεκάρφωμα!!!:D:D

Δοκιμάσαμε τον Benq πάνω στη Sony, τη Sony δίπλα στο τζάκι, το τζάκι δίπλα στη γάτα (άριστο κλείδωμα), το πισί με την LG, την LG με τα players, το γαλακτομπούρεκο με κοκάκι/εκλεράκι, τον Bond/Montenegro με πιτόγυρα και τέλος αποκαμωμένοι πια ξαπλώσαμε στην έρημο Σαχάρα πίνοντας άσπρο κρασί με τριπλό σπάσιμο της μέσης!!!

Η βίζιτα όπως καταλαβαίνετε ήταν αρμένικη, αλλά, δεν νομίζω κανείς να δυσαρεστήθηκε. Κάτι τέτοια είναι που δίνουν ''ζωντάνια'' στις παρέες και χωρίς δυναμικές ίριδες και μπακλάιτια. Να ξαναγίνει σύντομα!!!

Για την ιστορία να πω, ότι πισί και player ήταν πολύ κοντά....μα πολύ κοντά. Στο τέλος θα κόλλαγα την μάπα στο πανί...:laugh:

Τα διαγράμματα από τις μετρήσεις θα ανέβουν σε λίγο..

A, επεσε και γαλακτομπουρεκακι. ? :smash:
+1000 για τον οικοδεσποτη, πραγματικα τον ξεπατωσαμε τον Νικο, ομως περασαμε παρα πολυ ωραια.
Λιγος πονοκεφαλος, δεν ξερω αν προηλθε απο τα πολλα ασυρματα που ειχε ο Νικος, ή απο τις αγριοφωναρες του vas. :flipout: To καλαμπουρι οπως φανταζεστε πηγε συννεφο.

Στην εικονα εμενα τα player και το pc μου φανηκας σχεδον ιδιο με διαφορες στο ματι που μονο οι εμπειροι τις εβλεπαν.
Στην κινηση, η υπεροχη ηταν μαλλον του pc, μιας και στα players (ειδικα το netgear) ειχαμε καποια θεματακια.

O Xατζηγεωργιου πηρε φορα, και αρχιζε να παιρνει μετρησεις απο την tv ολων των players.
Ηταν ετοιμος να παρει μετρηση και απο τη φωτια που εκαιγε στο τζακι. :rolleyes:

Εφυγα νωριτερα με τον Μπαμπη και εκτος απο την καλη παρεα, δεν ξερω τι αλλο χασαμε. Εγινε κατι ακομα. ?

Εμένα αν μου λέγανε ότι 8 ωρες μπορούν να περάσουν έτσι χωρίς να το καταλάβω δεν θα το πίστευα.
Γιάννης και JL - μετά τα Α_Β "τεστς".. στα media-htpc / σουβλακια-γαλακτομπούρεκο - που κάναμε όλοι μας :D καλιμπράρανε και την TV :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 η οποία απέκτησε ισορροπία χρωμάτων και ρυθμίσεις σοβαρές.

Απο τα media players αποκάλυψη ήταν το MED600 που έλαβε μέρος στο σύνολο (Netgear NTV550 , Med600x3d) Dune πολύ θα θέλαμε αλλά δεν είχαμε.
Περισσότερα όμως θα αφήσω να γράψουν και όλοι οι άλλοι φίλοι που έλαβαν μέρος

Verdict στο σύνολο : HTPC vs MP = X

Tα περάσαμε όμορφα!
Νικόλα (online) ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική φιλοξενία!

Δοκιμάσαμε εικόνα (τρόπος του λέγειν) xbmc και med600, στον benq του warewolf με το πανί που έφερε ο Χατζ, αλλά και την LG LM κάτι του οικοδεσπότη μας.
Κατά γενική ομολογία οι διαφορές δεν ήταν άξιες λόγου (σε σχέση πάντα με το υπάρχων σετ απ του pc). O Χατζ κράτησε μετρήσεις οπότε θα κρίνετε και εσείς.

Κατα τα άλλα καθόμουν δίπλα στον papavas όλη την ημέρα οπότε καταλαβαίνετε... δεν πήρα πρέφα τι άλλο έγινε... πάλι καλά που πρόλαβα λίγο γαλακτομπούρεκο...
Ευτυχώς απο την άλλη μου σφύριζε ο γάτος και κάπως ήρθε το πράγμα.

Α ναι! ξέχασα... Ωραίο το gui της nvidia! ...υψηλό κόντραστ και εύκολο στη χρήση :flipout:

άντε και σύντομα να ξαναβρεθούμε παιδιά! :ernaehrung004:

ps Χρήστο (Browser) και Γιάννη (warewolf) χάρηκα πολύ για την γνωριμία!

Απάντηση: Re: Media Players vs Htpc = Two worlds collide

Α ναι! ξέχασα... Ωραίο το gui της nvidia! ...υψηλό κόντραστ και εύκολο στη χρήση :flipout:

Δολιοφθορά του Νίκου ήταν (γνωστός φαν κουτακίων!!)....δικαιολογίες του ότι έφταιγαν τα Win8 κρίθηκαν ανεπαρκείς και η έφεση απορρίφθηκε.:BDGBGDB55:

Ποια δολιοφθορά?
Ρε συ αν φτιάξετε ένα νήμα με ανάλογες εμπειρίες σας, θα ξεπεράσετε και το που πάει η χώρα μιλάμε... δεν υπάρχει...:flipout:

Βρε dalanik και συ διπλα απο τον vas πηγες κι εκατσες. ? :flipout:
Και εγω προσωπικα χαρηκα για τη γνωριμια ολων οσων συναντησα σημερα για πρωτη φορα.
Οι ωρες πραγματικα κυλησαν νερακι.

Αν δεν ειχα ηδη htpc στο καθιστικο, απο αυτα που ειδα ισως και να αγοραζα σημερα ενα media player.
Δεν ξερω αν υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε ενα σεταρισμενο pc με επιλεγμενα φιλτρα κλπ.

Οι μετρησεις του Γιαννη μαλλον εδειξαν ισοπαλια. Θα βαλει και τα γραφηματα να δουμε.

Ενω γινοταν πολλες εναλλαγες εγω στην εικονα δεν διεκρινα και πολλα. Λυπηθηκα και τον Νικο (online) που ειχε τα τηλεκοντρολ. Βαλε αυτο, βαλε εκεινο, θα ακουει τηλεκοντρολ και θα βλεπει εφιαλτες για μια εβδομαδα.

Last edited: